Спрях да общувам с момчетата, защото започаха да ме наричат курва... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Спрях да общувам с момчетата, защото започаха да ме наричат курва...
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 3335 пъти
И ето, че най-после реших да пиша за така нареченият ми "проблем"
Става дума за мен, за новият ми клас, за момчетата в него и озлобените кифли...
Когато влезнах в ново училище, всички бяха много мили, но до там... Момичетата започнаха да ме отбягват, да ми говорят зад гърба и затова реших да започна да се сприятелявам с момчетата...

Така и стана започнах много да се разбирам със тях, слушахме музика през големите междучасия, ходехме навън, прибирахме се заедно до момента, в който започнаха да ме наричат " Курва" и още много ужасни думи...

Много ми е кофти, когато ме обиждат, защото аз не съм такава аз просто съм приятелка с тези момчета те ме разбират много повече... Наистина е по-лесно общуването с тях, но когато отида на училище и се срещнем с приятелите ми, момичетата започват да ми викат " О, ето я глей със всички как ходи и т.н. "
Не знам какво да правя, защото не искам да ги изгубя, а започнах да страня от тях...
Ако може да ми дадете някакъв съвет, ще съм ви много благодарна! (:

( Молба към модераторите - Сигурна съм, че ще има много озлобени коментари, затова, ако може да не ги одобрявате ! ) Благодаря предварително. ^^

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3f291abe70
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Горкото дете. То наистина си е вече страшно да споделиш тук, защото някои хора само това и чакат.
Не се съобразявай с мнението на съучениците си. Те нямат значение. Каквото и да правиш, винаги ще ти намерят кусур. Затова прави така, както на теб ти е добре и ти харесва. Угодия на хората няма.
Хич да не ти пука, чуваш ли.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ecbfe6f140
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Недей да страниш от момчетата, щом те разбират! Може би някои са толкова злобни и не могат да се разбират с тях, затова ти завиждат! Не ги слушай!! ; ))

The Star *

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 81d3548dfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Пробвай да се сприятелиш със хора от по горния курс имам предвид 10 11 клас ако ти си 8ми. Или пък може да се сприятелиш с мен (момиче съм) не съм някоя кифла или някоя злобарка :Д но едва ли админите ще публикуват и мейл или скайп :(( иначе бих се радвала да се запозная с теб :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4a0b5d23d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според учението на Буда има 3 типа хора. Първият са такива, които са като издълбани букви в скали - те лесно се ядосват и запазват това много дълго в себе си. Вторите са като букви в пясъка - те се гневят, но това бързо минава. А третите са като букви, написани върху течаща вода - те оставят клюките, интригите да изтекът незабелязано. Тяхните умове са чисти и спокойни, в последствие на това и сърцата им.
Ако успееш да се впишеш в групата на третите ще си спестиш много мъки, разочарования и проблеми. Казвам ти го като човек, който постоянно е в епицентъра на скандали, интриги, клюки. Ами боли ме фара честно да ти кажа. Да си говорят, истината си я знам само аз.
Свидетел съм на абсолютно неосновани и смешни клюки и етикети по повод на някого, когото познавам.
В днешно време е бума на етикетите и разделението, макар да се бием в гърдите колко сме модерни и широкоскроени. Винаги ще ги има такива хора, които ще говорят глупости - то си е за тяхна сметка.
Изобщо яж, пий и си носи новите дрешки, и главата горе.
Когато спреш да обръщаш внимание и спреш да показваш, че ти пука - ще спрат и нападките, и шушуканията.
Успех

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3a17c65db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Я ги остави тези озлобени момичета. В тази възраст момичетата /поне повечето/ са страшно злобни. Тях ги е яд, че можеш да общуваш свободно с момчетата и те ти обръщат много повече внимание, отколкото на тях. Общувай си с момчетата и хич не им обръщай внимание на тези злобарки. Аз съм момиче и също понякога ми е по-добре да общувам с момчета.

Айрес

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b2c4070cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   това, което мога да ти напиша е да се отделяш... по вьзможност от всички, но не това е начина... аз това направих по много причини и почти не сьжалявам... после повярвах в Бог и това ми е утехата на фона на всички скапани моменти, които изживях... в днешно време всеки се интересува дали изглеждаш добре, колко пари имаш и с това се приключва... а недай си Боже да имаш някакьв вид проблем и се почва с осьждането... не ти трябват такива хора и техните повьрхностни оценки.... прави всичко доколкото можеш и не се отчайвай... успех
di_23

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 85ca6d7d85
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Слънце, Слънце, слънцеее... не знам какво да ти кажа. Сигурно да си година по-голяма, но напълно разбирам за какво става въпрос. Преди време и аз общувах повече с момчета, излизахме, смяхме се, беше супер- те ме разбираха и ме уважаваха много повече от всяка друга. Направих грешката да им бия шута и да почна да излизам повече с момичетата, сега съжалявам толкова много, идея си нямаш!

За момичетата в пубертета често е по-приятно да си говорят с момчетата, така де, при тях я няма опцията "кучка", стига да не те гледат като сексуален обект си е рай. Слушайте си музика, ходи с тях, говорете- моля ти се, не допускай моята грешка. По-тъпо нещо не съм правила, няма и да направя. И сега какво? ! - онези там се изкефиха, че им се вързах на акъла, обуха високите токове, късите полички, гримираха се и почнаха да им се предлагат.

Излизай с когото ти е приятно и си прави кефа, както ти е приятно. Рано или късно, ще им писне, ако ли не на приятелите ти ще им писне, ще им кажат 2 думи и онези ще млъкнат. Няма да е трудно да ги затапиш, но не се притеснявай и да не се справяш- нали все пак ти имаш истинска компания, а те след месец ще се изпокарат за един гланц.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 63d913d1c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не се отказвай от приятелите си заради тези момичета. Те и без това няма да са ти приятелки! Гледай си твоите интереси и живот, да ти е добре на теб. Един ден ще съжаляваш, ако забгърбиш приятелите си, защото били момчета.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 42d2cad54b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Бъди такава каквато си, и хич да не ти пука какво мислят другите за теб. Тези които те обиждат не са ти приятели. Можеби ти завиждат, че немогат да са като теб. Относно какво да правиш- продължи да общуваш с момчетата, а нека тези момичета п.... т от ЯД. ГОРЕ ГЛАВАТА И УСПЕХ!
ЛУДКАРКАТА

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: db1bdf1640
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Общувай с тези, които те ценят и уважават. Не може някакви загубени хлапета да те наричат курва и да искаш да си приятелка с тях. За мене ти нищо не губиш, че не си близка с тях, виж ги какви думи употребяват, какви епитети лепват, това не са момичета, а точно отвратителни кикимори. Общувай с момчетата щом те разбират и игнорирай женската част на класа си, нищо, че си момиче. Все пак обаче те съветвам да имаш повече момичета приятелки, чисто приятелски ти го казвам. За едно момиче особено на твоите години е много важно да се движи и расте в дамска компания, така както момчетата в мъжка. Първо момичетата си споделят своите тегоби помежду си, такива неща, които няма как да споделиш с момче, освен ако не ти е много много близък, да не кажа гадже направо. Трудно може да си говориш с тях за гримове, прически и женски проблеми, мода и т. н. Не искам да ме разбираш грешно, но мъжките компании не са добри компании за теб. Макар, че съм мъж ти го казвам. Първото е, че съберат ли се мъже на едно място започва простотията-псувни, цинизми, разкази за ебане, пиянства, мачове, коли, тунинги, боища. Това не е добра обстановка за тебе, защото ще започнеш неусетно и ти да псуваш, фиркаш и да го докарваш мъжкарана. Когато жена попадне в такава компания, тонът се смекчава моментално, но когато свикнат с нея задръжките бързо падат и простотията взема връх. Недей свиква с такива компании. Мястото ти е в женски компании и ако не със съученички, то си намери други, на момичета от други класове, други училища.

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: cb8df519a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   Това, че си приятелка с момчета, ни най-малко не те прави „курва“ особено пък на твоите години. Общуването с момчета на тези години е много по-лесно, а и в последствие. Мъжката природа е по-открита и по-незлоблива.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker