Обществото, в което живеем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обществото, в което живеем
преди: 1 месец, 15 дни, прочетена 600 пъти
Здравейте! От доста време искам да кажа нещо, което смятам, че ще е важно да му се обърне внимание. Предварително се извинявам за дългата тема и за това ако не е в правилния раздел. Нещото е следното : Забелязвам, че в днешно време хората са станали страшно много озлобени и грам не им пука как се държат с околните. А за държанието на човек от единия пол към човек от другия пол направо не знам откъде да започна.

1. Дами, обръщам се първо към вас, тъй като съм от мъжки пол и това при вас ми прави по-голямо впечатление. Когато някоя от вас забележи човек от мъжки пол, който да се държи мило с нея и просто да иска да се опознаят или изобщо да общуват, моля ви, не се правете на недостъпни или злобни! Знаете, че все някога ще ви потрябва мъжка сила и помощ за дадено нещо и едва ли ще успеете да си свършите ангажимента сами. Вие в случая сте от по-красивия и нежен пол и затова е напълно нормално ние от мъжкия пол да ви се възхищаваме на повечето от вас и да желаем да общуваме взаимно. Ако някого от пола ни иска нещо сексуално от вас против волята ви, такива ги режете директно, тук съм напълно съгласен.

2. Господа, наясно съм че голяма част от вас желаят да си изкарат сексуалната енергия при човек от женски пол и няма нищо лошо в това, обаче и вас ви моля, недейте да се смятате за, , големи мъже" с това да посягате на жените до вас ако не са ви поднесли на акъла за нещо! Това че сме от по-силния пол от физическа гледна точка, не означава че трябва да надвиваме над жените с груба сила или викане. Ако жената до някого от вас е все капризна, мрънкаща и правеща се на доминантна да го контролира, нека я постави на мястото й, но с думи и в най-лошия случай с раздяла, а не с физическо насилие!

Не забравяйте, че животът е кратък и че сме само гости на този свят! Затова нека си изживеем миговете както трябва!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 14 дни
hash: d0e1f5e6fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ще ти отговоря на нещата по ред:

1 - Когаот някой те заговори някъде, може би първите 18 пъти е забавно, но полсе ти писва и отва е преди обяд. Да, може би на 45 на жената ще и лиспва това отношение, но истината е, че сега пречи и дразни.

2 - Това е направо обидно. Тези, които "ще вникнат в думите ти", не са от онези, които бият. Онеиз, които бият, на втория ред на поста ти са решили, че си "педалче" и са те игнорирали.

"Не забравяйте, че животът е кратък и че сме само гости на този свят! " - Не, живея си тук и докато живея, ще си е мое, така че мерси за "духовния съвет", но си го дръж за себе си.

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 82089e66c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Ти затова си без жена. Жените обичат силните мъже. Ти си бий ч*кии.

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 6b5756cb33
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Мъжката помощ се заплаща - хамали, строители, общаци бол. Ей сега ще търпя някой натрапник, само защото някой ден в бъдещето ще ми дотрябвала мъжка помощ. Като ви хледам тънките ръчички и крачета клечици един дивван няма да можете да свалите и изхвърлите.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 4acb02d4d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Хубава тема, да. И по мое мнение има много злоба, но все си мисля, че си я има от както свят светува. Явно не може без такива хора. :)

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 9090f07c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Авторе,
"Знаете, че все някога ще ви потрябва мъжка сила и помощ за дадено нещо и едва ли ще успеете да си свършите ангажимента сами. "
Това как го реши? ! Че между нас има некадърни и мързеливи, има! Но между вас също има такива. Винаги мога да си платя на носачи да ми вкарат дивана и да мина без "мъжката ти сила". ;)))

 
  ...


...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 1c881cb011
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Пич, културният мъж никога не е бил на почит сред жените. Той е на почит, но като човек, който може да свърши някаква работа, който е с име в обществото, на който може да се разчита, който може да бъде водач. Но не представлява обект на интимен и сексуален интерес от жените. Жените гледат въшния вид - брутална физика, татуси, брада, лош поглед и т. н. Дори и телосложението, лошия поглед и перченето да са напълно изкуствени, а зад тях да се крие тежко комплексиран мъж на 30-40 години, живеещ с родителите си, нямащ пукната пара и възобразяващ си, че е бандит и мутра, те категорично биха предпочели него.
По свестни и стойностни мъже въздишат жени на вече не младежка възраст, които са се опарили от "топ" мъжете и са си объркали живота, но най-много въздишат жени, чиито дъщери си търсят някой, но този някой все е някакъв пропаднал тип или вече са се омъжили за подобен непрокопсаник и връщане назад няма.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 82d7522353
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Номер 4 е абсолютно прав. Авторът се е опитал да напише нещо хубаво и веднага го почват със злобата си. Но аз не съм изненадан. Тук коментират и се изявяват основно такъв тип хора. Женските коментари са особено злобни и гадни и може сам да се убедиш в това тъй като най-вероятно първите 3 коментара са от жени. А какъв тип жени коментират тук може и сам да се досетиш като им четеш коментарите в различни теми. Те сами си го казват какви са(даже не се и усещат) така че най-добре е да не пишеш подобни теми защото точно това ще получиш като коментари от тези подобия на жени и хора.

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 0d4eb9022c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Притеснявам се, когато някой непознат мъж се опитва да се държи мило и да ме заговаря, защото си мисля, че иска да ме сваля. А аз нямам интерес към него и затова се правя на недостъпна.

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: c51c3ae4b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Автор е, предполагам и сам си попадал на изказвания на мъже, че видите ли тъй-като го е поздравил съседка или колежка, значи искала секс. И когато той вече готов, ноточен с шпага в ръка, тя изведнъж се държи троснато, демек си е вдигнал самочувствието и сега го разказва.
Разбираш ли колко нелепи твърдения от болни хора...
Как да се отпуснат жените и да реагират нормално като е пълно с ненормални мъже, за които случаен поглед дори е заявка за нещо си.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 990140217a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Авторе, евала!
За пръв път чувам толкова добре сложени думи на място!
Трябва да има повече такива момчета като теб!

 
  ...

...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 990140217a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   До номер 1
Много ограничено мислене.
Ще живееш, ако Бог ти разреши.
Всеки ден е подарен, но ограничени и елементарни като теб не го осъзнават, правят си през живота, каквото искат и когато съгрешат на земята нямат спасение.
Авторът много правилно каза, че сме гости тук, няма "мое", няма "твое".

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: a8b43f11e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   До 2 : Кои са силните мъже? Тези, които бият жените ли? Ако за теб това е определението за силен мъж, значи трябва спешно да посетиш психиатрия.
До 3 : Съжалявам слънце, явно само на клечовци си попадала.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 12 дни
hash: a8b43f11e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   От автора : Благодаря за оживената дискусия! Някои от коментарите малко ме стъписаха неприятно, ама какво да се прави? Разни хора, разни идеали. Искам обаче да попитам номер 2 откъде е толкова сигурен / сигурна, че нямам човек до себе си? Ще те разочаровам, че имам и се ценим и обичаме доста. Гледай да не те хване яд, че не си познала и не си станала врачка, хахаха!
Номер 9, да, донякъде имаш право за това, така е.
До хората с номерата 4, 6, 7, 10, 11 и 12 - радвам се че и хора като вас са коментирали публикацията ми! Вие сте причината да вярвам, че все още се срещат адекватни и трезвомислещи хора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker