Как да постъпим? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да постъпим?
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2046 пъти
Здравейте искам да ви попитам нещо и да изкажете вашето мнение по въпроса. Въпросът е такъв уча и съм във 10 клас, искам да ви попитам имаме 2 момичета от класа който не поддържат никаква хигиена, имат проблеми във семействата и така нататък, нямат много възможности и куп други причини. Та да ви попитам как да им кажем за това (защото явно не се усещат или незнам) че да не ги засегнем или да не прозвучи като подигравка със тях??
Благодаря ви за всяко изказано мнение :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6e98d1bfd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами никак. Гледайте вас си и това е. Не можете да накарате някой да поддържа хигиена. Това повече зависи от родителите.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ce108869e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Толкова ми е познато. И в моят клас има 2 такива, не им знам личните драми, но е факт. По-малки сме, следователно от 2-3клас са тръгнали подигравките по техен адрес.

Мислили са го учителките, говорили са с нас, момичетата. Последното което бяха измислили е да съберем пари за един тоалетен комплект. Нали се сещаш- шампоан, балсам, сапун, дезодорант, такива неща. Така и не се наканихме, но като идея е добро. Ако питат защо, казвате "еми така за подарък, защото знаем за проблемите, а всеки има нужда от ободряващ душ и освежаване, когато му е тежко :) ". Или подобно, просто извъртате нещата.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c20acf89d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен това не е ваша работа, но поканете ги навън примерно. Приказвайте си и така лека по лека ги попитайте за проблемите, че могат да споделите всичко с вас (не всичко но някои неща) и можете да помогнете. Знам ли? Давайте действайте щом не искате нещата да останат така :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d0603ab3f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бъдете все така толерантни към тях. Ако поговорите с тях, само ще ги заболи. Те без това страдат вкъщи щом живеят при трудни битови условия. В живота никой не е застрахован да попадне в такава ситуация.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 28f67000bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Измислете някаква игра или томбола-всеки да размени подарък с някои друг-нека подаръците са шампоани, сапуни, дезодоранти. Или си измислете един ден в седмицата да е ден на хигиената-в този ден нека всеки получи подарък-сапун примерно, естествено ще съберете по 50 стотинки от всеки за идеята. Момичетата вероятно страдат от липса на условия за да спазват добра хигиена, тъжно е, кризата е повсеместна. Не ги наранявайте, бъдете деликатни!

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 22485de244
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Браво за темата. Много приятно ме изненадахте. Хубаво е, че мислите за съучениците си и то в такава възраст, в която като цяло децата се обиждат и нападат ежедневно. А вие мислите как да им помогнете, колко хубаво! :)))
Аз мисля, че не е добра идея да говорите с тях, щом знаете къде е проблема. Ще им стане още по-тъжно сигурно..
По-добре наистина измислете някаква томбола всеки месец само за момичета примерно с дамска козметика - някакви шампоани, дезодоранти, ролове.. :)

Лоша

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ddb20d4f14
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моята рецепта:
1. Сутрин - обилно насапунисване и измиване под мишниците с антибактериален сапун "Safeguard" - бял. Може и слабините, ако там се образуват миризми, но не със Safeguard, а с бебешки сапун;
2. Избърсване с хавлия, но не съвсем до сухо, и натъркване на проблемните места с Deo Crystal - кристален био-дезодорант, който според мен си представлява чиста стипца, ама нейсе... ;
3. Натъркване с десикант от рода на Gillette antiperspirant Power Rush - по принцип е за мъже, но ароматът му е толкова слаб, че почти не се усеща (трябва да си напъхаш носа под мишницата за да го усетиш).

Решението е евтино (по 1 опаковка от материалите стига за много време - примерно месец, а Deo-то и за повече от година... ), сигурно/изпробвано, ефикасно, при нормална физическа активност осигурява липса на миризма за повече от 24 часа и е безвредно за организма. За бюджета на един клас (всеки ако отдели лев-два) не е проблем да се вземат 2 комплекта. И единствено от момичетата се изисква малко воля всяка сутрин да прилагат "рецептата" :)

Впрочем съветът е не само към "миризливките", а и към всички останали - момчета и момичета, за да са винаги свежи и приятни за общуване.

И не прекалявайте със Safeguard-а! Избива широк спектър от микроорганизми, в това число и полезни за човека. Примерно ръцете можете да си миете без ограничения с него. Мишниците - не повече от веднъж дневно, а интимните части - никога! Там само водичка и сапунчета за бебета...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7d67fd6e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Какво ще им се бъркате в живота, тяхна си е тази работа. Какво ви пречат?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5d71967e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Автор: Естествено не сме хората, които трябва да им се месят в живота, но просто ние сме в един клас вече 2 години и това си е така още от началото, от както се запознахме... и прави впечетление особено в момичета нашата цел не е да ги обидим или да ги злепоставим, а просто да им помогнем по някакъв начин, ако можем.. на всеки може да му се случи 1 2 пъти, но ежедневие няма как :) именно, защото мислим за тях писахме и тук, за да изкажете някакви мнения и вие и да можем да решим проблема

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker