Моята най - добра приятелка си отиде... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моята най - добра приятелка си отиде...
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 7231 пъти
Моята най - добра приятелка си отиде...
... на 17г. съм. Дълги години - 8г. се радвах на това да имам истинска приятелка като от по филмите, но всичко това рухна в близките няколко месеца, почти година...
Живе на село. Това не беше причина да не съм приятелка с нея, но тя не иска да излезе от селото. Сякаш се крие там. Започна да пуши цигари, намери си нови 'приятели', започна да пуши трева с тях, хвалеше се как ходи по кърищата в колите на момчетата...
А беше толкова добра приятелка...
Опитах се да поговоря с нея, но тя отвърна: "Ти искаш да ме разделиш от приятелите ми"... Тогава разбрах какво се е случило...
Дълги месеци не можех да се съвзема, тя прекъсна всякаква връзка с мен, настрои всичките ни общи познати против мен. Те ме плюеха като ме видеха на улицата без причина.
Всичко беше изгубено...
Удряше и псуваше майка си...
Накрая обвини мен, че приятелството ни се е разтрогнало...
Замълчах... болката си беше в мен, тя не можеше да разбере...
Събрах сили и изхвърлих всеки спомен от нея...
... сега... 'приятелите' й я напуснаха и е сама...
Имаше поне добър човек до себе си, но той я напусна.. и той видя какво струва... единственото, което прави сега е да излиза с по - малки с по 5 -6 години от нея... които са си още деца, не че на 17 още не си де...

И така... нямам си вече най - добра приятелка....
А вие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: c9c9684006
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мислех, че един човек ми е най-добър приятел, но си хвана гадже и... ясна ти е историята. Ако искаш си остави мейла да си чатим, ще ми е приятно.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5b61b72e03
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разменна монета е! Както един познат ми каза преди години- Най-добри приятели рядко се намират, има много добри приятели, запомнящи се моменти, близки хора, но рядко най-добри....

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e10a52370d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ето и аз ще се включа :)

Така аз съм на 16 години (момиче), преди 4 години се запознах с едно момиче ( тя също е на 16) и до миналата година бяхме много добри приятелки, ходехме по състезания заедно, излизахме навън, бее общо взето правехме нещата които правят две добри приятелки :), но уви тази учебна година не е така. Срещаме се само в даскало * в един клас сме * и това е! не си говорим. Аз да допълня.. аз всяко лято излизам в чужбина и не съм в БЪлгария, а тя много искаше да го прекараме заедно..
Вече не както преди.. Незнам, омръзнах ли и :SS Тя дори сега мисли да смени и училищет вторият срок, защото това не било за нея??

Мисля за коледа да и подаря подарък и едно писмо. Ще напиша това което ми е на сърцето.. какво стана с нашето приятелство, защо така се отдалечихмелл и т. н.? какво мислите??
* 1D *

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 959341c017
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моята най-добра приятелка е с една година по-голяма от мен на 13. Преди година тя, , порастна" и започна да мисли само за дрехи и обувки, забравихме летните игри. Това лято най-честото и оправдание беше че навън било много горещо. С нейните наборки тя се държи неестествено а пред мен е естествено. Винаги се държи по-наперено от мен иначе сме със сходни характери

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5df69bd7da
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Като порастнах си дадох сметка, че си имам само една най-добра приятелка - самата себе си.
Правих много грешки и много хора ме разочароваха, за да го разбера. Само мъжа ми знае иначе всичко за мен и ми е най-добър приятел. Няма „приятелка“, няма роднини. Това ми стига - дори е предостатачно. Пожелавам ти и ти да намериш себе си, а и чудесен мъж до себе си един ден.
А.

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a81e9e9169
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Всичко се връща! тя ти е приченила болка и те е заразала.. а сега съдбата я остави да си играе с 5, 6 годишните деца.. ;]].. Аз от давна вече не вярвам на истенско приятелство! имах.. но вече не.. тъкмо ги намерих и съдбата ме раздели с тях.. наложи се да замина за чужбина.. и вече живея в чужбина.. уча си знам езика.. нали 10 клас съм.. а тyк нямам най-добра приятелка.. имах една рускиня ама тя голяма исползвачка и дволичница е.. вече става 5, 6 месеца даже не й званя.. имам си едно гадже дето с него си споделям и го имам не само за гадже а и за най-добър приятел защото винаги знае какво да ми каже.. просто запомнете истенски приятели не съществуват! съществуват, но до едно време.. щото всичко си има край.
*Луната*

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2568a3ae53
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6, хубаво е че си го разбрала в 10-ти клас... На повечето хора им става ясно като станат на 20 - 22... г...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ff5be80530
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ще повярваш ли и ще се почувстваш ли по-добре ако ти кажа че това е само един период? Преди години и аз имах няколко много близки приятелки. Вярвах че винаги ще сме заедно, споделяхме си всичко, знаехме си и кътните зъби. Даже едни медалиони си бяхме разменили- символ на силната връзка и привързаност между нас.
Какво се случи? Ами пораснахме, живота ни раздели, всяка пое по своя път. Много от тях отдавна са се установили в чужбина. Пишем си от дъжд на вятър, но не е същото. Не сме се карали, наранявали.
Нормално е според мен докато растеш приоритетите ти да се менят, особено като се появят и момчетата:) Пък и не само хората около теб се променят, променяш се и ти. Приятелството не е константа. За да се съхрани с годините трябва всеки да дава своя принос, ако е едностранно е загубена кауза. Разбира се и времето и разстоянието не са без значение.
И сега имам много близки приятелки с които си изкарваме страхотно по женски, ходим на море, излизаме макар и по-рядко на дискотека, на кино едно-друго макар да не са същите онези от детството ми. Просто когато една врата се затваря-друга се отваря пред теб.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 12f7b95ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Четейки написаното от теб имах чувството, че чета моята история! Абсолютно всичко съвпада с изключение, че аз съм на 15... Повярвай ми знам колко трудно ти е било да "изхвърлиш" всеки спомен за нея, но запомни че времето лекува всяка болка и рана! Просто не си попаднала на човек и това е! Моят съвет е да се опиташ да си намериш друга приятелка, която да не те пренебрегва заради някакви си наркоманчета и която да държи на теб, и да те разбира.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 78d04bf555
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз имах най-добра приятелка.... По-голяма е от мен с две години-14 а аз на 12.... Докато тя беше на 9, 10, 11, 12, 13 постоянно бяхме заедно играхме навън с децата... Но нещо се промени, въобще не иска да излиза навън и се оправдава "много е горещо, не ми се излиза, боли ме корема, лошо ми е" Почна да мисли за гаджета за дрехи за всичко.. Разбирам че е по голяма от мен и интересите и вече са други, може да я е срам някоя др. фр да я види със "заек"
Аз искам да си върна най-добрата ми приятелка, познавам я от 4-5 годишна!!

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f1fcffa19e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Аз съм момче на 13, но точно преди 1 месец осъзнах какви "приятели" имам, момиче ти си сам боец срещу всички! Трябва да имаш вяра САМО и ЕДИНСТВЕНО на себе си! Гледат как да те преч*кат и заринат! Просто не им имай доверие. Използвай тяхната инерция за себе си и благото ти. По-добре, че разбрах нещата в живота от рано. Надявам се един ден да намериш добър човек да себе си! Със здраве. :) Dusty

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: fb521bc8df
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това нещо което наричаш "най добре приятелка" НЕ СТРУВА! тя е искала да бъде център на ввнимание.. човек осъзнава какво има докато не го изгуби.. тя изгуби приятелите си.. а това че пуши трева е направо неподостимо... моята близка приятелка също пушеше... заради мен спря, но пак почна заради момчето което харесваше, но я хванаха и се спря... Намери си нова най добра приятелка защото според мен досега не си имала таква... вярно може преди да е била такава но щом ще се отнася така със тебе тя не заслужава твоето уважение! Успех и умната в приятелкствата!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 45cfc8a0a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Мила, напълно те разбирам.. имала съм подобни ситуации в живота си.. ами да, така е. Хората се променят.. нищо не трае вечно. Кофти ти е, приятелството ви се е разтрогнало по един ужасен начин. Тя се е поддала на вредните навици и вероятно нейната така наречена "нова компания" и е промила мозъка. Не можеш да направиш много.. ако си е наумила ще си остане такава каквото и да кажеш и направиш. Най-удачно е да се опиташ да я вкараш в правия път - няма да загубиш нищо.. ако в крана сметка не се получи може да запазите връзка, но и да се отдадеш на други приятелства. Трудно е знам.. но с времето ще свикнеш с мисълта.
- x Action x girl x

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ece56d5e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Е, с мен днес се случи горе долу същото, макар че съм момче. Имах една приятелка(не ми беше гадже), на която можех да кажа всичко както и тя на мен. Но се мъкне с разни тревоманчета и други утайки, които не понасям. Викаше ме с нея, но няма човек на света, който може да ме накара да стоя в подобна компания колкото и да ми казват, че били забавни и интелигентни. Та и аз така се скарах с нея, защото я виждам, че като е при тях е нещо като аутсайдер, те играят карти, пушат, пият, а тя не е като тях(нито пуши, нито пие), но не мога да си го обясня защо стои с тях. И днес ме извика с нея при тях, но я оставих да си блъска главата с кретени... може и да съм сгрешил, но какво да се прави...

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: c1d6f0ed5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Милааааа, молятеее не прави като моята грешка, именно ти имаш ндп, а то това те прави фълива приятелка, защото не си опитла достатъчна - направи всичко възможно чули!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0f367bebf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Здравейте! Във връзка на тази история искам да ви кажа за моето приятелство! Аз съм момиче на почти 19 години, а моят най-добър приятел е момче и той също е на моята възраст! Искам да ви споделя, че с него сме заедно от много малка възраст :) аз съм 3 месеца по-голяма от него, но в него отрих истинското приятелство от деца си споделяме и си говорим на различни теми! Искам да вметна в тази връзка, че той не мие само най-добър приятел, но и съсед и съученик та както само може да разберете с него сме доста близки, което ме радва! Той ми беше като брат, а аз на него като негова сестра, която той много искаше да има! Годините минаваха доста бързо, а ние ставахме все по близки и близки не можех ме един без друг той беше до мен, не само в добрите дни, но и в лошите подкрепяше ме и аз него също! Общо взето приятелството ни беше изградено с много доверие, разбирателство и подкрепа от двете страни! Той знаеше всичко за мен, както и аз за него и явно това ни свързваше толкова много дори мога да споделя, че когато го направи за първи път ми беше казал и така споделяше доста с мен и то на всякакви теми без значение каква е!!! Но в един момент той се промени, когато бях ме в 9 клас той се събра с грешна компания и той много добре го знаеше това, но все пак не се отдръпна! Тогава той започна да пие, да пуши също така да се друса и така сам си провали живота, аз се опитах да го измъкна от тази каша, но той не ме слушаше все ми казваше, че му завиждам, че има такава " стабилна компания " така минаваха годините сега и двамата сме 12 клас и мога да кажа, че той стана най-големия алкохолик и наркоман! Той сам разруши нашето приятелство той осъзнава какво е направил и как ме е изгубил като приятелка, но няма силна воля да се откаже! Докато всичко между нас беше ок то се разруши влюби се в мен беше и все още е лудо влюбен в мен, но знае, че между нас нищо няма да се получи тъй като съм против тези неща, които прави, а и за мен той си остава най-добрият ми приятел за който бих направила всичко, но това е!!!

Та във връзка с твоята история мога да ти кажа, че си се отървала на време от такова момиче не се знае какво е мислила и дали не е искала да те накара да пробваш такива неща. така че правилно си постъпила като си се отдръпнала от нея! Но има и друго, че ако едно приятелство е истинско то ще си остане такова независимо какво се е случило и винаги ще ти довява спомени за него! Макар че ние двамата завършваме тази година мога да кажа, че ми липсва приятелството с него, както той сам ми беше казал веднъж " каквото и да се случи между нас ти ще си останеш моята най-добра приятелка, която искаше и все още иска само най-доброто за мен " така че ще намериш най-добър приятел и ще разбереш, че наистина трябва да се подкрепяте повече от всякога и не трябва да го рушите!!! Тъй като аз имам 12 години приятелство с него и съм горда, че ми е приятел и все още общуваме, но не така както преди вече всичко е различно той се провали като личност, а аз гледам напред и не допускам много хора до себе си, а ако ти трябва съвет или приятел без значение какъв е можеш да ме намериш винаги ще те изслушам и ще ти дам правилния съвет :) повечето могат да си кажат глупости, че пиша така, но все пак съм доста голяма и имам много по-голям опит дори и от много по-възрастните от мен :))

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 40fbd15aae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Почти същата история като мен.. Е, вярно, беше в ранна детска възраст, 3-5 клас, но все пак. Бяхме като едно цяло. Обаче тя реши да стане "готина" и ми "би шута".. Хах като се връщам назад, е било страшно смешно.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: f7de632941
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Здравейте. До преди 1 месец се случи нещо което няма да забравя. Значи имах си една моята най-доцра приятелка (сега съм сама) та ние с нея си бяхме като сестрички. Всимко си споделяхме, бяхме винаги заедно, празнувахме празниците заедно, преспивах у тях (пижамено парти) та и се появи едно момиче Божидара. Та тя беше миналата най-добра приятерка на моята най-добра приятелка. И все се месеше при нас и накрая ни предложи да бъдем трите най-добри приятелки. Винаги бяхме заедно, но едно бях забравила, че миналата година тя се опита да открадне най-добрата ми приятерка от ново. Досетих се, че пак може да го напраих, но се осъмних.
Та те почнаха всеки ден да излизат, купуваха си еднакви дрехи, ходиха да се снимат във фотото. Смениха си профилните и кво ли не. Та втръсна ми, реших да споделя всичко с мама, тя ме разбра. Но след 1 ден тая Божидара каза, че щяла да се мести заради мен. Но това не си беше вярно, защото тя искаше да де мести още от края на 6 клас. Та тя и моята най-добра приятелка взела, че искала и тя да се премести. И тя тая Божидара казала на класната ми госпожа и тя се обадила на майка ми и почнала да се оправдава как заради мен се местила, че ревала всеки ден. Но аз даже бях по-зле. Та класната казала на майка ми, че Божидара се меттила заради мен, и майка ми се учуди, защото до преди няколко дена всичко си беше окей и причината беше съвсем друга. И мама на повярва, щото веднага кат се скарахме и тя веднага намери причината, че съм аз.
Та и Божидара ме натопира, че съм псувала и ния и майка и, но всъщност тя напсува моята... и сега моята, , бфф" ме остави и само я защитава... помогнете

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 378d4ab37d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Това е тъжно, но всеки сам си избира пътя в живота. Тя е избрала да живее така и ти нищо не можеш да направиш освен да си намериш други приятели. Обаче така както го описваш, дали приятелката ти не се е забъркала в неприятности? Защото едно е да се скара с един или двама човека, съвсем друго е да скъса отношенията си с абсолютно всички и да промени коренно средата. Пък и това, че псува майка си е доста показателно, че има проблем, при това сериозен. Дано да греша, ама...

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: adddd6ae47
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Недей да я жалиш тая мърла не заслужава щом е постъпила така с теб! В живота ще срещаш и други хора и ще си намериш по - добрия приятели!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker