Между две момчета... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Между две момчета...
преди: 3 месеца, 2 дни, прочетена 504 пъти
Ще бъда кратка до колкото мога и искам да чуя съвет от трето лице, защото наистина съм много объркана и не знам как да постъпя.

На 18г съм и съм във връзка от 2г вече. Приятеля ми е по-голям, но се разбираме и имаме общ поглед за бъдещето до някъде.
Проблема е, че се запознах с едно друго момче на моята възраст, който някак ме привлича. Познаваме се от 3 дни и затова не съм му казвала още, че имам приятел, не е като да го крия.
Чувствам се страшно гузно, че още не съм му казала... приятеля ми също не знае за него. Единствено си пишем, не сме се виждали, но усещам, че и той има някакви симпатии.

Сякаш извършвам изневяра.

С приятеля ми си имаме някои проблеми като всяка връзка, справяме се с тях. Той е наистина чудесен с мен, родителите му също ме харесват, общо взето нямам от какво толкова да се оплача. Не искам да се разделям с него, той ми е първият приятел, но някак ме е страх, че не съм "опитала" с други, а съм млада и не си представам до се оженим и да имаме деца заедно и т. н.. Знам, че е глупаво дори да мисля за раздяла заради някакво си момче, което познавам няма и седмица... може би по-скоро търся свобода?

Охх, наистина не знам. Моля за съвети...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 15 часа
hash: 34430ddce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Да знаеш, че си се запътила към типичност. Звучиш като много неприятни хора от женския пол.
Винаги така започва и явно не ти е внедрено да се усещаш и да имаш отвратителното чувство, което да те спира.
Абсолютно това, което правиш е лошо и е в една кошница с изневярата.
Показателно е, че сама пишеш, че:

Другото момче те привлича
Въпреки, че те привлича и усещаш, че той има симпатии, криеш, че имаш приятел (Дам криеш, не си играй на думи с мен, знаеш, че е редно да кажеш като усещаш, че другия се интересува, но си галиш егото)
Гузно ти е
Споменаваш проблеми с приятеля си
Дори споменаваш на 2 отделни пъти раздяла, дори в момента да е само идея в главата ти. Ще порастне, не се тревожи
Страх, че не си опитала с други и търсене на свобода.

Всяко едно от тези неща говори и то много. На всички им е ясно каква си от този текст и накъде си тръгнала. Типична си и се унасяш по внимание и си го търсиш. Не се държиш правилно и няма какво да смекчаваме думи - в момента се държиш като отвратителен човек, който никой не би искал. Въпроса е дали те е срам от себе си и как да започнеш да заслужаваш някакво уважение.

Не се лъжи с глупостите "Ние само си пишем, не сме се виждали, не е като да крия". Тия сме ги чували милиард пъти и всеки път е едно и също, личи си от километри.

Знаеш много добре какво правиш. Точно какво правиш. Избери си каква искаш да си и не си пробутвай глупости и успокоения. Или поне недей на нас - виждаме ясно накъде си тръгнала.

В момента не заслужаваш приятел. Прекъсни връзката и най-добре се опитай да станеш човек, който не е боклук и заслужава уважение и любов. Или пък се "наживявай" и загуби уважението на всички, които те познават и своето собствено, преди да се стреснеш и да се чудиш откъде да намериш кой да те вземе, който не те е видял докато си била в джаза. При всички случаи излез от връзката си - мъжа до теб не заслужава това и не се държиш добре в момента. Ок е отвътре да ти идва да си лайно, на всички се случва, но си е друго да използваш някой и да го лъжеш, че му принадлежиш. Не стигай до там, това вече е много долно.

 
  ...
преди: 3 месеца, 11 часа
hash: 8bec8cd3d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Познаваме се от 3 дни и затова не съм му казвала още, че имам приятел, не е като да го крия. <-

Toва е точно криене, просто се опитваш да се оправдаеш пред себе си, че не правиш нищо лошо и не искаш да го "загубиш завинаги".

 
  ...
преди: 3 месеца, 9 часа
hash: 5a80e4ab51
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   От авторката:

Вчера казах на приятеля ми за това въпросно момче, с което си говоря и го попитах дали има нещо против и той каза, че няма проблем. Донякъде "закърпих" положението. Сега остана да кажа и на другия за това, че съм във връзка и се надявам да може да продължим да си говорим чисто приятелски.

Да отбележа, че съм напълно съгласна с мнението и на 1, и на 2. Чувствам се ужасно, не заслужавам нито един от двамата в случая и искам просто да потъна в земята от срам. Никога не съм си мислела, че съм способна да правя такива глупости и да си мисля тези неща... Страх ме е да не нараня някого.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: ffa72f9ce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Винаги можеш да срещнеш някой по-хубав от настоящия ти партньор. Само че помни - това се отнася и за него. Ако постоянно сменяш гаджето си с някой по-хубав, дето те привлича в момента - ще станеш курва. Ти си решавай.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker