Харесвате ли недостъпните момичета? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесвате ли недостъпните момичета?
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 6124 пъти
Момчета, искам да ви попитам :
Провокират ли интерес у вас момичетата, които се правят на недостъпни (не за да дразнят момчето, а защото уважават себе си и не искат да бъдат наранени от поредния женкар) или предпочитате по-лесните момичета и защо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: fa79f4f6b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Казвам ти го като момиче, малка част от хората харесват половинката им да им прави номера. Има ли смисъл въобще, просто е тъпо, ти си с този човек и какво няма да му хванеш ръката, да го целунеш ли? ! Обаче, ако момичето е на 14години далеч няма да е недостъпна, ако не му пусне!
Просто трябва да научиш тънката граница между недостъпна нарочно и с определени принципи.
Аз лично няма да позволя на първото загоряло идиотче да ме опипва из коридорите, да ме целува и т. н. Но това не означава, че няма да приема някакви леки флиртове или намеци, ако изпитвам нещо. Честно казано между приятелките си аз съм точно по средата, нито съм леста нито трудна.

Ей сега ще ти обясня сценария
Лесните- Губят си самоуважението, всички гледат на тях като на сексуални обекти. Отвсякъде момчетата им се лепват и им се натискат. За повечето те са курви. Естествено че си имат голяма аудитория! За жалост аудиторията не е от свестни а от някакви лигльовци.
Трудните- Кой от къде им се лепне само въртят номерца, правят се на интересни, разбираш ли готините мацки няма да приемат да излязат с обикновено момче, защото се срещат за първи път. ( от рода на, , Здрасти... ", , здрастии... " след 10 мин разговор, , Искаш ли да отидем на кафе? ", , А ве я се еби!!! ") Имат доста обожатели и накрая остават сами, защото самочувствието им е било толкова голямо, че са съдили за човека от 2 думи.

Иначе да, интересно им е когато момичето не се предлага веднага, спазва дистанция, говори си спокойно със съвсем леки загадки за флирт. Но губят интерес, ако ги кастрира постоянно, въобще не им даде да я опознаят поне малко и ги дразни нарочно за кеф.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f8fb913cb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Правилен е разделът ти, много незряло... само да попитам - с колко поредни женкари си била, за да се пазиш?
Аз, честно казано, съм голяма жена, а с нито един не съм била, защото уважавам себе си, но дилемата ти ми е много-много чужда...
Какво е и „недостъпна жена“?
Порастни, после се занимавай с момчета, моля те!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 02b5a592b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ами всъщност няма нищо по-противно на този свят от човек дето си е вирнал носа така, че дори не забелязва хората с които се разминава. Не бъркай високото самочувствие на едно момиче с литването в облаците вече. Както и лесна-труднодостъпна. Не си нещо повече от другите хора-и те, и ти-имате чувства, сърца, души, мозъци. Останалото е как ги използвате. Но един съвет-не поставяй останалите хора под себе си, защото си мисля, че за тебе те едва ли не са недостойни да комуникират с теб. Момчетата които ти обръщат внимание може да не са женкари! Свестните момчета обикновено като ги отрежеш, като си вирнеш гагата и знаеш ли кога ще пробват пак? Никога точно. Женкарите ще пробват пак и пак и в крайна сметка само с такива ще се обградиш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6443a6826e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много е смешен въпроса. :D Знаеш ли, че всичко си има цена и няма нищо недостъпно? Дай ми 1000 лв да ти покажа има ли недостъпни. :)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 603310d5e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   да наистина какво значи недостъпна? Едва ли има момиче, което не желае да бъде "излъгано", рано или късно на всяка се случва. Съветвам те да си промениш представите и очакванията в любовта, в приятелството, изобщо в човешките взаимоотношения, защото ще страдаш много в този живот. И докато чакаш мъжа, който ще изпълни всичките мечти и няма да разбие представата ти за идеална любовна връзка рискуваш да си останеш сама, просто защото такъв няма да срещнеш. Отпусни се, живей си, сега си тинейджърка сега е време да ти разбиват сърцето и да го залепяш наново и отново докато се научиш, че не всичко в живота и в любовта се развива според нашите мечти и цели и естествено спре да ти пука дали някой е поредния лъжец и използвач

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 51b599717b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   честно да ви кажа, според мен под "недостъпна", авторката е имала предвид "мистериозна". Трябва да спомена, че двата термина са коренно различни. Няма недостъпни, има само момичета които се правят на такива. А мистериозните са харесвани от повечето момчета и то доста. Да кажем, има едно момиче в класа ми, и е мистериозна. Всички момчета си падат по нея. Тя никого не е отхвърляла и дори е доста мила с всички. Да кажем, вчера, едно момче я пита "ей, сладурке, айде да седнем заедно другия час, а? " (за ваше сведение, той нито беше красив, нито популярен, нито дори мил)... тя му отговори "добре, мога да седна с теб". И наистина седна с него. По време на часа, той се опитваше да я заговори, питайки за тъпи нещо за урока. Тя без излишни думи му отговаряше. В междучасието, тя седна сама в двора (както винаги) и единственното което правеше, беше да гледа как няколко деца играеха волейбол. Веднъж я бях питала как кара всички да я харесват, а тя ми каза: "просто трябва да покажеш, че твоя свят е много интересен, прекрасен и забавен, но те много трудно ще стигнат до него"...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 463673f5eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6c1671d7f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Такива псевдо недостьпни знаеш ли колко смешни сьм ги правил като бях по-млад. Такива като типажа за който говориш и без пари падат под ножа, нужно е само да си пич и да показваш интерес, а в сьщото време да не я искаш. Внимавай да не попаднеш на такьв да те остави сьблечена в кревата и да си трьгне. Когато харесаш някое момче, дрьж се естествено, недей играй, това което задьржа мьжа не са номерата, а душата. Ама тва ще го разбереш някой ден като срещнеш подходящият. Неможе всеки който поискаш да те обичя, няма такава система, затва трябва да си естествена, да си имаш достойнство и така да се дьржиш с всеки мьж който ти хареса. Само така се намира любовта. С номера и маски може да се окаже един ден че публиката си е трьгнала а ти още играеш представлението. Успех

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4fee8ebd5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Точно както номер 6 е обяснил.. Мистериозна!
Не мисля, че момчетата харесват "недостъпните" момичета.. И аз ако бях мъж/момче нямаше да ми харесват. Мистериозните момичета привличат вниманието.. ;)))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5271cc320a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами и мен не ми харесват нито недостъпни, нито "мистериозни" момичета, по простата причина, че и двете са сигурен знак за преструвки и театралничене. Няма нито недостъпни, нито мистериозни хора, всички сме хора от тая земя.

Освен ако не съм на кастинг за актриси, аз не искам да гледам постановки, да се правя на клоун, да се преструвам, че се връзвам на разни номерца, след като ми е пределно ясно какво се случва. Искам човек, с който мога да си говоря откровено, директно, с който мога да бъда себе си, съответно и другия да бъде себе си с мен, и с който ми е приятно да си прекарвам времето. И "по между другото" да правим секс, което разбира се е изключително важно, но не е темата в момента.

Номер 8 не ме кефи арогантността, с която започва, но към края съм съгласен с него. Лично познавам няколко такива жени, които удрят 30-така и още играят сами на сцената пред празна зала, и се чудят що никой не им пляска.

Номер 4, първо че не всичко на тоя свят си има цена, и второ дори и сред нещата и по-конкретно жените, които имат цена, има и такива, дето и за 1 млн. са недостъпни. Ама ти с тия 1000 лв. май не се целиш толкова високо. Повечето свестни жени изкарват сами тия пари за половин или най-много за един месец. А тебе ако трябва някой да ти ги "дава", че да се прайш с чужди пари на голямата работа, не знам...

Кубрат

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c801b4aa58
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Всеки си има свойте вкусове, в случая ако момиче се прави на недостъпна ще и дам да ме опознае и да си решава от там, но няма да си губя времето с нея ако ще ми се прави на интересна.


-Death_Blade ^

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker