Група - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Група
преди: 2 месеца, 24 дни, прочетена 212 пъти
Когато се преместих в новият си клас, първите две седмици започнах много усилено да се интересуват от едно момиче, опитвах се по някакъв начин да и спечеля вниманието, но се получи. Близо две седмици и бях в групата, впоследствие групата ме махнаха, ( дори от социалните мрежи ) и като цяло почнаха да се държат доста грубо с мен, разбира се момчетата се държаха много по-грубо, с момичетата що годе добри отношения въпреки че нали казвам цялата група така беше. На въпросното момиче което харесвам беше и се казвало, че я мразя, подиграваха ни се когато флиртуваме или сме били по-близо един към друг и като цяло поне едно време беше кошмар, защото към нея имах силни емоции и реална представа за отношения и то в романтичен план. От тези събития горе-долу минаха две години и нещата се поотложиха и вървят към оправяне може би. През това време и аз и тя имахме връзки с други хора, интересното беше, че докато тя беше с нейният приятел, цялата нейна групичка+гаджето и ми гледаха какво качвам ( сигурно това е признак че имат някакъв бегъл интерес ). Разбира се аз доста се промених за тези години, вече не съм смотльо, станах от по-популярните в класа и в училище и може би заради това беше и тяхната промяна в поведението. След като скъса с гаджето си, аз си имах приятелка и тя много ревнуваше и разпитваше по класовете с кого съм, щастлив съм и всякакви такива неща, което отново не потвърждава че е имала нещо към мен, но пък е факт, че има интерес да види какво правя в живота си. В момента и двамата нямаме гаджета и не излизаме с никого сериозно, но се чудя какво да направя повече за да станем приятели и след това връзка, нямам идея дали и тя го иска, но в последно време много ме търсят, нейните приятелки само за нея ми говорят и като цяло показват значително голям интерес, че дори ме канят да излизам с тях, но ми е странно какви са им намеренията, защото впредвид че нали са ставали скандали, сега се кротнаха, но за нея не знам. Единственото което мога да кажа че винаги има повод да ме заговори, усмихва ми се, често ме гледа ( както и аз ), но комуникацията ни е трудна, защото групичката им и тя самата са по-различни от мен, те са по-скоро trap хора, аз не си падам и не се обличам по този начин, хората около мен и аз самият сме по-облечени като old money style и не знам доколко това има значение, но го вметвам. Въпросът ми е следният : Какво мога да направя от тази година до другата, защото тогава завършваме, за да и спечеля вниманието, да увелича разговорите и отново да се върнем с времето в социалните мрежи, за да можем да се разбираме да излизаме ако и тя има желание. Като цяло малко ми е тъпо аз да я връщам, защото предвид факта че ме разкараха всички и дори не се следваме още, не знам до каква степен това има значение за сближаване.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 23 дни
hash: e1c20e4297
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Aз бих я поканила на кафе, питие, разходка, някакво по-масово събитие или нещо свързано с интересите ви, концерт.
Също можеш да й пишеш в соц. мрежите, но тогава има опастност да покаже на всички какво си й писал.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker