Майка ми мисли, че съм правила секс! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми мисли, че съм правила секс!
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 4160 пъти
Ами... при мен нещата са доста дълги за обяснение и едва ли всеки би ги разбрал. Става въпрос за отношенията ми с майка ми. Може да се откаже, че ме е отгледала почти сама. Баща ми постоянно е на път. Едва ли съм най-примерната и добрата дъщеря, но винаги съм се стара да я зарадвам поне малко.
За сметка на това тя почти никога не е доволна от мен, никога не е била на моя страна и напоследък все по-често започнахме да се караме.

Последния път, когато започна да говори по телефона просто ми кипна. Най-малко половин час се опитва да разреши проблемите на другите, а на мен за цяла седмица не ми обръща такова внимание. Казах и, че излизам с едно момиче и отидох у приятеля си. Той е на 20 и няколко, но въпреки разликата се чувствам много добре с него. Много пъти сме излизали заедно и имаме връзка от 3-4 месеца.

Когато отидох у тях ме посрещна, погрижи се за мен и започнахме да си говорим. Той ме посъветва да се прибирам преди мама да се е разтревожила, защото си бях забравила телефона, но гледахме телевизия и явно съм заспала в него. Когато се събудих чух виковете на майка ми. Заплашваше и викаше на приятеля ми, че може да го осъди.

После ме прибра вкъщи и започна да ме обижда и да плаче. През цялото време се опитвах да и обясня, че никога не съм била с него. От доста време сме заедно, но не сме спали никога. Не съм като повечето си съученички да си намеря някой и да преспим без да му знам името.

Просто този човек ме разбира и колкото и да ми е скапано успява да ме развесели. За секс не сме подхващали темата често. Каза ми, че не това е важното и иска да бъда сигурна в действията си.

Да се върна към въпроса с майка ми. Забрани ми да излизам, взе ми телефона. Каза, че и на училище няма да ходя известно време. През 10 минути ме проверява и ми повтаря, че никога не го е очаквала от мен. Аз правя опити да и обесня и тя обаче 'ни видяла' И постоянно ме заплашва с баща ми като се върне какво щяло да стане.

Даже я чух да пита какви са възможностите да ме изпрати при него. Просто е непоносимо! Не вярва на собственото си дете. Апък в крайна сметка на 15 съм (след известно време 16)... вярно още 'келеш', но рано или късно и този момент ще дойде. Темата за секс е табу и аз 'върша такива мръсотии'. Много ми е зле. Искам да я накарам да ме чуе. Всеки път става все по-зле и ме обижда все повече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: bfe0c27cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, мила.
Прочетох твоята история и незнам, дали ще съм ти много полезна, предполагам не чак толкова, но ще споделя своята гледна точка за написаното от теб.

Значи да знаеш, лично аз нямам много опит с любовните връзки, затова аз най-малко мога да ти говоря на тази тема, но ти ми напомни за една моя приятелка. Точно на твоята възраст с абсолютно същия проблем, ама без разлики.

Баща и пътуваше, с майка и все се караха и не се разбираха. Обиждаха се. А въпросното момиче също беше намерила любовта в лицето на момче с 5 години разлика.... Защо... Защото в него намираше това, което не намираше в отношението на майка си.

Гледах ситуацията отстрани и виждах, че за майка и тя е една малка уличница (НЕ СИ МИСЛИ, ЧЕ НАРИЧАМ ТЕБ ТАКА), а момичето виждаше в лицето на майка си звяр...

Незнам дали ти си говорела с нея за това, което ти липсва в отношенията ви, но моят съвет е да го направиш и да и докажеш, че не е такава за каквато те смята, да се докажеш и да и обясниш, че ако сама тя не се опита да ти има доверие, един ден наистина може да се загуби връзката помежду ви (дъщеря и майка). Ако не си и казала, за това как приемаш приятеля си (по-написаното изглежда, че държиш на него, а и той на теб), го направи, като се опиташ да и обясниш, че от тук нататък и да не е той, ще имаш и други връзки, сама би трябвало да го осъзнава. Нещо ме кара да си мисля, че просто се опитва да опази все още за нея малкото момиченце и се страхува да не те загуби, макари да не го признава. А и щом, като баща ти отцъства и тя те гледа сама, не и е май много лесно. И ти се постави на нейно място.

Не знам още какво да ти кажа и извинявай, ако не съм била много полезна, но мисля че все още някои ще се включи и ще ти пише.

Поздрави и дано нещата отминат. Бъди силна

ЕЛЕОНОРА, 20

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d7a850f11b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке, спокойно. Първо, майка ти не може да осъди приятелят ти, защото си навършила 14 г. Можеш да ? кажеш, че според член 46 следващи от Наказателния кодекс на Република България половият акт с лице НАВЪРШИЛО 14 години не е забранен и не е противозаконен, ако е доброволен.
Второ, майка ти НЯМА ПРАВО да те лишава от училище - тя не е загрижена за бъдещето ти.
Трето - кажи ?, че си съгласна да отидеш на гинекологичен преглед и да докажеш девствеността си, ако престане с терора.

И по принцип - престани да се караш с тази лунатична жена. Обади се на баща си, ако можеш, говори с него и представи приятеля си на него и на майка си. Ти вече си голямо момиче и по-редно щеше майка ти да говори с теб за методи за контрацепция, полово предавани болести, вместо да те лиши от ПРАВОТО ти и ЗАДЪЛЖЕНИЕТО ти да ходиш на училище.
Ако положението е много лошо, свържи се с директора на училището, с децка педагогическа стая, с училищния психолог - тези хора са длъжни да те защитят и да поговорят с майка ти. Твоята девственост може да бъде доказана, а и майка ти няма право да те държи далеч от училището, което е задължително в държавата ни!!!
Смело, знай си правата и ги отстоявай. Понякога родителите са наш враг. Остават ти само 2 години и си свободна да живееш живота си. Явно си открила и правилното момче, ако го задържиш до себе си, ще ти помогне да започнеш живота си на спокойствие. Успех

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1fd210e947
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Кажи ? да те заведе на гинеколог, който ще ? потвърди, че си девствена.
Лола

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 03b1eb4d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Моят съвет е да се изнесеш от вас. Майка ти не е нормална.. Явно има проблем не само с фантазиите но и с нервите.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: bcaaf462c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Права си 4 за майката, но не може да се изнесе от тях. Непълнолетна е. Ако отиде да живее при момчето например, полицията ще го арестува за отвличане! Стискане на зъби и само напред или да се намесят социалните, те да вземат авторката от майка ? и да я настанят в дом, където според мен ще е по-добре

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 776d8e5f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Колкото и да съм малка в сравнение с теб (12 год. ) бих ти казала че си 100% по добре с главата от майка си. Момиче, не си малка, отстоявай правата си. Явно жената, която се нарича твоя майка не знае в какво се е превърнала. Спори с нея каквото щеш прави, даже доведи момчето у вас, не знам как ще го повикаш и нека майка ти го разпита да види колко по добър е в сравнение с нейните мисли. Поискай помощ от близките и съседите, не се плаши от баща си (знам че повечето ги е страх от техните бащи) и му кажи всичко (та той да не е някакъв канибал или нещо такова че да не му обясниш). Кажи на майка си че се е превърнала в най-големия ужас за теб когато започнете да спорите и завърши спора с думите: ти вече не ме плашиш (или нещо подобно). Не забравяй че ние стоим зад теб.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f1dbc516a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5, ти не си у ред. На НИКОЕ дете не му е по-добре в дом, отколкото вкъщи! Предполагам авторката ще се съгласи с мен, въпреки всички проблеми с майка си.

Също така никой не може да те осъди за отвличане, ако не си отвлякъл. Ако непълнолетното дете е отишло при някой си без разрешението на родителите, проблемът е на детето (и на родителите), но не на тоя, при когото е детето. То така щеше да е елементарно да натопиш който си искаш...

4 е права, че майката не е много наред с нервите, може би я тресе критическата или де да знам и аз кво. Определено е по-добре да говори директно с баща си. А аз пък ако бях на мястото на момчето, щях да се намеся и да кажа на тая майка 5 приказки на четири очи...

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: bcaaf462c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Не е точно така, Кубрат. Имам приятелка, която е била взета от социалните и настанена в дом - просто е страшно благодарна. (съседката се е обадила, имало е само скандали у тях) Спокойствие да учи, имала е режим, три пъти на ден храна, спокойствие от караници и тормоз. После си е кандидатствало момичето - безплатно общежитие, освободени са от такси и сега е доктор по химия, омъжи се наскоро за едно лекарче и специализират на Запад. Това е положението. Домовете могат да имат лоша слава, но ако родителите са ти психично болни, по-добре да си в дом.
Имам и приятелка с баща-шизофреник, който не иска да си взима лекарствата - живот в АД. Забременя от някакъв на 18, за да го върже и да се махне от тях. Сещаш се, че адът продължава...
Според мен, майката на авторката нещо не е добре.

Особено това изречение ме обезпокои

„ Каза, че и на училище няма да ходя известно време. “

Всеки дом праща децата задължително на училище, а следобяд се грижат децата да си напишат домашните. Как мислиш, с какви оценки ще завърши авторката, освен ако не я изключат?
Да не говорим, че вече сигурно се е разчуло, че е била спала с момчето. Просто поне трябва някой да поговори с майката и социалните не са лошо решение, стряскащо си е за един родител.
Според мен тази майка е напълно негодна за родител. Не можеш да спреш от училище детето си и да го лишиш от знания и бъдеще, дори и да е спало на 16 години с някой батко. Ако беше моя дъщеря - щях да я накажа за бягането, да я просветя на тема контрацепция и болести и да гледам да опозная приятелчето ? - това е начинът. Иначе губиш детето. И аз съм била преди 10 годинки на възрастта на авторката, веднага щях да се обадя на училищния психолог, ако родител издевателстваше така върху мен

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f1dbc516a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   8, да може би си права. Но нали се сещаш като отидеш на учлище и кажеш, че си от дом, каква е реакцията? А още повече ако кажеш, че всъщност имаш родители и дом (нормален), но вашите са ненормални? А като си хванеш гадже и искате да отидете у вас, кво прайм? У тях също малко трудно, защото както сама казваш, в дома си на режим, т. е. откъм време си пак толкова вързан и ограничен като това, от което се опитва да избяга авторката. Кино, дискотеки такива неща - забрави.

И изобщо, ако имаш кофти родители лесен път няма и се искат огромни нерви, волско търпение и желязна психика, за да излезеш невредим (душевно, а и физически) от ситуацията. Затова и за съжаление много деца не успяват и опропастяват живота си, после и техните деца берат ядове и така, колелото се върти...

Също така ме обезпокоява това: "Ако беше моя дъщеря - щях да я накажа за бягането, да я просветя на тема контрацепция и болести и да гледам да опозная приятелчето ?" -- За кво да я казваш, момичето е ЗАСПАЛО пред телевизора! И ако беше твое дете, нямаше ли да й повярваш като ти казва, че не е бягала, а просто е заспала (колкото и нелепо да звучи, случва се)? И нямаше ли да й повярваш, че не е спала с момчето? А пък и да е спала - кво? Не е твоя работа, дори като майка. Просветлението на сексуални теми - ОК, да държиш под око с кого дружи -- ОК (но тактично и незабележимо, така че детето да не се чувства наблюдавано). Но да я наказваш след като не е направила НИЩО - води до същите прояви на инат и свободолюбивост, която е характерна за пуберите. Поне ако беше моя майка и ми направиш такъв номер като бях на 15 - щях да ти набия шамар. (Един единствен път съм удрял шамар на майка си, за което страшно съжалявам и до ден днешен, но и до ден днешен смятам, че си го заслужи. И имаше ефект - позамисли се за някои неща. )

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2ac6779c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз пък съм на страната на майката. Вярно може да не издивява толкова и да следи детето си, но в крайна сметка има право да се притеснява.
Авторке, ти си още малка. На 15 си, не на 25. А и казваш, че приятелят ти е на двадесет и няколко. Защо не потърсиш някой, който е по-близък до твоите години? Знаеш ли, че някой мъже след двайстата година мислят за семейство и деца, а той ще те чака 'да бъдеш сигурна в действията си'.
Ако има възможност отиди при баща си. Ще може да се отърсиш от проблемите. Наистина го направи!

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6dee9dc5f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Аз съм на 13 почти 14 нямам си приятел а майка ми въпреки това че обижда казва ми какви ли не неща та на мен ми дойде цикъла миналото лято как за 1 годин аще съм се разивал толкова и ще съм си намерила приятел пък и да съм правила секс тя просто трукалява кочто какво прочетох по - ногоре тя за мен е звяр, на скоро си мислеше че се дрогирам!!!! А един ден просто кажи на майка ти да млъкне и да те изслуша и и кажи всичко как те дразни и защо просто и го разкажи а тя ащо ще да те слуша!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker