Сама си го направих, а сега съжалявам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Сама си го направих, а сега съжалявам
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 4223 пъти
Аз съм момиче на 17 год. До сега живях живота као на един най-обикновен тийнейдър, но всичко започна преди година и половина. Познавам го от много време и винаги ми е бил симпатичен, но всичко беше дотам, докато един ден ми се включи в скайп за да види как съм, какво правя и така нататък съвсем общи неща. Излязохме да кафе и така се получиха нещата, че аз и той станахме гаджета.

Преди да се разделим 1-вият път ние ходехме месец и нещо в който период се бяхме видели максимум 5 пъти. Тогава аз реших, че просто няма смисъл да продължаваме така. Минаха 3 месеца и той реши да ме потърси отново. Излязохме уш се оправихме, вечерта си бяхме само двамата в тях, спахме заедно, но аз наистина си мислех, че няма да е като предния път. Тези мои мисли набързо бяха изпарени на следващия ден, когато той ми каза че много имал да учел за края на срока и отделно листовките за изпита му по шофиране. Тогава се почувствах адски гадно все едно бях използвана после захвърлена и си казах, че аз ще му го върна тройно!

Минаваше време злобара в мен растеше. Обиждах го по всякакъв начин и не ми минаваше. Един ден един негов приятел ме попита защо съм говорила, че момчето, с което бях е боклук. Тогава ми светна нещо в главата и му предложих прииятелство във фейсбук. Той ме прие и започнахме разговор. Пожела да се видим и аз се съгласих, за да мога всичките неща да му ги кажа в очите.

Видяхме се, карахме се, крещяьме един на друг, но после се оправихме. Злобата в мен не беше изчезнала и аз си знаех, че това го правя само, за да му го върна за гаврата, която той си бе направил с мен, въпреки че той изобщо не гледа на това като на гавра, а открива вината в мен.

Събрахме се отново, всичко беше идеално виждахме се всеки ден, почети постоянно бяхме двамата. Мина месец, въпреки доброто му отношение към мен аз не бях доволна аз исках да си го върна. И вечерта настъпи. Бяхме на дискотека с голяма компания. До нас бяха момчета от моя клас, с които съм израстнала, които може би чувствам като братя. Едното беше прекалило малко с алкохола и и дойде просто да играе с мен. Тогава \"моето\" момче побесня. Изкара ме навънка разкрещя се, тръгна да налита на бой на момчето от моя клас... не ми пукаше за нищо и тогава аз го оставих.

Бях удоволетворена от това, че тогава той се чувстваше така както аз след неговата гавра. Мина време не се поглеждахме дори. Един ден го видях с момиче, което не мога дори да погледна от отмраза. Помислих си, че може би съм сгрешила с постъпката си, но нямах време да реагирам както трябва, защото заминавах за морето и 2 месеца нямаше да ме има, затова просто му написах 1 смс, в който казвах, че съжалявам. Заминах. Моите приятелки само ми казваха какво се случва с него и нищо повече.

1 седмица преди да се пребера говорех с една от приятелките ми и чух отстрани той да казва \"кажи и да лапа х... Вбесих се. Пребрах се отново в моя град и отново го добавих във фейсбук. Писахме си нормално, дори се видяхме. Тогава отново се скарахме, но пак ни мина и се целувахме, но до там. Аз му казах ,че съм осъзнала грешката си и че съм готова да я поправя само да ми даде шанс, той каза че ще помисли.

След 2 дни аз заминах на почивка в Италия за 2 седмици. Там наистина осъзнах какво съм направила, колко сам го наранила, но тогава съм била заслепена от злобата си и от наранените ми чувства. Пребрах се отново и му казах всичко... от ден на ден ми ставаше по гадно и по гадно... лека полека аз затъвах. Той знаеше. Казах му, че го обичам, че ми липсва, че съжалявам, молих му се ревах... нищо!

Видяхме се да 2-3 пъти. Около рожденния ми ден нещата се бяха посмекчили и аз си мислех, че може да се съберем отново. Питах го дали е възможно и той каза ДА! Но 2 часа по късно аз виждам как той пише на една, че е много красива привлекателна и т. н. При което буквално рухнах.

Пак се карахме пак ревах, пак не си говорехме и така нещата се въртяха до миналия петак. Бях излязла с моите момичета на кръчма и след това отидохме на дискотека, но той дойде с неговите приятели в кръчмата и седна на моита маса. Цяла вечер той беше на мойта маса. Беше ми трудно, едвам се здържах да не ревна, но дойде време за дискотека и пооветрях. Отидохме в дискотеката. Той се напи дърпа ме в дискотеката, цлува ми прегръща ме казжа ми, че ме иска, че ме обичал. Тогава наистина се почувствах щастлива след всичките сълзи проляти за него. Но всичко беше моментно щастие, защото на другият ден нищо.

Писах му във фейсбук с надеждата да ми пише, но уви. Знам че съм виновна, но вината не е само в мен според мен, но вече се чувстжам адски зле. Няма ден, в които да не плача за него, не мога да го забравя, а тои ме наранява все повече и повече... помогнете ми моля ви ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: ca064173e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това, докато го четях, през цялото време имах натрапчивото усещане, че става дума не за живи хора, а за някакви роботи-полуидиоти, на които някой им е дал съвсем мъничко интелект и чувства, с които те не знаят какво да правят и вършат некви абсолютни и безсмислени глупости! Толкова пък чак драма, такива сълзи и такива пози... леле ма-мале!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9aae3078df
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Малко си падаш разглезена девойка и от там ти идва проблема. Странно е защо след като той ти е обяснил, че има да учи и че го очаква изпит за да вземе книжка ти не си проявила никакво разбиране пуфнала си та си тряснала. За да се почувстваш така както казваш би трябвало той да те е изчукал и на другия ден да не те познава, а от разказа ти става ясно, че той не е направил така. Не става ясно също и дали след като ти е обяснил причините, заради които не можете да се виждате често си го видяла да се размотава наляво-надясно с приятелите си? Също така ти май не осъзнаваш, какво всъщност си направила. Разликата в неговата постъпка и твоята е че ти си го унижила публично, наранила си егото, гордостта му, а бе изобщо направила си го за смях пред всичките му познати и знаеш тинейджърите сте големи клюкари направо за резила си го направила, нормално е сега да не те иска. А дори да те иска още по-смешен ще е в очите на всички, ако пак се съберете. Примири се, помисли над поведението си и също така се моли той да е много над тези неща като това да го интересува какво говорят за него и чакай да ти отвърне на чувствата. Нали уж по Коледа ставали чудеса

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9a2020936b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Сапунените сериали ряпа да ядът пред теб!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0beeb5ce67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Възмущавам се как може да се продава алкохол на непълнолетни ученици. Ужас! А после се чудим защо за нищо не ги бива и защо хора, които са в образованието, не са го напуснали от много години, пишат по начина, по който е написан горният „разказ“.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1cd63e3ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За мене в една връзка участват двама, демек за разпадането и и двамата имат някаква вина. В случая какво си направила ти? Да права си, сама си си виновна, ама той си постъпва чисто идиотски! Слушай ме момиче, оставяй го тоя идиот щото догодина ще пишеш че обмисляш да се метнеш под някой тир. Знаеш сега колко ти е трудно, я си представи, ако сега не стиснеш зъби и не се вземеш в ръце, какво ще е занапред. Криво ти е, знам, кофти положение, но вече си е в миналото- да не ти пука.

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: cd0cbbd567
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Малеее еми да ти си виновна! просто нямам думи.. чесно да ти кажа си много глупава.. ми тогава човека е имал листовки за учене и можеби ти е го казал за да не си мислиш после че си легна с теб и край! ще ти кажа нещо Ако онази вечер когато преспахте и след това не те потърси дори не ти звани това е ГАВРА! а момчето просто те предопреди че има за учене и че е зает.. е и моия приятел вече близо 2 седмици не се виждаме и ако се виждаме е за по 5, 10 мин. щото е много зает отива на училище слет училище отива право на работа и се прибира към 22:00 понякога 23:00, 23:30. Ацки ми е гадно ядосвам се искам да му се раскрещя дори да го зарежа! Но като го виждам че постоянно на работа дори той самия е ацки изморен.. Но нищо човек се учи от грешките си поправи я.. късмет.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0f9c5c0cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ти си едно супер-разглезено момиче. Много се нервираш. Много го ревнуваш. Ами ти си си виновна

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a4582d265e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Това да не е от дързост и красота?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 23bec1dfac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Моя съвет миличка е да се осъзнаеш малко на 17години си какви са тия мразения връщания, оправи това в себеси и всичко ще стане малко по лесно, а относно мом4ето няма смисал да се връщаш на зад няма да стане никога по добре... с времето болката минава ще боли и после с времето няма да ссе сещаш защо сте се разделили даже.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a083fdf3dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Попаднала сина мека Мария както се казва и затова толкова време си го въртяла. Но внимавай, рано или късно както знаеш всеки майстор си намира някой по-майстор, който хубаво го поставя на мястото му. Така като гледам твоя още не се е появил, но го очаквай, тогава ще плащаш с лихвите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker