Харесвам чернокожо момче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесвам чернокожо момче
преди: 2 месеца, 13 дни, прочетена 647 пъти
Здравейте. От известно време си харесвам едно момче. Той е много красив и чаровен от моето училище с 2 години по-голям е. Запознахме се преди известно време и излизаме понякога. Той ми прави намеци, че ме харесва и един негов приятел даже ми каза че бил говорил за мен пред компанията си. Оказа се вярно и може да се каже че излизаме. Много се радвам, но има един проблем. Родителите ми са големи расисти, а той е с тъмна кожа. Не е циганин, просто е по-тъмен, а и дори мен не ме интересува защото аз много го харесвам и това нищо не променя. Нашите обаче не мислят по този начин. Винаги когато видях някой, който не е изцяло бял правят коментари и като цяло считат циганите за крадци. От друга страна той иска да се запознае с тях но това няма как да стане. Не искам отношенията ни да се съсипят, заради нашите, но не знам какво да правя. Да им кажа ли за него или нещата са обречени?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 38ec0b8744
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ти май си на 10, 12 г, не го мисли толкова няма да се жените... Щом не е сиганин да не е афро?

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: ea64c1ae2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Според мен - нещата са обречени!
Родителите ти имат много по-голям житейски опит от тебе, парили са се, и много скоро и ти ще разбереш това, което на тях отдавна вече им е известно, само че ще го разбереш по трудния и болезнения начин...
Разликата в цвета на кожата, както и всяка друга подобна разлика, говори за различен еволюционен път на развитие на съответната група, или раса, или както искаш го наричай.. И този различен еволюционен път е довел далеч не само до разлика в боята, а и до формиране на съвсем различна ценностна система, култура, приоритети в живота и т. н.
Понякога тези разлики са толкова големи и драстични, че еучудващо как изобщо индивидите от тези различни етноси и раси принадлежат на един и същ биологичен вид?
Виж примерно арабите какво правят с жените си!
При циганите пък си е направо "чук и бег"! Познавам една циганка от селото на зълва ми - има 7 чайвета от 7 различни мъже!
Не случайно природата поставя ПРЕД ОЧИТЕ ТИ разлика! И смятай - тая очевидна разлика е само "върхът на айсберга", както се казва! Т. е. - това е видимата разлика, но има и невидими отвън разлики, които са много големи и драстични, и 90% от които изобщо, ама изобщо няма да ти харесат!

В момента си като една нощна пеперудка, привлечена от пламъка на свещта, която обаче изобщо не си дава сметка, че в следващия момент ще се изгори жестоко, може би и до смърт...

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: e55bb54cfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   До 2 - пишеш пълни глупости. Цвета на кожата зависи от това колко слънчева светлина пада върху нея и от това колко витамин Д получаваш от храната. Ако негрите от Мадагаскар ги преселиш в Исландия, а живеещите в Исландия в Мадагаскар, след достатъчно поколения негрите ще са станали бели, а тези от Исландия - черни. Също така, от биологична гледна точка няма такова нещо като "раса". ДНК-то на двама души от различни географии е над 99. 9% идентично.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: 5a3c86c88e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   3. Точно обратното. Затова на откривателят на ДНК-ТО му беше отнета нобеловата награда, както и беше натикан в кучи гъз, защото по-наттъшните му изследвания показаха сериозно разлики, при ДНК и 0, 2% е нещо огромно...

Прочетете - звучи ужасно, подхранва нацитата и другите откачалки - но е така. А за количеството фалшива наука - няма какво и да си говорим.... Още утре ще изляза с какъвто искате доклад и заключение, само ми дайте подходящите 100 човека....

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: ef6d88140e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   До 4 - ти хал хабер си нямаш от наука. Първо, откривателят на ДНК умира много преди Нобеловите награди и второ, няма ген, определящ расата на даден човек, тъй като в биологията няма такова нещо като "раса". Да твърдиш, че хората с по-светла и по-тъмна кожа са различни видове е като да кажеш, че хората с нисък ръст и хората с висок ръст са различни видове. Ако имаше поне елементарно разбиране за еволюцията, нямаше да пишеш такива конспиративни теории.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: c8a4bd035d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До 5.

Айде пиши black albino в гугъл и кажи, че мяза на бял въпреки белия цвят на кожата. То цялата анатомия на лицето е различна от бялата раса. Вие честно ли си мислите, че само външни белези ни различават... Миризма, брой неврони в мозъка - даващи пряка разлика в IQ между негроиди и кавказоиди. Да не говорим ако сравняваме IQ-то на негроиди с източни монголоиди - 30 пункта разлика - буквално друг вид с милиони години разлика от еволюционна гледна точка. В африканския континент под Сахара няма една сграда на 2 етажа преди пристигането на европейците - това съм го чувал от черен професор, който може обективно да го каже и беше освиркан за истинноста на изказването си от други черни.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: c21e03255d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   япати! Джеймс Уотсън кой е? През 1962-ра прави откритието... разсипват го горкия, ама то това е Науката - дава резултати независимо от политиката, желанията на хората и т. н. Мен ме притеснява повече количеството фалшива наука в последните десетилетия, а не твоето.... абе, какво има да е се обяснявам на неграмотник в интернета... ходи погали лъв, като толкова разбираш еволюцията, нали е котка?

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 375334056d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До 5

Първо, албинизма е заболяване и няма нищо общо с еволюцията. По-тъп аргумент не можа ли да измислиш? Второ, не знаеш какво е анатомия. Трето, за различни черти като по-голям нос и устни има научни обосновки като спомагане на разсейването на топлината. Четвърто, никой не е броил колко неврона има в мозъка. Пето, няма такова нещо кавказоид, монголоид, негроид и т. н. в биологията. Тези теории отдавна са отхвърлени от еволюцията. Хората се приспобяват към околната среда и в зависимост от това се променят и чертите им. Точно затова и бял човек от Португалия и бял човек от Норвегия или абориген и сенегалец не изглеждат по еднакъв начин и имат различни черти. Шест, интелигентността е свързана с епигенетичните фактори.

До 6

Откривателят на ДНК-то е Фридрих Мишер, който умира през 1895, а Уотсън едно, че не е в час с науката от последните 50 години, също така е замесен в не един или два скандала. Като науката не ти е ясна, недей да ми развиваш конспиративни теории. И като гледам примера ти с котката и лъва, изглежда и еволюцията е тъмна Индия за теб.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 375334056d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Също така, ДНК-то е открито едни 100 години преди изобщо Уотсън да получава Нобелова награда.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 505258ecaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   абе, добре, покажи си нобеловата награда, научните публикации, засенчващи Уотсън, и пак ще си говорим.... да изборявам ли кои са проблематичните? То и Коперник е бил "скандалджия", по твоите думи, но после настъпила криза на парадигмата и хоп - той излязъл прав. Така и с тебе - гледай си на боб, но сляпо не вярвай, че парадигмата не се знае кога ще влезе в нова криза... и кое ще се окаже верното накрая. А то е ясно кое - просто хората не са дозрели да живеят заедно в мир и любов, ако някои факти се признаят и тяхното подкрепяне има и политическо подсилване. Така че, тук има напрактика две парадигми, които ще се строшат - псевдонаучната за расите и изкуствено създадената от политиците....

Поздрави от Индия, гледай ме колкото искаш, но за другите неща - гледай най-много на боб, да не останеш изненадан накрая.... и поздрави на лъва!

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 375334056d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До 10

Аз няма какво да засенчвам Уотсън, той никога не е публикувал някаква теория, свързана със съществуването на расите. Коперник е бил прав за едни неща и в грешка за други, същото важи и за Уотсън. Науката казва, че няма раса. Уотсън не получава Нобелова награда за доказване на хипотезата ти за расите или идентифицирането на ген, доказващ съществуването на такова нещо като раса, той никога през живота си не го е доказвал. Щом твърдиш, че съвременната наука е "псевдонаука", ти и Уотсън се чувствайте свободни да оборите съвременната наука и теорията на еволюцията в академична среда с научни доказателства, не с лаишки конспирации за света.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker