Притеснявам се... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Притеснявам се...
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2737 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 13 до сега съм имала само едно гадже, но може да се каже и, че не съм имала (станахме гаджета когато той отиди за 2 седмици на море и се изпокарахме, писахме си по скайп и докато се върне вече се бяхме скарали).

Сега вече започнаха да ми предлагат някои момчета, но аз не приемам, защото не знам какво трябва да правя даже не съм се целувала. Има едно момче много го харесвам, той мен също. Много искам да сме гаджета, но просто не знам какво трябва да правя. А и имам много семейни проблеми или по-точно финансови.

Къщата ни е ужасна, срам ме е от нея, не искам да си водя приятели там, само с най-добрата ми приятелка ходим у нас, но тя ме разбира. Когато искам пари от майка си не обикновените ми джобни по 2 лв., ами примерно ако съм решила да излизам с приятели на по-различно място (например в мола) тя започва да ми се кара, аз започвам да и отговарям и така става поредния скандал.

Някой път най-добрата ми приятелка е присъствала на такъв скандал, но както казах тя ме разбира и тя е в подобно положение. Страх ме е, ако си хвана гадже и, ако той присъства на такъв скандал какво ли ще си помисли ;(;(;(;(... Лелеее, а с баща си не знам как ще се оправям той 100% е по-добър родител, ще иска да говорим за момчето и пак ще почне темите за секс.

Знам, че е за мое добро, но аз не съм свикнала някой да говори с мен (живея повече с майка си, баща ми постоянно е по командировки, за да изкара нещо, виждаме се 1 или 2 съботи и недели и почти всеки ден се чуваме по телефона, но за кратко.)

Кажете ми какво да правя като си хвана гадже, и как да избягвам да ходим на кино или у нас. В едно училище сме и може там да се виждаме, но според мен така до никъде няма да стигнем, не че ако сме постоянно заедно ще вземем да се оженим напълно наясно съм, че го максимум година ще сме скъсали, а може би дадох много. Извинявам се за грешките особено за запетайките - това не ми е силна страна.
Вики 13, София

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0652eb2441
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знам, че няма да ти хареса мнението ми, но за сега поне ти е рано да мислиш за гаджетa. :) Откакто куклите барби поскъпнаха децата се чудят какво да правят! :|

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9967b18147
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж, ти пишеш като дете и мислиш като дете. Остави гаджетата за по-големичките.
Иначе, почти никой не се е целувал на 13 и едва ли евентуалните гаджета ще очакват това от теб - едва ли и те ще са се целували.
Относно битовата ти ситуация - тя е характерна за 90% от населението на нашата страна и едва ли няма да намериш разбиране от момчето, защото и то ще живее по подобен начин или ако не живее така, то ще има добри приятели, които така живеят.
Аз НИКОГА не съм водила никого у нас, дори и приятелки, защото дори баба живееше у нас и с нея деляхме една стая. Мило момиче - има пейки в МОЛа и те не струват нищо - натискайте се там, или пък другъде. Ти гадже нямаш, а мислиш глупости.
Аз на твоите години си взех котка. Да ти кажа, май и за теб това е по-добре от всяко гадже.
Колкото до секса - ти си на 13. До 14 и без това е забранено да се прави секс с теб. Ако те вълнува темата, говори с родителите си, с баща си. Едно от мен - прочети за кондомите.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f9382c7412
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако започнеш със секса от 13 години, на 33 вече безнадеждно ще ти е омръзнал. И после защо е пълно с теми от сорта "Правим секс веднъж месечно... "
Закъде бързате? Първо станете що-годе хора, пораснете, пък тогава мислете за секс! Защото той освен удоволствие (което на тази възраст едва ли ще изпитате... ) е свързан и със съвсем реални рискове, и отговорности, и ангажименти, които не сте готови да поемате...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1011665187
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз започнах наскоро на 23 и съм и сигурно до 40, няма да се наситя:)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d6c19f1b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Виж, ако харесваш някое момче и той ти предложи не му отказвай, само защото имаш финансови проблеми или подобни.. Ако той наистина те обича няма да го бърка тоя въпрос... Виж например мойта приятелка отказа на момчето, което харесва и сега е толкова нещастна!

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3b6478c5a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Абе добре е за, че не пише още не съм правила секс а вече съм на 13 като повечето ама послушай всички преди мен те са прави аз съм на 15 и съм имала 1 гадже така че имаш много време още си малка ще ги смениш много в живота ти така, че радвай се на детството ти докато можеш после ще съжаляваш (:
С. Р.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 56f3efc30e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чадо ти си на 13, да не би да се очаква да почнеш да се целуваш с език, бе айде направо да се натискате, на 11-12. Спокойно, все си мисля, че е заложено в човешкия род. Нататък- че и аз съм с по 2 лева, много рядко ми е било проблем, човек свиква. ((трябва да стана финансов съветник))
Тръгвай с момчето, не знам дали си забелязала ама има едно нещо на което стъпваш... нарича се улица. Това е уникално място, позволява да ходите с приятелите си навсякъде- из града, из квартала, до магазина... разходка, не мол. Още по-нататък, подреди си стаята, всичко ненужно в една торбичка и ако майка ти не приема да измисли какво да правите нещата- На терасата!!! (торбичката- не ти) Преподреди, не е нужно къщата ти да е първа мода, важно е ти как се държи в нея. Демек ако не се притесняваш няма никакъв проблем. Колко народ е идвал докато имахме ремонт, резила пълен, човек не може да се обърне в една стая ама сме се смели като луди.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7cd5076bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   От автора:
Извинете, но май не получих коментарите, който щяха да ми помогнат. Искам да попитам - къде съм писала за секс??? Направо като си го представих и ми стана лошо. Или път въобще къде съм питала за натискане? и то в мола УЖАСС!!! Много ми е гадно като вида някои в мола, по парковете или в тролея да се натискат, отвратително е. Но все едно отклонявам се. Искам да кажа, че почти всички в моя клас са се целували освен зубарките (не искам да обидя никой! ) Май коментар номер 1 най-хубаво го написа каза каквото мисли без да ме обижда, почти. За другите няма какво да кажа, освен на номер 7 - стаята ми е много чиста не я разхвърлям и всеки ден почиствам боклуците от сестра ми имах предвид, че стаята ми е ужасна заради мебелите - сигурно са на 100г. олющени, надраскани от сестра ми. ОФФ какво се занимавам още да пиша.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: dd8d7b0b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   8. - още първият коментар трябва да ти помогне, авторке. Не ми е чудно, че се отвращаваш от целувки и милувки, дори се съмнявам, че имаш и цикъл...
Просто си искала да не си „зубър“ и да си се целувала и да си имаш гадже.
Да, ама не. Едно 15 -годишно момче иска повече, това не ти ли стана ясно? Не само очаква истински целувки с език от гаджето си, но и щеше да иска да се натискате, да се докосвате интимно. Какво щеше да правиш тогава? Гледай си куклите и парцалките, като станеш на 15-16 г. пак му се обади. Тогава човекът няма да е педофил, защото по чл. 49 от Наказателния Кодекс и педофил става с теб! Можеш да му го кажеш спокойно - просто си решила да го предпазиш от затвор. Преди навършени 14 е забранено някой да те докосва!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker