Не знам от къде да започна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам от къде да започна
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 1927 пъти
Знам, че много от хората, които ще прочетът това ще си кажат, че вярвам в нереални неща и куп подобни...

От няколко години искам да стана актриса. Искам да направя такава кариера, имала съм безброй участия в училищни спектакли. От другата година се записвам на трупа в театъра. Искам да започна да се явявам на кастинги, да печеля роли в киното, но истината е, че просто не знам от къде да започна. За какво да се хвана? Какво изобщо изискват кастингите? Трябва ли да се свържа с някаква кастиг агенция или както там се казват? НЕ ЗНАМ.

Знам, че много от актьорите започват с реклами или като модели, но всички тези неща се случват в София. Не ми е проблем да пропътувам километрите от градът ми до София, но това не може да се случва ежедневно. Аз уча и се занимавм с доста странични неща. Въобще не знам какво да правя. Знам, че нищо няма да стане от само себе си. Моля ви, хора, помогнете ми! Ако някой е информиран или просто знае нещо, кажете ми. Дайте ми съвет.

Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2605ccdccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Преди време - това лято мисля, че беше - имаше кастенг за модели аз се записах и ме приеха, но се оказа, че зза да те обучат ти искат 5 000 лв и аз се отказах и тея 5 000 лв не беше завинаги, а на месец!! И така се отказах. Имам съученичка която се записва на такива кастинги примерно сега имаше за най - добра реклама на btv comedy и ако победиш в рекламата - имаш най - голям блай харесватия се снимаш в реклама и след това тази реклава се пуска по телевизията, ако се заинтересоваш може да намериш много кастинги за предаваня или телевизий!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 34d091c675
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо задължително трябва да си направиш портфолио. Разгледай снимки от някои фотографи и си избери някой. Естествено за това ще трябва да си заплатиш и ти препоръчвам да не се стискаш, защото тук може да се каже, че колкото по-висока е цената, толкова ще си по-доволна от снимките.
Порови се из сайтовете на агенции за фотомодели, прочети коментари, ако имаш познати фотомодели ги разпитай дали са доволни от работата си с въпросната фирма. Избери си някоя и отиди в офиса, където да им дадеш портфолиото си, ще е добре, ако и имаш все пак CV. Можеш да си дадеш в повече от една агенция портфолиото, ако разбира се не си сключила още договор. Те ще ти запишат контактните данни и евентуално ще ти се обадят било то за реклами, кастинги или снимки за списание. Има 1-2 български сайта, където също можеш да си качиш снимки и да оставиш координатите си.
Но те съветвам да не вършиш всичко това сама. Желателно е да те придружава по-възрастен. И също така не имай прекалено големи очаквания, защото в България нещата стоят по много неприятен начин. Обещания много, а дела - никакви. Повечето агенции ти взимат не малка сума за това, че си даваш портфолиото и уж ти търсят работа. Същевременно подписваш договор, с който си вързват гащите да не отидеш да се снимаш за друга. Има и нещо друго - не са малко агенциите, които те карат задължително да се запишеш на курсове за модел, актьор, които са много скъпи. И едва след като го изкараш започват пак казвам уж да ти търсят работа. Без агенция и някого зад теб е почти невъзможно. Единици са такива, които са успели и то или защото са прекалено, наистина прекалено талантливи или красиви.
Общо взето това не е никак лесна работа. В България има много красиви и талантливи хора, но не могат да се реализират в тази сфера поради куп причини. Конкуренцията е много голяма. Повечето девойки в един момент стигат до момента, в който трябва да си легнат с някого, за да се снимат в клип на някого например. Други не успяват, защото нямат финансовата възможност или познати.
Не знам какво да ти кажа, по-добре си помисли дали наистина е това, което искаш и си постави ясно цели и задачи как да го постигнеш. Желая ти много хъс и търпение, и най-вече КЪСМЕТ.

Лоша

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker