Луда ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Луда ли съм?
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 4455 пъти
Здравейте! Знам че и вие не можете да ми отговорите но просто ще ви помоля да споделите мнение. И друг път са ме наричали така, но не съм го приемала на сериозно. И търсената дума е луда. Представяте ли си, нарекоха ме луда. Знам че това което мисля е твърде детско, но просто останах с впечетление, че точно това е причината да нямам приятели.
И ето как стана.

Едно момче, с което едва се познавахме. Той е от друг клас. И така бях на пейка - видях едни съученички там и отидох при тях за малко. Тогава той дойде и каза -ти си луда, нали-Когато го каза за първи път не го чух добре, но съученичките ми се засмяха. След като повтори помислих, че е на шега и се засмях и казах-Да точно така как позна-И тогава съученичките ми избухнаха и казаха-Поне си призна-А другата извика-Знаела си тя-.

Когато отидох на училище друга съученичка ми каза-Ти не си наред-Аз я попитах какво я е накарало да мисли така. А тя ми отговори-Нищо просто така-Мисля че съм малко различна, но да съм луда не вярвам.

Просто се чудя кое ги кара да си мислят така. Може би приемам всичко на сериозно, но защо тогава всички си имат приятели, а аз не. Моля ви, кажете как мислите. Те шегуват ли с мен, или наистина имам отклонения, но не го осъзнавам.
Аз съм на 14

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: cee3303420
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Промени си държанието и не обръщай внимание на съученичките си. Опйтай се да разбереш защо момчето те нарича луда. Дръж се "момичешки" и нормално.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8ddb903be1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Това са бъзици, и мен са ме закачали така. Добре си реагирала, смей се на такива глупости. Ако беше луда, нямаше да можеш да напишеш тази история.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ecbda8261f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Базикат се отговори им добре затапи ги ;) и не им обръщай внимание не си луда изобщо!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4f016ce82e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Въпреки, че не те познавам съм СИГУРЕн, че не си луда.
Всъщност разбираш ли значението на тази дума? Пълното значение. Незнам за теб, но "приятелките" ти явно, не.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: aa557fb3ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Как ще си лудо бе дете ахахахха, стига глупости. :))
Просто съучениците ти са глупави и имат пропуски във възпитанието си. А за това не си отговорна ти.
А защо си нямаш приятели няма как да ти отговоря, тъй като нищо конкретно не си написала за себе си. Може би си по-затворена и притеснителна, знам ли.

Лоша

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 653a83adcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Tи изобщо не разбираш от шега!!! Имай чувство за хумор момиче!!! На мен самата ми го казват всеки божи ден по няколко пъти и го възприемам с хумор, а съм на 11!!! Не им се връзвай децата просто се забавляват!!! Вместо да го мислиш защо ти го казват забавлявай се и ти!!! Живота е пред теб и ще ти го кажат поне още милион пъти. Дано съм ти помогнала!!!



Sunshine

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 00f540f393
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

7.   Нормално ли е докато си сам вкъщи или около братя или сестри да се лигавиш и дори да се държиш неадекватно и да си говориш сам от време на време.
Моля кажете ми нещо, че и аз започнах да си внушавам разни глупости.
на 17 г. съм

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a0d17de67e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Споко, няма лошо. Аз говоря на любимата ми кола по улиците.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ea22e0d46b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   7 ти си нищо в сравнение с мен. Постоянно си внушавам каквили не неща. Имам чувството че чувам гласове. Побърках се от някакви същества, които вярвам чр съществуват. Рисувам само мрачни картини. Мразя се. Постоянно си прецтавям кървави секс сцени, насилие, мрачни гори, въжета и всичко става все по ясно и по ясно. Пиша само някакви тъжни, нереални неща. Написах не знам колко страници на word- а за един град пълен с наркомани, изнасилвани проститутки, високи блокове, мрачни енергии, задници, путки, секс, садо-мазо, порно, къщи пълни с секс списания в горите и на всичкото отгоре някакви странни любови истории, хахах. Говоря си сама, два пъти мислех сериозно да се самоубия, в депресия съм, дера ди ръцете с... Зъбите на една препариран риба... ако щеш вярвай. Мисля само за метъл концерти, тежък метъл, слушам музика по цял ден, нямам приятели, мразя се през повечето време, маструбирам върху едно плюшено куче, което държа в гардероба си, задницата му е в кръв, защото го правя и когато съм в мензис, а то ми е подарък от.. мисля по-малка бях от първи клас, за коледа, и още го пазя само за маструбиране. Минават ми супер странни неща през главата. Постоянно философствам наум и всичко това ми помага в живота много. Не спирам да чета както и най отвратителните неща, така и книги на известни философи. Интересувам се от музика, стара литература... ноо, никой не знае какво се случва в ума ми. Една вечер или рано сутрин, не помня кво беше, чух пъшкания, мисля чр халюцинирах. И в моя ум се появи едно дебело момиче, което се е облегнало на вратата на къщата и някактв чичко го изнасилва... покрих се през глава... но не спираше... не знам кво ми има... нямам шизо сигурна съм... само някаква дълбокаааа депресия, която започна по това време 2014 след като родителите ми се разведоха, разбиха ми се приятелиствата в училище, домашният ми любимец почина, а аз осъзнах че съм изгубила себе си... хаха, сега де намерих... междо другото имам проблеми и със съня. Често не мога да спя или като заспя сънувам ужасяващи неща.. много много лоши.... а за гласовете... рядко се чува - или пъшкания или нящо като хор... вярвам че дърветата имат душа и нощно време от тях през корените излизат мрачни енергии под формата на някакво неразбираемо животно, зли духове или великани, които ние сме създали чрез негативно мислене. Понякога ги рисувам. Обожавам гората.... оф, знам че не ми вярвате. В момента съм в по-добро настроение и мога да пиша и да пиша, и като го четете ще имате чувството че някой се шегува...
Момиче, 13 години... ами туй при мен, ако щете вярвайте!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f18cd733a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж в моа клас - лудите са готини. Зависи в какъв смисъл са ти го казали :
1 Луда като - да си много печена, луда глава, радваш хората, защото си много забавна, правиш глупости на които всички се кефят.. или
2 Луда като - да си странна, изолираш се от хората, мислят, че имаш отклонения и не те много харесват
В моя клас лудите са много яки, освен едно момиче, което е супер странно, държи се агресивно и наистина е луда, защото ако и пипнеш дори тетрадката скача и почва да ти вика и да се заяжда. В 1 случай - радвай се. В 2 случай на лудост моя съвет е - да не ти пука какво мислят хората за теб, живей си живота!
Дано съм помогнала :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker