Не иска да е с мен, но не смее да ми го каже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не иска да е с мен, но не смее да ми го каже
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 3146 пъти
Здравейте,
Заедно сме от година и половина. Преди месец имахме един разговор, в който ми сподели че иска да е сам. Питах го да се разделим ли искаш и той каза не. От тогава насам всичко се обърка. Напоследък избягва срещи с мен. Отначало беше доста зает, разбирах го, но сега е свободен и пак избягва да се виждаме.

В същото време ми се обажда всеки ден и когато се видим веднъж седмично не спира да ме прегръща, целува ме. На другия ден пак избягва срещи и така още по 6-7 дни.

Питах го няколко пъти иска ли да е с мен и ако не иска да ми го каже, а не да ме върти. Но той нищо не казва мълчи, увърта и жестоко ме измъчва. Ужасно се депресирах напоследък, всяка вечер плача, мъка облива душата ми.

Вчера например като казах, че ме мъчи тази неяснота и той каза да скъсаме тогава. Питам го това ли искаш и той пак увърта не казва директно и продължава да ме прегръща все едно се е пошегувал. После каза, че скоро щели да се сбъднат мечтите и на двамата, така и не разбрах какви мечти, но сякаш казваше общи мечти, защото пак ме прегръщаше, гледаше ме мило.

Е какво е това поведение. Говори да късаме, после ме награбва, сякаш никога няма да ме пусне да си ида, говори за общите мечти бощо бъдеще. Побърквам се и аз вече.

Аз не искам да се разделяме и за това не правя нищо. Вече не се усещам жива, сякаш нямам сърце, усещам го само като получав пристъпи на сърцебиене. Това вече ми идва в повече и явно и физически ми влияе.

Моля ви дайде ми някакъв съвет, как да постъпя. Както казах не искам да се разделяме, искам да съм с него, но какви са тези неща, на какво се дължи. Какво му стана просто не знам. Ако някой е имал подобни преживявания нека да сподели. Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7d09c3afe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Или ти трябва да скъсаш с него, или да се дистанцираш от него.
Мъжете много страдат, ако не могат матариално да предложат на жената неща, които са си наумили, че трябва да могат. Може да се е отдал на бизнес, за да може да отговори на своите си очаквания, а ти да си го притискала твърде много.
Ставаш интересна, когато ставаш по-недостъпна. Просто иска малко повече свобода - за хобита, за работа, за излизане по мъжки, а ти си явно много фиксирана и искаш да си с него, може би това го задушава и му липсва време за самия себе си - една книга да прочете, да се наспи, да си говори с други хора. Мъжете имат нужда от това, разбери го и се плашат от прекалено обсебващи жени.
Е, решавай - или сега да се отдръпнеш малко, да почнеш да водиш свои си живот извън връзката си - хобита, учене, работа, приятели - или да скъсаш и да намериш мъж, който може да ти даде това, което искаш... или да ти овисне на полата - въпрос на гледна точка!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9155044e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От Авторката, модераторе вярно че описанието на темата е като на тийнейджъри, но ние сме на по 30 години, за това не сложих темата в този раздел.

Модератор: Извинете, но ние няма как да гадаем, нали така? За това ще е по-добре да си пишете годините в анонса, например. :))

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 155626062d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Има финансови проблеми. Или кауза, за която се бори и пак е свързана с време и даване/печелене на пари.
Така се дистанцира човек, който е в режим оцеляване.
Прегърнал те е и е заговорил за мечти, защото в един момент му се е появила светлина в тунела.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a6f8f98f75
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да няма да ти предлага брак?
Мен така ми звучи хахаха.

Сериозно послушай номер 1 и нещата ще се оправят!

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 37df8fdb31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   коя зодия е тоя момък? а ти?

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9155044e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Да няма много пари, но чак проблеми не може да се каже. Истината е че нямаме много средства и двамата живеем с родителите все още, макар че мисля че бихме могли да се справяме и отделно ако обединим усилия. Все пак аз не споменавам нищо за отделно съжителстване, за да не го притискам и притеснявам. Даже той по едно време говореше, но го е страх че няма да се справим с финансите. Това го разбирам и за това не повдигам този въпрос. Не повдигам и въпрос за брак и семейство. Напротив той на няколко пъти споменаваше че ни било време, но нямало да се оправим финансово и едва ли някога ще успеем. Явно ги мисли тези неща и се депресира, но причината наистина не е в мен, аз знам че мъжете се плашат от такива приказки и никога не говоря за това да не ги стресирам. А той си въобразява че бързам и явно се тормози излишно. Иначе за излизаниятане го притискам, оставила съм той да ме вика като иска. Не искам по никакъв начин да го задушавам, не знам защо обаче той се чувства така притиснат. Не мога да си обясня.
До № 5 Зодия скорпион е, аз съм близнаци.
До № 4 не знам защо така ти звучи, наистина доста объркани действия би могло наистина за това да се двоуми, но едва ли това е причината де.
До модератора - извинете мислех че избирайки раздела е достатъчно ясно, вече ще пиша годините в анонса.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker