Дали изпитва нещо повече от сексуално привличане? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали изпитва нещо повече от сексуално привличане?
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2464 пъти
В началото на тази учебна година се преместих в ново даскало. Искам да разбера дали едно момче от класа ми ме харесва (но естествено без да го питам лично, а с ваша помощ).

Той е на 17 години (и аз съм на толкова). Абсолютно съм сигурна, че изпитва сексуално привличане към мен, но искам да разбера дали изпитва и нещо повече.

Поведението му към мен е като на второкласник, който не знае как да изрази чувствата си. Всяко междучасие се навърта около мен (държи се сякаш се опитва да издебне възможност да ме обара :D, но аз не съм му позволявала никога до сега, нито пък се държа така, че да му вдъхвам напразни надежди - първо искам да си изясня отношението му към мен, а след това всичко ще си дойде на мястото).

На няколко пъти съм го хващала да ме зяпа, но странното е, че не отклонява погледа си, когато срещне моя (поне според мен ако ме харесва наистина би го направил или поне, ако моя поглед и този на момчето, което харесвам се засекат бих се позасрамила малко или много...)

Забелязала съм също тка, че изпитва рздразнение, когато в близост до мен е най-вървежното момче от класа. Като останем насаме все подхваща темата за секс (пита ме неща от сорта дали съм девствена и т.н). Като цяло момчето е доста "загоряло" и според мен е готов с всяка, която има яко тяло да се .... .

Интересна е обаче подробността, че аз не съм от момичетата, които се заиграват с всеки и го зарязват до 2 седмици... и затова се чудя с какво привличам вниманието му. Също така е странен факта, че когато някой се опита да ме защити, когато той ме дразни, той отговаря някакви неща от сорта "любовта няма граници" и т.н (лице в лице никога не ми е казал, нещо подобно => не мисля че го изпитва).

Същевременно научих, че ме е обсъждал със свои приятели от класа. Според моите приятелки, той ме харесва... но нз, а неговите приятели непрекъснато ме будалкат с него (това може и да се дължи на факта, че знаят, че се дразня от въпросното момче т.к нарочно или не ми досажда ужаааасно много като ми говори (най-вече) за секс и все се опитва да ме докосне някъде - не си е позволявал кой знае какви волности (дразня се, защото ми е гадно, че има вероятност да ме иска само за секс-партньорка и нищо повече )

Офф изключително е странна тази история и се ядосвам, че всеки път, когато се опитвам да анализирам ситуацията стигам до задънена улица. Моля, помогнете...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 196da48748
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   До момента, в който те е питал, дали си девствена, си казах, че всичко е ОК.
След това ми стана ясно, че тук си имаш работа просто с момче, което действително опипва терена при всяка и си търси момиче за секс. Той си го и казва. Нормално за тази възраст, особено, ако е харесван и известен в училището.
И ако те харесва някой, той те гледа, не свежда поглед, ако има самочувствие, а това момче го има. Сигурна съм, че има поне още 5 момичета, които му допадат, с които би имал с удоволствие нещо, но няма нерви за някоя девица, която да му се лепне за врата и да търси любов и серенади.
Ти просто не си озряла за такова момче, потърси сред нормалните деца нещичко, което е подходящо за начинаеща в тази вечна игра. Ще се опариш... Който яде с голяма лъжица, лесно се дави, да знаеш. Почни с по-малките, те могат и да видят нещичко отвъд циците и бедрата ти. Като не си вече девствена можеш да се обадиш на момчето и да провериш, дали изпитвал повече. Поне няма разочарованието да е толкова голямо.
Чудя ти се изобщо, че си взела насериозно такива подмятания. В гимназията ми имаше поне десетина такива типа, които ми са правили намеци, но на всички се подигравах и никога не бих взела такъв тип на сериозно!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: edc5a0809c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ами остави го да те "обара" :Д

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 849962effa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Да, освен сексуално, изпитва и гравитационно привличане, когато сте по-близо един до друг. Ама едва ли го усеща де... сигурно е нанонютони за килограм...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 03d7b092a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен момчето не само усеща сексуално привличане а и нещо повече, той те харесва. По принцип момчетата изразяват по трудно чувствата си и точно по тази причина търсят всевъзможни теми за да те заговорят или да изразят това което чувстват. Щом изпитва раздразнение когато най големия е до теб това говори, че има нещо, защото ако е само сексуално ще му е все тая с кой говориш или какво правиш...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker