В мен ли е вината? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

В мен ли е вината?
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 1887 пъти
Здравейте приятели! Аз съм момиче на 15 години. От скоро време отношенията ми със най-добрата ми приятелка се "разпадат". Имам предвид миналата година излизахме заедно, бяхме много близки. Правехме всичко което правят две най- добри приятелки . :))Ние сме в един клас.

Ето и какво става тази година. Мисля си, че постояно ме избягва, не иска да излизаме вече заедно. Пренабрегва ме заради други приятели. Мисля, че малко взе да се прави на голямата работа. В училище 2 мои съученички също ми казаха, че тя само ме използва, а други, че не е така..
Бе направо в училище се държим нормално. Когато имаме по английски тема, например " Опиши своят най-добър приятел" тя описва мен аз нея.

Наистина не знам какво да правя, постоянно мисля за нея, а ми се иска да не!! Сигурно ще ми напишете да говоря с нея, направих го и тя ми отговори " Ми не, просто колкото едно приятелство е по отдалечено толкова по силно е" - това не го разбрах. Имаме много хубави моменти с нея ... Тя беше единственият човек на който можех да разчитам..

Наистина тя постоянно ми е в главата, винаги когато се сещам за нея коремът ме свива и си скапвам настроението. Моля ви помогнете ми, не искам така да продължава...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: cb8fab2816
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравеи.. ами нормално е и аз бях като тебе имах приятелка с която бяхме всеки ден даже тя идваше да спи у нас и аз у тях всяка седмица през ваканциите даже се сабуждахме в 4 сутринта и към 5 или 6 се срещахме и ходехме на едно езеро много готино беше смеихме се постоянно забавлявахме се.. но тъс година не е така.. от както почнахме дскл само 2, 3 пътя се срещнахме и то първия път беше защото искахме да се видим а другите 2 е така по случайност за малко тя ходи на друго дскл и тка.. и бяхме всеки ден въпреки че не сме от един град и от август месец до сега сме се срещали само 3 пътя прецтави си! тя има нови приятели и аз си имам нова компания и така не ми липсва.. не сме изобщо както преди даже ме мързи да говоея с нея ;дд* Ми не, просто колкото едно приятелство е по отдалечено толкова по силно е"* аз си го талкувам така че има предвит че колкото по рядко се виждате толкова повече ще си липсвате. И можи да греша а можиби не, но май приятелката ти й е омръзнало от теб или се променила просто не знам.. и както казваш били сте заедно нали това онува колко време е нормално и да се променила и да не те има вече за най добра приятелка както нея.. защото виш ся един пример. "ако ядеш всеки ден ориз за загуска, обят и вичеря.. няма ли да ти умръзни едно и също само ориз ориз ориз всеки ден.. все пак трябва да опиташ нещо ново ако не поне да добавиш някои друга подправка" ;дд се пак нз.. късмет, но не мисли че истенското приятелство или любов нямат край.. защото любовта е като песен, но няма песен без край! ако се сещаш кво имам предвид. Момиче на 14.
*Луната*

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ec37e2e078
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   АВТОРКАТА:
Благодаря за отговора *Луната* Ми ние сме в един клас с нея и така ще е до 12 клас. Искам просто да си я избия от главата, но не се получава. :s Ето я и моята програма " училище--> тренировки--> вкъщи" и така е всеки ден... и просто няма време за нищо друго..
Как д си я избия от главата??
* 1D *

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ec37e2e078
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Атторката
Но не искам и да я изгубя :((

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: cb8fab2816
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами не знам как стоят нещата.. просто покажи че си безразлична и ти е все едно защото колкото се навираш в един човек той още повече те избягва и се васползва от това.. и вече съдбата решава дали отново ще те потърси.. ако не бъди там където е и тя.. или си намери нова най добра приятелка.. ако нямаш време примерно да излизаш или нещо такова покани някоя твоя съученичка да спи у вас примерно в петък или събота.. направи така че да си прекарате добре смисъл да не е скучно нито на нея нито на теб.. и най ефекното така да го кажа за най добра приятелка е когато я накараш да ти има доверие да започне да споделя и да те чуства много блиска.. например аз не че се хваля или е нещо кои знае кфо.. но дори непознат няма значение момиче или момче.. ако седна сама с него/нея и почнем да си говорим те започват сами да ми расказват примерно за проблеми или някакви неща които са ставали.. много лични неща ми споделят и това не са го казвали на никого освен мен.. не знам как го правя просто нещо с очите с погледа когато ги погледна и ги карам да ми имат пълно доверие.. и за това се радвам много че те се чустват добре когато споделят с мене ама после дори да се скараме не ги клюкаря.. ако можеш и ти така опитай ще видиш колко е приятно и как ще имаш най добрата приятелка.. късмет.. ;*
*Луната*

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 286e8cffb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката :
Добре, Благодаря.. Ще опитам :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker