Този път не знам дали ще го върна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Този път не знам дали ще го върна
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 1862 пъти
Тази история е моята тайна. Не че е кой знае какво, но не съм споделила пред никого. Преди няколко месеца харесах едно момче. Хлътнах много. Имахме много общи приятели, но не помолих никого да ни запознае. През лятото обаче започнахме да си пишем. Говорехме си като стари познати, докато той не ми предложи да тръгна с него. Аз отказах, защото ме беше питал и дали съм съгласна за секс. Аз го обвиних, че само заради това иска да сме заедно, а неговият отговор беше, че той е прекалено искрен и е бил директен с мен, защото не искал да си криви душата - привличала съм го и сексуално, но не желаел да сме гаджета само заради това. За всичко си имало време, нямало да ме кара да правя нещо, което не искам, и нямало да избързваме. Аз въпреки всичко отказах. От предишни връзки съм се научила да не вярвам на думи.

Предложи ми пак, но аз отново не приех. Пожела да се видим. След дълго увъртане от моя страна се съгласих. Отначало си говорихме общи приказки, но после той ме придърпа към себе си и ме гушна. Започна да ме гали по косата и каза, че искал всички момичета да са като мен. Предложи ми, но аз се оправдах, че имам още едно предложение. Това беше истина, не съм го излъгала, но не смятах да приемам и другото предложение. Опитах се да се отдръпна. Той ме гушна по-силно ми каза, че дори и да съм приемела другото предложение, щял да пак да е с мен. Щели сме да се виждаме тайно и другият нямало да разбере за нас. Аз отказах отново. Много искаше да ме види и на следващия ден, но аз си измислих оправдание и той остана видимо разочарован. Въпреки това не спря да ме търси. Веднъж ме покани у тях, но аз не отидох. Той ми каза да не се страхувам, нямало да ми направи нищо, дори майка му си била у тях. Не отидох. Той отново се обиди. Но винаги, след като се сърдеше, му минаваше и ме търсеше. Щяхме да се уговаряме за среща за тази седмица, но от вчера насам се държи студено, сякаш пак ми е сърдит.

Аз през цялото време го харесвам и то много, но искам да се предпазя. Не бях сигурна дали има някакви чувства, или просто ме иска заради секса. Хващала съм го дори да ме ревнува и се опитваше да ме кара аз да ревнувам. Този път мисля, че повече няма да се върне към мен след толкова откази от моя страна. Може би е по-добре, защото е искал само секс от мен, а може би наистина е имал нещо по-специално към мен. Не знам да предприема ли нещо, например да попитам защо ми е сърдит, или просто да спра да контактувам с него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: f95e16b6bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, иска те само за секса, иначе не би бил готов да те дели с друг. Явно не вижда повече в теб. Няма лошо, въпросът е - ти какво искаш?
Ако си необвързана и също ти се прави секс, защо не? Може и до връзка да стигнете, но поне на този етап на него му трябва секс с теб и не много повече. Твои е изборът.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3df9a616cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, както ти описваш ситуацията, смятам, че си била прекалено студена към момчето. Не можеш да върнеш всичко назад, такаче. моят съвет е да идеш при него. Да седнете някъде и да му обясниш как се чувстваш и от какво се опасяваш. Мисля, че той ще те разбере. Ако приеме отново да сте заедно... Се доближавай до него, целувай го, гали го, приказвай му хубави думички, изразявай любовта си - Ако искаш сериозна връзка!!! Кажи му, че не си готова за СЕКС и ако нещо се опита да ти направи насила, тогава вече можеш да го отблъснеш. Според мен, момчето само те е питало дали искаш секс, но щом не си се съгласила - според мен той се е примирил.. Решението е твое. ;)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 75c8c99846
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Момиче ако е искал само секс нямаше да се занимава толкова време с теб!! Вярвай ми така е! Върни се при него той го заслужава, толкова време те е търсил отиди при него и му се извини и го прегърни и целуни!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker