Какво бихте ме посъветвали в случая? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво бихте ме посъветвали в случая?
преди: 2 месеца, 23 дни, прочетена 287 пъти
Здравейте всички,
Нямах идея, че ще пиша и аз тук, но имам сериозен проблем. Напоследък станах по-активна в социалните мрежи, обичам да си качвам снимки и като цяло и на моята възраст сме отдадени на социалните мрежи в умерени количества разбира се, защото за мен контакта на живо е много по-важен, защото разбираш какво може да си кажете извън чата и виждаш реалните усилия, поглед, физическа близост като прегръдка и така нататък.
От април си пиша с едно момче, той ме заговори и понеже имахме общи теми ми стана интересен и ме заинтригува и ми беше много приятно, но се усетих, че не е добре само на чат и излязохме за периода април-юни точно три пъти, което не намирам за нормално предвид, че той твърди, че иска сериозна връзка и вече и планове има къде да ходим в бъдеще, за мен е прибързано почивки, защото почти не се познаваме, но пък да се опознаем, да излезем е много хубаво начало според мен. Той е наистина интелигентен, завършил, отличник, но няма никакъв социален живот - говорим за човек който не излиза след 17 часа, което все още ми е странно, може би защото самата аз излизам примерно с някоя приятелка в 20 часа и после ме прибират или се прибирам. Аз съм на 18 години, той на 19, разликата не е голяма, но предвид, че не излиза, няма контакти, желание за нови събития, интереси или най-малкото, когато отида на някакво събиране да има желание да дойде с мен, да прекара време и с моите приятели...
За мен контакт онлайн само не е опция. По принцип имам този проблем и с приятелки - нямам идея защото не излизат по принцип или просто не им е приятно да са в моята компания, но пък пак повтарям ако не излизаме няма и да си губя времето с писаници по цял ден, все пак имам си личен живот, университет да влизам, ако не може да стане сериозна връзка значи няма смисъл от всичкото това.
Та въпросът ми е как да покажа границата между писане и излизане както в приятелски така и в романтичен план.
П. С по принцип мога да се опиша като интелигентна, работя няколко часа и изкарвам пари колкото за моята възраст, тренирам, грижа се за себе си, обличам се добре, нямам проблем с комуникацията с хората, имам интереси и не знам откъде се поражда този проблем, но не искам да живея онлайн...
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 23 дни
hash: b22720f3eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Щом ти е писал и прави някакви планове, значи те харесва. Ти харесваш ли го? Показваш ли симпатии към него? Обикновено този тип хора са по-притеснителни, но моя съвет е ако го харесваш да направиш така, че той да се увери в това. Една моя приятелка имаше сходен случай, но впоследствие по време на разговор с въпросното момче разбра, че този проблем се е породил от смесени сигнали, защото ту го е бутала като приятел, ту му е правила някакви намеци. И той си е помислил, че тя го харесва единствено като приятел. Впоследствие вече се взеха. Успех!

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 89c30b71af
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Къде е проблемът?
Като за начало не го ппоменяй. Уважи неговия ритъм на живот. Срещайте се до 17. След време той сам ще поиска да прекарва повече време с теб.
Ти искаш момчето да е лудо влюбено и по цели нощи да сте заедно? Имай търпение. И това ще стане.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 4b0588df92
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Като начало колкото по-малко стой в интернет като цяло. Казва се презпден ще си проверявам профила, зависими и асоциални сте и това е лошо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker