Трудна тема е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Трудна тема е
преди: 2 месеца, 17 дни, прочетена 268 пъти
Здравейте,
Искам да обсъдим темата за LGBT общността или по-точно привличането емоционално и физически от същият пол. Моля, ако темата ви е неприятна, да не отговаряте. Търся мнения, насоки и споделен опит.
Благодаря предварително!

Момиче на 17 години съм и напоследък много се учудвам от факта, че може би харесвам момичета, не мисля, че има нещо лошо в това и никога не съм се срамувала, защото е важното да намериш някой който би се отворил с теб пред обществото и да не те крие и уважава, каквото мислят другите за тях си. Излизала съм с момчета, била съм в кратки връзки поради една или друга причина, но по-скоро ми е объркано как ми показват две момичета през времето че имат чувства към мен, че даже ми признават по някакъв начин, но в същото време след такова нещо - ме отбягват и разваляме и започнало приятелство, което наистина ме прави нещастна, защото не искам това да пречи в сферата на контакти и не искам и те и аз да се чувстваме объркани и конфузно, защото не е редно, все пак сме хора, каквото и да усещаме, не трябва да ни е срам, така мисля. И двете след тези признания изведнъж рязко се промениха, станаха студени и отдалечени. А аз реално съм имала към тях и приятелство и романтика, но никога не съм им пречила, не съм искала да се почувстват неудобно и не съм правила нищо от което да ми проличи, че съм бисексуална, че имам интерес към тях чисто в романтичен план, може би греша, но пък от другата страна те ако искали нещо са можели да ми го кажат директно, знам, че темата е доста лична и объркана и за мен, но ще бъда благодарна да чуя и друго становище и как в бъдеще да се предпазвам себе си и чувствата си, когато отсрещната страна ми даде смесени сигнали. Не съм се отказала от момчетата, но имам по някакъв начин и интерес към момичета. Мога да кажа, че последното момиче в живота ми с което почти щяхме да влезем във връзка ( тя се изплаши, имаше семейни проблеми и тн ) - наистина я обичах, просто дори все още когато го пиша това - обичам я, искам тя да е щастлива, дори без мен, но ми е много трудно да я преживея, защото просто това беше моя човек, сигурно ви звучи клиширано, защото съм още малка, но съм сигурна, но тя ме нарани и не можа да се отпусне с мен. Сигурно и аз имам вина, но не искам да се знае от хората. Давам Ви пример моя приятелка беше много против тази тема и след това ми призна и избяга, представете си какво ми беше да загубя една от най-близките ми приятелки…
Радвам се ако сте прочели! Може да стане хубава дискусия? :) ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 7e75c1b435
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   "Радвам се ако сте прочели! Може да стане хубава дискусия? :) ;)"

може, но ти не си на 17 години и темата е провокация, аре у лево с тая пропаганда!

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 4db5d02840
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Истината е, че повечето хора са хетеросексуални. Това, че някое момиче показва симпатия към теб, не означава, че го привличаш сексуално. На някои може да им е просто любопитно, а иначе да са си хетеросексуални. Освен това ми изглеждаш много объркана и изобщо не е изключено и ти да си хетеросексуална, а не хомо- или би-, така че не бързай толкова да се "самоопределяш", както е модерно сега. На тази възраст може да изпитваш много силни емоции към най-различни хора от различен пол, без това да е свързано със сексуалната ти ориентация. Още си непълнолетна и тези приказки за "връзки" са малко прибързани.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: f56c145a3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Темата е много лесна. Има едни хора с много милиарди за които не си и чувала. Те се притесняват, че планетата ще се пренасели и неща като изкуствения интелект ще обезсмислят голяма част от човечеството. Затова измислиха неща като феминизъм и LGBT в опит да спрат населението да се репродуцира. От биологична гледна точка, елеменратно е да се сетиш дори и на 17, че ако не се репродуцираш, значи си дефектен екземпляр и твоите гени ще загинат. Т. е. видът ще се изичисти от теб, защото ти е имало нещо нередно. Точно поради тая причина, истинският хомосексуализъм е супер рядък. След като започнаха да го рекламират и да казват колко е "готин" обаче, той се увеличи многократно. И това засяга най-вече неорентирани деца и тинейджъри. Аз не мога да ви обвиняам вас, че сте се вкарали в тоя филм. Виновни са родителите ви, които позволиха това облъчване на обществото и нормализирането на хомосексуализма. Аз лично не съм против истински хомосексуалните. В крайна сметка, природата такива ги е направила и те така или иначе ще се изчистят. Но хомосексуализмът днес се прокарва като "модера култура".

А тисе замисли, кое е основното нещо в живота на една жена. Не, не е да си фантазира "любов" щото вярвай ми, не знаеш какво значи тая думичка. Не е и секса. Главното е да стане майка. А за да стане такава и трябва мъж, даже не само мъж, а някой от който ще стане баща. За съжаление ви облъчват с точно обратната пропаганда - да не ставате майки и че децата нямат нужда от бащи.

Значи, гледаме подигравателно комунистически Китай и тяхната директна политика да ограничат раждаемостта. Но това което направиха западняците, чрез т. н. "либерализъм" е сто пъти по-гнусно... Те се самоунищожиха, ама още не го осъзнават.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: dce09edbae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   и още нещо до 3. Вие говорите ли на глас за тези неща, по този начин, без да се притеснявате? Защото мен не ме страх, но реакцията, която получавам е близо до саморазправа донякъде. Все едно да искам в България да спра чалгата някому... ще скочат да ме пребият, а това че ги изяжда отвътре и превръща в тъжни полуживотни - това трудно го възприемат....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker