Той е причината да късам с всеки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той е причината да късам с всеки
преди: 15 години, 7 месеца, прочетена 3346 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 16год. и както повечето хора тук искам съвет. Харесвам си едно момче от близо 5 години, но той не ми обръщаше никакво внимание. Страдах много за него. Минаха години, аз се промених и някак си вече не съм му безразлична, дори ме ревнува от гаджетата ми, но все нещо пречи да бъдем заедно. За две години той е причината да скъсам с почти всеки мой приятел като ми казва, че ще бъдем заедно и аз всеки път му се връзвам и до тук.

Сега съм в същото положение. Имам си приятел, който знам, че наистина ме харесва и никога не би се подиграл с чувствата си към мен. Аз също го харесвам, обаче колкото и да се опитвам да забравя другия не мога.

Всеки път когато го видя дори за секунди мисля, че старите ми чувства към него се връщат. Когато той разбра, че пак си имам приятел беше казал да ми предадат, че много ме харесва и иска да ходим.

Обаче сегашния ми не заслужава да го зарежа, защото аз съм всичко него. От толкова много връзки, той е единственото момче, на което вярвам, знам че мога да разчитам на него и ако скъсаме ще му разбия сърцето, а той не го заслужава, защото много държи на мен. Моля ви кажете ми как да постъпя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 7 месеца
hash: 41294774e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не прави номера и си бъди с приятеля си. Била съм в същото положение и мога да ти кажа, че другия винаги те иска когато не може да те има, а отвори ли му се възможност да провали отношенията ти с друг - НЯМА ДА СЕ ПОКОЛЕБАЕ! Бъди си с другото момче и се отдай изцяло на тази връзка. Тя има смисъл пред дългочаканото внимание.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: e77f7311b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В никакъв случай не оставяй новия си приятел!!!! Защо трябва да ставаш жертва на един манипулатор, който явно ти показва безразличието си и, на който му доставя удоволствие да се гаври с теб, защото за мен това си е гавра.

Малка си още и живота е пред теб, и аз едно време мислих, че първата любов е единствената, но с времето разбрах, че не е така и има и други хора, които заслужават да им се да де шанс. Просто започни да обръщаш повече внимание на новия си приятел, започни да виждаш неговите положителни страни и това, което прави за теб и тогава сама ще видиш, че другия не те заслужава, а той наисктина не те заслужава щом постъпва така имаи достоинство и самоуважение, ако ти сама не го покажеш всички ще си правят с теб каквото поискат, а ти ще страдаш. Успех!!!

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 44b9ea3028
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Благодаря ви много. Така и ще направя.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: c478957182
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знаеш ли, според мен този е като куче пред купа сено - хем няма да я яде, хем на друг не я дава. Ако бях на твое място щях да му скроя номер - за да си сигурна, че ще се случи същото като в предните пъти и да не се измъчваш непрекъснато с въпроса "Ами ако този път е различно и той наистина иска и възнамерява да бъдем заедно?", кажи му, че си скъсала с новия си приятел и че си негова. Само така ще разбереш че този човек никога няма да заслужава нито любовта ти, нито симпатиите ти, нито дори приятелството ти. Успех миличка :)

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: cc504e796f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да останеш с този и да бъдеш нещастна. Винаги прави това което ти казва сърцето. В дъното на душата си ние знаем отговора на всички въпроси. Много си малка да правиш това което трябва, а не това което искаш.

 
  ...


...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: a7c4bd0f31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Наи-важното е ти да си щастлива просто послушай сърцето си и бъти с този с който НАИСТИНА искаш да бъдеш, а не с този който трябва. Понякога се влюбваме в погрешния човек вземи за пример мен! Влюбих се в гаджето на най-добрата си приятелка. Като истинска приятелка аз не казах на никого за това и просто го пазех вътре в мен. Важното беше те да са щастливи, а не аз. Сега какво? Една година ходеха, една година се мъчех и накрая тя ми заби нож в гърба. Разоварова ме но важното, е че аз постъпих правилно. Всичко в живота се случва с точно определена причина. Сега разбирам,защо не ми е било писано да съм с този човек. Това, че не можах да съм с него ме направи по силна!!! Слушай сърцето си!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker