Обичам я от две години, но не знам как да и призная! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обичам я от две години, но не знам как да и призная!
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2889 пъти
Здравейте, влязох в гимнязията в девети клас и още от първите дни се влюбих в едно момиче от моя клас много хубаво и скромно момиче. Сега съм в 11 клас и още не съм й казал.

Това ме подлодява, но нямам и смелост да й призная защото не знам как ще реагира. През това време от девети клас до сега съм пробвал с други момичета, но не е същото не ги обичам. Само нея и това е, но ме е и страх като рабере как ще реагира.

Вече не издържам да държа това в себе си направо ще избухна мисля скоро да й призная, но не знам по какъв начин да го направя.
Може ли да ми дадете някакви савети от ваши такива случки или просто да ми дадете савет по какъв начин да й кажа !!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9cf6b01e8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Общуваш ли с нея? Как се държи като е около теб? Ако сте в приятелски отношения, говорите си, дори сте излизали, можеш да събереш смелост да й признаеш. Възможно е и тя да те харесва, но тъй като е по-скромна да се срамува да си признае. Направи първата крачка.
Успех
Айрес

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ce6831d3d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че трябва да почакаш още малко. Покани я да излезете няколко пъти, за предпочитане е да се опознаете по-добре. Не й го казвай от раз, понеже има възможност да те отблъсне...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 518ae2b94a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Еми ходим на хижи на вили, но смисал целия клас. Последния път седна до мене танцувахме селувахме се по бузата, но това беше сигурно от влианието на алкохола аз бях по настоятелен, тя като че ли леко ме отблъсна смисал каза >Ако може да не ме целуваш< но нали ви казах че е скромна и не ме е нагрубила. В даскало отношенията са ни почти никакви смисал тя си дружи с 3-4 човека от класа. Опитвал съм се да завътя някакъв разговор с нея в даскало но имам чувстото че им вадя думите с ченгел.
Междо другото сега им написах в скаип >Обичам те < дали да го махна смисал тя още я няма в скаип и не го е видяла :?
Савети някакви :???

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: cc4288396e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бързай докато не си хване някой знам го от опит.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: de705fed81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Да обичаш тайно, значи да страдаш безкрайно. Признай и преди да е започнала сериозна връзка с друг, тогава вече ще е късно
Беатрис

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7f573075a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хора незнам аз съм просто ужасно зле, скапана съм не съм спала от доста време или ако заспя го сънувам как идва при мен и ми казва колко ме обича и след това ме целува но ови това е само сън, първоначално си мислех че е овлечение но не е просто съм луда по него, гледам го и очите ми немогат да се откъснат от него, моята бфф също го харесва - ужас - не се караме за него, но аз се притеснявам защото, нама да понеса ако и предложе да станат гаджета, защото имам чувството че я харесва, веднъж я взе на ръци и я качи нагоре по стълвите - защо та постъпи така и с мен - моля ви помогнете, направо полудявам! Имахме физическо, играехме волийбол в салона вътре и той влезе в стаята както бяхме 8 на 3 за мен станахме 8 на 8 просто се разсеях и после ме победиха, а и топката ме фрасна по главата, после един негов съученик започна да звънит с една камбана в стаята, аз започнах да им се карам защото часа още не беше свършил опитвайки се да привлека вниманието му, и аз уж крещях на приятеля му но не отделих поглед от него! Плс помогнете ми често следя отговорите!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b5e02c0ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   A защо не я поканиш на кафе след даскало? Или просто да се поразходите заедно. Започни разговора тактично и заобиколно, виж я първо дали е в настроение. След това внимателно й признай какво чувстваш. Може и да се стресне отначало, но това е нормално. Ако те харесва, ще ти отвърне със същото. Ако не - поне ще си спокоен пред себе си, че си опитал, а не си я оставил да си отиде просто така.
Желая ти успех! :)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3a6df41853
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 7. Ем да и аз така мисля да направя. Макар вече им написах че я обичам, но ще я поканя на кафе или разходка да си поговорим. Смисал аз като им писах обичам те станах от компютара и гледам ми мисала >Снощи май си бил попочерпан < Явно сега си мисли че съм се базикал. Днеска в даскало нямаше одобен момет да поговорим, но после като дойде в скаип мисля да я питам да излезем на някаде и да поговорим просто. Вече 2 години чакам но ти си прав за всичко.
Ще видим тези дни какво ще стане и ще ви кажа каква съм я свършил, макар че си мисля че ще се шокора и в даскало няма да си приказваме хич, но нека да видим :)))))

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 89983df6c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мерси за саветите хора ;) Благодарен съм ви сега и призанх по скаип, но не съм и разказвал с подробности за любовта ми към нея утре сиурно ще излезем, но просто да си поговорим или поточно да ме изслуша какво има да им казвам за чувствата ми към нея. От начало 5 мининути не мога да я обедя че говоря изтината тя мислеше че се шегувам и така. Смятам обаче че от сега на татък ще сме още по дистанцирани един към друг ама то се очакваше нито съм някав паралия че да я водя на сам на там раоботя след даскало събота, неделя боря се с живота, но поне малко или много щ е ми олекне.
Да става каквото е писано!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker