Объркана... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Объркана...
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 1924 пъти
Бих искала да получа съвет или мнение по този мой проблем. Мисля, че харесвам едно момче, но помежду ни е невъзможно да има каквото и да било.

Първо, родителите ми няма да го приемат. Остана да живее в нашия малък град без никакви амбиции, а е умен. Плюс това е пропуснал една година в училище и завърши по-късно.

Второ, с бившия ми са приятели. Бившият ми ме заряза като боклук, след като ми изневеряваше и ме лъжеше, пък и пред мен е говорил какви ли не неща зад гърба на Мишо (така се казва другия), но това няма значение, водят се приятели.

Трето, не съм напълно сигурна дали наистина ме харесва. Преди 4 месеца го добавих във фейсбук. Той започна веднага да ми пише. Предложи ми да ходим, но аз отказах. Беше ми говорил и за секс. Затова го обвиних, че заради това иска да е с мен, а той ми отговори:, , не е така. За секса има време. Всичко с времето си, аз не бързам и няма да те притискам. Няма да те карам да правиш нищо, което не искаш. ''

Каза ми също, че нямало да ме остави, след като го направим, нямало да съм поредна бройка понеже и затова го обвиних. Искаше поне да излезем. Аз се съгласих. Той ме беше гушнал силно и каза, че искал всички момичета да са като мен. Предложи му. Аз казах, че имам и друго предложение, а той ми отговори:, , той няма да знае за нас. Ще се виждаме тайно, без да разбере за мен. '' но аз не приех.

На другия ден искаше много пак да се видим. Аз уж се съгласих, но в последния момент му вързах тенекия. Стана му обидно, но не се отказа. Веднъж му обясних, че между нас няма да се получи. Той ми каза:, , поне да опитаме. Кажи какво искаш от едно момче, аз ще бъда такъв, какъвто кажеш и връзката ни ще е, каквато поискаш. '' аз все пак го отрязах отново.

Наскоро го срещнах на улицата, но го подминах. Той след това ми писа. Попита ме има ли гаджета, аз го излъгах:, , да, намират се''. Попитах при него има ли, а той отговори:, , намират се, досега бях с едно момиче у нас'. Аз казах:, , браво на теб, супер''. А той отговори:, , да, супер беше, вярвай ми'' излъгах го, защото нямах сили повече да му отказвам. Той не приема никакви оправдания, държи си на своето, че трябва да опитаме. Нарочно каза, че е бил с друго момиче, за да ме подразни. Добре знам това. Но не знам какво да правя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3ca95cb788
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си губи времето с този. Толкова ли няма в университета момчета?
И аз, ако ти бях родител, не бих изпаднала във вързторг. Моя приятелка тръгна с такъв, и аз съм от малък град. Той дори дойде да учи с нея. От тогава тя го издържа. От тогава той не работи, има 30000 дълг и животът ? е ад. От играчка-плачка. Бягай от некадърници, а твоят дори само секс иска...
Колкото и да е умен, май е доста мързелив и не знае, какво иска. Забрави за такъв мъж

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker