Всичко, нещо или нищо? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Всичко, нещо или нищо?
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2394 пъти
Няма к'во да ви се подмазвам и т.н.
Ще карам направо...

Аз съм м момче на 16 г. и от много време харесвам едно момиче, което е на 15.

Ще си кажете, и какво от това. Проблема е, че трябва да продължа с лекцията, или, това не е краят.

По принцип съм си срамежлив, труддно равързвам разговори, не съм от най компанията, не изглеждам толкова добре, с оценките съм 0, или 3, де ;d, с момичетата въобще не ме бива, даже досега не съм имал гадже, абе въобще няма какво още да ви обяснявам. И сами се досещате. А, ии... от горе на това имам проблеми с очите, криви са, не мога да определя колко, но не е чак толкоз да не мога да си покажа носа навън. Май клоня повечко към интровертният тип характер. Тих, срамежлив, неуверен и т.м. и т.н.

Мисля, че дотук си създадохте някаква реална илюзия за това, което представлявам аз.

Тя е най-красивото момиче, което някога съм срещал. Имам предвид нормални, свястни. С оценките е супер. От много по-възможно семейство е от моето. Като чели нищо не й липсва, че и аз да се бутам в живота й. Мани и друго, ма си има и друг. Много по-готин от мен, (зависи кой как разбира нещата), много по-добре изглежда от мен, красив, отскоро тренира, як, като фигура и т.н. Е, ако съдим по умствените възможности, интелиге, интелигентнсот, за това кой би я обичал повече, мизля, че поне в тези няколко неща го превъзхождам. Той изглежда много компетентен от мен. Нали знаете, онези хора, които и да не е вярно онова, което говорят или твърдят всички им вярват, само защото изглеждат добре и го казват така да се каже готино, не мога да дам друго определение. Защо ли не мисля, че би избрала мен. Ами защото в това, което аз съм нещо повече от него, едва ли е нещо за повечето хора, за нея, не съм толкова сигурен.

Казвам си, че може би не мога, но трябва да я забравя. Но трябва да приема реалността.

Нямам вреем да разказвам още. Очаквайте продължение :)

А ии, всъщност, не зная какво очаквам от вас. Със сигурност не е нищо. Поне си кажете мнението, то никой май не може да ми помогне ;p

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: d49babdc30
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бих те определила по друг начин- науверен, срамежлив, с ниско самочувствие.
Животът и може да изглежда идеален, но кой е казал че е такъв. Виж сега, на 16 си, не ми изглеждаш като пълен олигофрен, учи като за 4, тогава я заговори. В смисъл в даскало самочувствието ти скача с някоя по-висока оценка и се кефиш поне час. Ако не я заговориш няма как да я опознаеш. В крайна сметка прави си изводите, ако я заговориш поне ще можеш да застанеш пред нас и да кажеш- еми, да, опитах.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4ccd422793
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторе, съжалявам, но нямаш шанс. Не, защото си от бедно семейство, кривоглед, а точно, защото явно си и леко мързелив или просто нямаш умствен капацитет, за да бъдеш с такова момиче. Хвани и си оправи оценките, не заради самите оценки, а заради знанията. Един мъж, който физически не е привлекателен може да привлече само с умствен капацитет, с интересни теми за разговор, с поведение. Ти в момента си просто мистър никой. Как искаш едно умно, хубаво момиче да е с теб?
Да не говорим, че явно си има и приятел. Ти само си въобразяваш, че уж си го превъзхождал в способността си да обичаш. Ще те разочаровам. Точно нормалните и некомплексирани мъже могат да изразяват и любовта си по-добре, да те накарат да си щастлива. Какво можеш да правиш с един лошо изглеждащ довйкаджия? За какво да си говорите, какво изобщо да правиш с такъв?
Не, мерси. Всяка жаба да си знае гьола. Има достатачно не толкова атрактивни двойкаджийки, и те имат нужда от любов и приятел. Огледай се в твоята категория!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7b025a5734
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не се самовъзвеличаваш в своите си очи. Това е много добре и правилен подход. Бъди реален и истински. Може и да не се получи, но си на 16. Ще ти мине като на кученце. Просто да не ти пука. В крайна сметка ти си мъж (макар и още момче).

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d2e0192104
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, ако някой иска да е с теб ще те приеме такъв какъвто си. Наистина, няма да е зле да оправиш мъничко оценките си. Относно момичето-тя след като е със друг нямаш много шансове, освен ако не и признаеш че е хареснаш и поней ще ти олекне. Съветвам те да се насочиш към нещо друго. Още си много млад, не си отчайвай и горе главата! ЗА ВСЕКИ ПЪТНИК СИ ИМА ВЛАК!!! Желаяти УСПЕХ! "ЛУДКАРКАТА"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker