Влюбена съм в руснак! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбена съм в руснак!
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 4062 пъти
Здравейте! Аз съм българка и съм от София. Преди няколко години с една позната видя един руснак, от Русия, Москва. Той беше от смесен брак, освен руска имаше и друга кръв, от някоя бивша съветска република. Казваше се Александър. Не знам, нямам никакъв приятел, но щом го видя, някак си остана с някакво приятно чувство.

Споделих с тази моя прятелка Мария;тя ми каза, че той си има гадже от Беларус и, че живее с майка си. Майка му има брак и две деца от българин, но вероятно Александър не е щастлив, че живее в БГ. Не знам, аз много харесвам този Александър макар, че сме се засичали.

Той е студен човек, не харесва може би българите, а аз не съм нито хубава, нито красива. Приятелката му обаче е много красива-с прекрасна руса коса и страхотни сини очи. Искам да му призная, но понеже съм и глупава, споделих с Мария, какви са ми чувствата ми към Александър. За съжаление тази Мария, взе да разправя на приятелки и приятели и... всички знаят за чувствата ми към Александър.

Една възрастна моя приятелка на име Светлана ме посъветва, да не се хабя, защото нямам никакъв потенциал, не мога дори да го привлека и с външен вид, въпреки, че не съм много хубава, но не съм грозна. Просто съм скромно момиче.

Аз глупачката продължавам да живея с тези мои мисли за Александър вече две-три години. А той е толкова красив, все едно гледаш един красив скандинао рус с прекрасни стъклени сини очи и прекрасна бяла кожа... просто е дар Божий. Искам да му се обясна в любов, но тази Светлана взе да вика, и да ми казва, че съм глупачка, и то баш пред клюкарките, а Александър си сложи слушалките, чудя се дали е чул врявата, но е тръгнал за някъде, без да разбере за какво става въпрос.

Светлана ми каза, че тя го е видяла да ме гледа за кратко време презително. Със сигурност разбрал от клюкарките, че аз го харесвам, и със сигурност за това ме е гледал с презрение. Не знам какво да паря, той си има красиво гадже, аз пък не съм кой знае каква, но иначе съм много нежен, човек. Гледам да представя духовната си красота, отколкото телесната. Аз наистоина съм влюбена в този Александър, но не знам какво да направя поне да ми обърне малко внимание. Моля ви поне ми пишете.

Модератор - имената са сменени, защото са в разрез с правилата на сайта.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: c28d7dbe3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аха модераторе, в разрез с правилата, а?

А тези правила някой спазва ли:

"Бъди полезен на другите с коментара си!
Хейтъри не се толерират!
Обидните квалификации не са аргумент :-)"

Спрях да споделям в сайта, защото 99 от 100 изказвания са хейтърски, или не помагат, а само обиждат, или спорят. Примери има такива във всяка една тема. В началото се чудех как има въобще такава злоба и откъде идва в тези хора. Особено има една жена, която е "на всяка манджа мерудия". Всичките и изказвания са хейтърски. Пише повече от половината коментари в темите. Спори и раздава обидни квалификации. И не е само тя, разбира се. Защо публикувате непрекъснато излишни спорове, които нямат връзка с темата, или автора? Недейте така, уж има правила, ама май само аз ги спазвам и то досега ги спазвах, защото сега това което пиша няма общо с темата и не помагам на никого с него.

Разбира се, имената в случая не са от кой знае какво значение.
На авторката ще дам съвет-да не се отчайва. Всичко е възможно и постижимо, стига да го искаме достатъчно силно!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: daab591129
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, ако си бил някога някъде модератор, ще знаеш колко тънка е границата между свобода на мнение и изказване и "хейтърство". Прекалената цензура също не е хубава и не помага по никакъв начин на авторите на темите. Отделно че ще додвете до още по-голяма вълна от протести.

Спорове винаги ще има там, където има повече от един човек. (Е, има и някои, които спорят със себе си... ) И това е добре - в спора се ражда истината. Мисля, че всеки, който пуска тема тук, е за да чуе различни мнения и гледни точки, а не само едно. Някои си изказват мнението по-твърдо (като мен), други са меки китки. Който както иска. И да, някои мнения неминуемо съдържат леко обидни квалификации за другите участници, защото това е част от спора. И на живо да спорим, ако нещо не съм съгласен с тебе, ще ти кажа, че си "балък" (примерно... ). Това не ми влошава мнението за тебе, а се отнася само за нещото, за което спорим. И това не е хейтърство. Хейтърство е когато плюеш по другите само с цел плюене, без да излагаш аргументи и без да имаш някакво собствено мнение.

Впрочем, случвало ми се е на няколко пъти да не ми публикуват коментар. Точно защото е много "квалифициращ". И е било с право, за което поздравявам модераторте, въпреки че е в мой ущърб. Така че не мисля, че са твърде "ларж" в това отношение.

Конкретната жена дето е на всяка манджа мерудия, не я знам коя е, или може би не знам, че е една и съща.

И да, наистина за историята имената нямат значение.

Иначе по темата всъщност нямам какво да кажа, защото нямах нерви да я чета цялата :-) Ето, и аз нарушавам правилата.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a46c1c08bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Външността е измамна. Важи както при мъжете, така и при жените. Той може да е много хубав, но да е лош човек. Ако имаш смелост, пробвай и ще видиш. Ако нямаш, по-добре си остани с мечтата.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: be96b23db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен, момиче, не се натрапвай на тези двама хора, не е никак хубаво. Знаеш, че си има приятелка, тогава няма нужда от втора. Остави ги на мира и не им се бъркай, пази си достойнството и повече нищо не казвай за тях или себе си. Чакай си твоя "принц".

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7ae08d87e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   здравей как си какво се случи с твоята съдба и история от тогава насам...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker