Моят гаден живот :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моят гаден живот :(
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 4238 пъти
Просто реших да разкажа на такова място в което всичко е анонимно - разбрах, че така е най - добре, хем разбираш какъв съвет ще ти дадът хем незнаят кой си ти - та малко за мен - аз съм на 14 имам тъмно руда коса и сини очи!

Още от детската градина съм онова момиче на което всички завиждат и всички дразнаят, сега съм на 14 и още е така -на мен са ми казвали вучилище доста гадни прякори например - Селски досаден пор мръсник - незнам защо та аз не съм от село, нося само маркови дрехи, не нося шарени дрехи , не мириша -винаги се къпя преди училище - всъшност тогава когато започнаха да ми викат така аз им се разсърдих защото тези хора бяха най - добрите ми риятелки - в кавички явно съм съшествувала за тях само кагато са имали нужда от мен -, сега вече се мислят за по - големи -въпреки че аз съм най - голяма от класа защото съм родена април а другите са след юли - и затова казват на момичетата който ве са курви като тях - задръстенячки!! , и познайте коя е задръстенячката според тях - Аз

Имам една приятелка - слава бого поне една - с която си споделяме всичко, но уви паднахме си по едно и също момче - то не харесваше нито една от нас доскоро но разбрахме, че харесва нея стана ми много гадно, тя започна да се очуждава от мен и да става като другите ку*ви от класа ми който само се бутат при момчетата и ги свалят!! - ужасно е!!

Приятелката ми вече не ми обръща голямо внимание дори никакво - останах сама!! Учителите ме сочат с пръст и казват - тя вече не учи миналата година знаоеше не за 6, а за 8, а сега се е отпуснала и нищо не учи!

У нас пък майка ми ме ползва за домашна прислужница само - чести и пак чисти и така добезкрай!

Немога да си намеря гадже - много момчета ме харесват, но не си признават защото братовчет ми им е приятел, а той си мисли, че аз съм бебе!!

Майка ми вечно изкарва мен винована!! Веднъж сеста ми ме одра до такава степен че ми потече кръв от ръката, аз и и отвърнах като я оскубах - не много силно - майка ми дойде храва ме за косата и ме наказа! Нея я заведе в мола и и купи нова друшка - доста често!

Момчето по което си падам не ме поглежда - както казах отгоре той харесва приятелката ми а аз съм луда по него - тя самого харесва- аз немога да заспя със часове гледам тавана, а когато заспя го сънувам, когато той говори с мен аз започвам за заеквам, а попринцип нямам проблем с говоренето!

Всеки ден преди училище съм на нукакъв урок! хоря на математика, солфен, англ - на математика ходя понеделник, вторник, и петък - на солфеж - всеки ден без понеделник - а на англииски ходя понеделник и сряда - от другия месец ще ходя и на бългадски, асвен тези неща програмата ми е много натоварена в училище!

Живота ми е ужасен!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0c16361012
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило дете, (дете - защото още мисленето ти е детско) ти не знаеш какво е гаден живот. Сега няма как да го осъзнаеш, но проблемите ти са нормални за твоята възраст. Стегни се и без излишни драми.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8a8dca4146
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сега ще ти обясня!!!! Много обичам!
1- Впрягаш се
2- Самосъжаляваш се
3- С какво си по-различна ти от курвите, след като те те обиждат, а ти обиждаш тях
4- Това е живота, при мен е същото... Не го мисли като проблем, само е кофти докато намериш своя начин и своя път, след това е песен.

Те за теб са курви, а ти за тях си надута. Сигурно не си такава, но понякога се създава такова впечатление заради- къпя се преди училище, нося само маркови дрехи, ходя на английски, математика....
За всеки в училище е някакво мъчение. Просто трябва да се разбираш с повечето и нещата са лесни.

Ти си свикнала да си център на внимание, не да си момиче, което трябва да се сприятелява, а да си момичето с което всички искат да се сприятелят. Да, ама това е гимназия, нещата са различни. Те не те познават, нямат намерение да съдят, че си куклата на класа само заради външния ти вид, трябва малко старание. Иначе, честито. Сега си от другата страна, преди си била на мястото на курвите- известна, център на внимание, супер човек. Сега си си нормална.

Съжалявам, като свикнеш с първа класа е трудно да те сложат в автобус. Нищо ти няма, живота ти не е гаден, така ти се струва. Ти да видиш как гледам бебе //брат ми// чистя половината къща, правя им кафета и ми викат на главата. А има момичета, които готвят, работят и какво ли още не. Така че, грубо, но факт- свиквай! няма винаги всички да те харесват.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: dbd7a70632
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Моят гаден живот :( аз съм на 14...
Момиче, още като прочетох това и се отказах да ти чета историята. Гаден живот - та ти си още на 14, какво си видяла от този живот, че вече и мнение имаш за него?
Стига глупости!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6c2e6f7fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За момиче, което твърди, че ходи на толкова много уроци си ужасно неграмотна. На всичкото отгоре изповедта ти е ужасно объркана и се долавя някакъв инфантилизъм в написаното от теб. Явно имаш някакви проблеми, но е трудно на читателя да разбере какви са те и как да ти помогне. Трябва да обясняваш по-добре.
Нефертити

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 629937fe25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хайде да се запознаем, и аз съм така само без гаджeta

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9251fccbd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Можеш да се запишеш и на още един урок!! ПРАВОПИС! ...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 391ee398e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добра идея е да идеш на български. Като се замисля, повечето на твоята възраст, трябва да отидат!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: aadb0d64d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Според мен просто имаш обикновените за всеки на твоята възраст проблеми - мама обича сестра ми повече от мен, момчето, което харесвам не ми отвръща със същото, уроците са много досадни... Да, кофти е всичко това, ама не е болка за умиране. Още не си се сблъскала с реалния живот. След време ще си мечтаеш да си на тия годинки и да имаш тия проблеми. Честно да ти кажа, понякога ми се иска да съм на мястото на някоя като теб - да си мисля само за уроците в даскало и за момчето от по-горния клас, примерно. Но.. няма как, животът си е гаден и е по-добре от сега да свикваш с това и да се научиш да се бориш. Създай си воля и се научи да я използваш. Успех! :)
Ж20

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8161eaba40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   от авторката - писала съм неграмотно защото не съм спала от 3 нощи и се скъсвам от учене, а ако не ви харесва темата не пишете гадни коментари, и аз обиждам гадните ми съученици!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8161eaba40
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   пак от авторката -зо номер 2 - аз никога не съм била център на внимание, а за марковите дрехи само едно цигане дрехи носи от илинци и т. н за къпането - трябва да стоя мръсна ли - за уроците - всички на моята възраст хорят на уроци!! За това, че искам да съм център на внимание - не неискам просто искам да се държат с мен като хората в 1-ви клас имах една приятелка - бяхме ндп - за тези който незнаят ндп значи най - добра приятелка - докато нестанахме 3-ти клас, тогава точно една надивка която се мисли за център на всилената настрой приятелката ми срещу мен и аз останах без приятелка във 4-ти клас дойде ново момиче с нея пак станахме много добри приятелки онази надувка и нея настрой срещу мен!! В пети пак дойде езна момиче с нея бяхме най - добри приятелки до лятото преди 8-ми клас, през лятото надутото момиче и нея настрой срещу мен - общо зено сме клас само от момичета - и не с тези момичета се познаваме от 1-ви клас а дори с надуфката от детската градина - и там ми отмъкваше приятелката и ме унижаваше - веднъж ме бутна върху тортата на рождения ми ден - и за още сведение на номер 2 - аз никога не съм и никога не бих станала ку*ва - дори се притеснявам като говоря с момче - затова не съм имала и гадже! Ако се чудите защо 8-ми клас съм със същите деца с който съм била и от 1-ви това е защото училището е до 12 клас!! Никога не съм била известна в училище, освен по оценките ми дори ми ставаше неудобно кагото раздаваха грамоти за какво ли не в училище и аз зимах над 5 грамоти!! Сигерно сте решили, че съм някоя разглезена лигла която се мисли за център на вселената, е згрешили сте!! Аз просто исках да ви попитам какво да направя, за да ме харесат, да не съм аусайдер!!

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8a8dca4146
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   ОТ 2-
Децата на твоята възраст, хах- няма и месец и съм колкото теб. Не е нужно да ми обясняваш- споменах, че вероятно не си надувка, просто на моменти прозвуча така. Ти курва няма да станеш, обаче не е зле да знаеш малко курвенски номера, само за протокола. В клас пълен от момичета всички се явяват кучки, ако поне не им знаеш тактиката, начина на мислене, няма на къде.
А и, можело е да се преместиш след 7 клас... някоя гимназия.

Виж сега, имам нервите и времето да ти обясня защо те взимат за задръстена, както и всякакви останали въпроси //както казах съм по средата м/у групичките и им знам игрите//, но ти зададе въпроса си конкретно и ще се постарая така да ти отговоря.

"Аз просто исках да ви попитам какво да направя, за да ме харесат, да не съм аусайдер!! "
Не се старай да им се харесаш- това те го приемат за мазнене и веднага си казват- Виж я колко е жалка, само се натяга да е към нас, ама няма, тя е задръстена. Не се впрягай и за дрехи, тетрадки или не знам си какво още- днешните "сладурани" могат да ходят и с дрехи от 5 лева. Както каза Коко Шанел - Не е важно каква е дрехата, а как се носи.
С тези момичета все сме на 1 карта, сложни отношения. Една от тях понякога прави чисти опити да ме саботира. Чувала съм всякакви злобни коментари, такива неща ми е говорила зад гърба, че всяка друга на мое място или щеше да седне в ъгъла да реве, или да викне приятели и да става меле. Аз ли? ! Нейните номера ми харесват, в лицето ми се усмихва и внимава какво ще ми каже, за да не прозвучи не на място. Замисли се!!! Това е уникално яко, колко повече съм аз от нея щом мога да бъда себе си, да не ми пука какво ще кажа, как ми е косата, а тя нонстоп е на тръни?

Нещата стават прости, в смисъл ако харесваш къдрава коса, шарени чорапи и големи очила- защо не, по дяволите!?
Ако искаш да говориш с някого- Мамка му, какво те спира?
Срам ли? Ненавист? Страх? - Е, хубаво де. Голяма работа, преодолей го, поемаш си дълбоко въздух и казваш нещо. Както да разкажеш урок- първите 3 изречения са най-труди, ако овладееш нещата всичко е 6. Тя никога няма да спре, тя няма да се промени, на нея не и пука за теб. Защо на теб ти пука за нея?

Знаеш ли какво ти трябва- вдъхновение! Имаш нужда да видиш някое момиче, което е много шантаво в очите на другите, а е толкова над тях... Аз имам 2-3 такива примера, те ме накараха да се замисля. Няма значение с коя компания се движиш, важното е да ти е забавно и да се смееш от сърце, така става неясно кои точно са загубените и кои яките.
----
Ако модераторите нямат нищо против, можеш да си дадеш пощата или скайпа да поговорим на дълго и на широко.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 99f81bf942
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво значи гаден живот?
Да нямаш работа, да нямаш храна за децата си, да починат родителите ти, да загубиш човека до себе си, да нямаш собствен дом, да ядеш картофи всеки, ден, да няма места в детските градини.... Да умират родилки и 4-годишни деца.
Съжалявам, ядосах се. Да ви имам детските проблеми...
Да ви имам и граматиката и правописа.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8161eaba40
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   кк ще ти дам една поща не е точно моята , а на моята страница ***** - пиши ми а относно това коет оми каза - права си трябва да мисля малко по незадръстено , малко повече като тях !

Модератор: Не публикуваме лични данни. Можете да си пишете и тук.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8161eaba40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   оф пощата не е излязла лошо - от авторката - както пише отдоло пиши ми тук ако искаш нещо да ми кажеш!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8161eaba40
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

15.   до номер 2 - пощата ми е .... на абв е - моля

.............................................................................................до Модератор - моля ви аз не публикевам име или нещо такова просто пощата ми и то дори тази не е лично моята , а на страницата ми във фейсбук моля ви позволете да я напиша защото забравих в темата - от авторката

От модератора - никога не публикуваме фейсбуци. Правили сме изключение само с мейл адреси, несвръзани с профили в социалните мрежи, скайп и т.н.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8a8dca4146
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Авторке тук модераторите са бетон, последно съм виждала да пуснат поща само за 24 часа.... което си беше умно, браво, аз нямаше да се сетя.
Ако ти имаш конкретен проблем или нещо такова пиши тук пък ще видим, може да позволят след време.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ba49b420a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Миличка, караш ме да се смея на глас. Това ли е гадно? Не искам да те плаша, но дори още не е започнало да става зле, и след това ще става и по-зле и по-зле. Защо вместо да се ядосваш и да си губиш времето тук, не си промениш начина на мислене? Повярвай ми: никой не харесва момичета, които мислят само негативно и които постоянно казват, че са нещо повече от другите. Нали знаеш, че ако и ти беше момче, нямаше изобщо да ти е приятно приятелката ти постоянно да недоволства. Остави ги другите да си говорят, а ти се замисли как да поправиш грешките си. Ще видиш, че нещата ще се променят.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8161eaba40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   ОТ АВТОРКАТА - Добре ще пиша тук - откакто гледам да не се стягам толкова тоест се поотпуснах пе се държа като онази зубарка която няма урок който да не знае ме проемат малко повече, но аще си ме обиждат и малко малтретират, НО МОЖЕ БИ АКО СЕ ДЪРЖА МАЛКО ПОВЕЧЕ КАТО ТЯХ ТЕ МОЖЕ БИ ЩЕ МЕ ПРИЕМАТ И НЯМА ДА МЕ ОБИДАТ, НО ПРОСТО НЕЙСКАМ ДА СЪМ ТАКАВА КАТО ТЯХ! Дай ми някаква идея как да не ме обиждат да не са ми най - добри приятелки, а просто да се разбират поне леко с мен

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ba49b420a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ами това е днешния "свят" в училище. За жалост не прилича дори и 1% от тези които ги гледате по Дисни Ченъл. Тези на твоята възраст в момента ги интересува само как да имат силни оценки и как да са "готини". И точно за това учи много, защото може да се правят на важни, но като дойде момента всеки ще се залепне за теб. Знам го от личен опит. А и да знаеш, че те просто не приемат по-различните, тоест такива, като теб. Или трябва да си една от тях или просто забрави да се впишеш с останалите. Живота не е толкова лош, когато му видиш хубавата страна...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a663fd463a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Момиче научи се да пишеш първо след това споделяй проблемите си!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker