Доста трудна ситуация... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Доста трудна ситуация...
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2495 пъти
Реших да пиша, защото вече не знам какво да правя... В една доста трудна ситуация съм. Ще се опитам да съм кратка.

Харесвам едно момче от 1 година вече. Миналата година той се премести в нашия клас от друго училище. Веднага щом го видях го харесах, нямаше спор, голям сладур е- руса коса, сини очи... Класната ни размести да стоим момче с момиче, като ме сложи до него. Цял срок бяхме заедно, сближихме се, той започна да ми прави намеци, излизахме в обща компания, но така и не се осмелих да му кажа какво изпитвам.

Месеци след като си го бях харесала, моята най-добра приятелка също го хареса... Мислехме си, че ще е чудесно да харесваме един и същи човек... Така беше, признавам. Но година след това, аз срещнах друго момче, обикнах го, но уви с него не се получи и месец по-късно ние даже не започнахме връзка... Всичко с него свърши и аз отново започнах да харесвам онова момче, още по-силно... Но реших да не казвам на най-добрата си приятелка, щеше да се огорчи...

Той започна да й обръща по-специално внимание, държеше се доста добре с нея и тя започна да си мисли, че той я харесва. Нашата обща много добра приятелка се имаше с него... Една вечер ми съобщи, че той ме харесва.. Чувствата му са към мен, а не към нея...

Сега съм много объркана... Той разбра за моите чувства, но продължава да се държи с приятелката ми по-особено, а на мен не ми обръща внимание... Не сме й казали, че той харесва мен, та тя ще рухне... Не мога да я предам и да тръгна с него, но искам поне малко внимание от него...

Разбирам как него го е срам и е загрижен, когато ми е тъжно и как когато ме гледа и направоо... -по неговите думи... Искам повече контакти с него...
Бих искала съвети, кой каквото мисли. Благодаря ви, че прочетохте и за съветът, който ще дадете, предварително благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 394e3878de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Гадничко си е така, малко от приятелките ми са от този тип момичета- да рухнат заради момче без дори да са имали връзка. Вероятно аз не съм най-точният човек, който да дава мнение по въпроса, но наистина знам за какво става въпрос. Постави се на нейно място, какво би искала да направи тя?
Не я лъжи, ами я извикай и и кажи какво става по най-бързата процедура, преди тя е да е започнала да флиртува прекалено много с него и въобще. Аз лично не бих тръгнала с него, но тук зависи от вас. Най-добрата приятелка, пък и приятелките като цяло са за цял живот, а гаджетата през пубертета са нещо моментно.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a155976c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм авторката.. Напълно съм съгласна с теб, номер 1 .. По-специално също искам да питам и какво да направя, че да ми обръща и повече внимание, но и съвети за постъпка с двамата не ми е излишък, благодаря ти !

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1ea4f2c703
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да ти имам и проблемите. Самата ти не знаеш, какво искаш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d2a693c93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спете повече на отворен прозорец и ще има ей такива истории.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1f29a14413
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей, ще те посъветвам да не разваляш отношенията с приятелката ти само заради "едното момче". Сигурна съм, че в живота ти по-нататък ще има много като него, макар сега да мислиш, че е специален.
Но, все пак, ако наистина го харесваш толкова и си сигурна, че не е някой използвач.. Може да споделиш на приятелката ти, че изпитваш чувства към него. Както си написала в историята ти, и двете сте мислели, че е готино да харесвате един и същи човек, въпреки че в момента аз и моя добра приятелка сме в подобно положение и не съм на вашето мнение, но в твоята ситуация може да се окаже плюс. Ако приятелството ви е истинско, не мисля, че би се натъжила толкова, ако й кажеш, напротив.
По-добре е да си искрена към нея, защото дори и да се получи между теб и момчето, тя в крайна сметка ще разбере и ще стане кофти. Успех. ^^

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f3e06ae0e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Още в началото, когато сте го харесвали едновременно и сте си споделяли, не е имало проблем, нали - просто всяка от вас се е надявала.
С какво ситуацията сега е по-различна? Стига превземки какво било честно и какво не - нали човекът е свободен? Когато /и ако/ избере някоя от вас - ще се приключи с терзанията ви.
Не е зле все пак да й споделиш, че никога не си преставала да имаш чувства към него. Така тя няма да изпадне в шок, каквото и да се случи занапред.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 83995b7bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съветвам те, мила, много добре да си помислиш това момче дали наистина си заслужава. Знам, че сега го гледаш през розови очила, но бъди и малко реалистка.
Струва ли си заради него да рискуваш приятелството си?
Колкото и банално да звучи, приятелството наистина е много по-ценно от една връзка. Преди една година аз бях на твое място, моя приятелка си харесваше момче, което впоследствие се влюби в мен. Когато тя разбра, думите й бяха: "аз или той" и аз избрах него... По-късно разбрах, че това е била най-голямата грешка в живота ми и до момента още съжалявам и си "бера последствията".
Да, с момичето се сдобрихме, пак сме приятелки, но не е както преди. Ужасно много съжалявам, момчето се оказа пълен боклук, просто знаеше как да омайва жените и аз се хванах в капана.
Затова помисли си много добре. Но приятелката ти трябва да научи от теб! Не оставяй някой друг да й сподели пръв новината, че си тръгнала с момчето, за което мечтае и тя.
Разговорът ще е тежък, но трябва да го проведете. Обясни й как стоят нещата, кажи й за твоите чувства към него.
От сърце ти желая успех и дано вземеш правилното решение! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker