На никого не му пука за мен... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

На никого не му пука за мен...
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 4930 пъти
Здравейте, искам да споделя с всички моята история! Аз съм момиче на 17 години и вече трета година уча в Англия, ще си призная не ми харесва тук искам си в България, причините са много.

Ще започна със семейството ми, майка ми на скоро се омъжи за турчин по произход, но знае и български, в началото той беше добър с мене преди да заживее с нас, разбира се, след това той се промени както и майка ми почнаха да се държат с мен като с робиня, което ме издрани и разбира се един ден не издържах и отвърнах, след което той ме нарече малка к****а пред майка ми и тя нищо не му каза.

След време тоест на скоро попитах майка ми сега вуйчо ми като е тук защо твоя мъж не ме обижда както преди, а тя ме попита той какво ти е казвал и аз и припомних и тя ми каза ами ти си си к***а.Тогава разбрах, че моето семейство е разбито...

Това лято се запознах с настоящия ми приятел той е на 18 в момента учи той е там аз съм тук, всичко между нас е много тежко и на двама ни е много трудно, но както винаги и семейството ми се опитват да ни разделят, защото нямал пари да съм си намерела друг, което много ме дразни просто искам да се върна при него, но ми остават още 6 месеца вече 4 месеца минаха...

Той много ме ревнува както и аз него, но не искам да се разделям с него обичам си го, но ме е страх и това разстояние или тези месеци да не ме разделят с него. Достатъчно ми е гадно, че на никой не му пука за мен само той ми остана. Хора помогнете какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: d1fc0b373a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   здравей миличка.. Съжалявам за това което ще напиша, но това е мнението ми. Според мен е по - добре да изчакаш докато навършиш 18 и после на всички да има теглиш по една.. и на майка ти и на мъжът и защото не мога да го нарека твой баща.. а между другото къде е твоят баща в ситуацията.. ако някой се изкаже така за детето ми аз ще стана извършител на жестоко убийство ако ме разбираш.. А щом си имаш момче и се обичате.. ами много любов ви пожелавам и все пак няма значение колко е богат живеем в 21 век.. а и ти си търсиш приятел а не банкова сметка предполагам.. Стискай зъбки още малко а после вземи живота си в свои ръце..


Wall

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8e256fe3c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не мога реално да ти помогна, защото не те познавам. Ако те познавах, може би щях да знам какво да кажа. В кой клас си? Тоест коя година? Със сигурност не си к... , па даже и да беше, това не е начин да се възпитава дете. За това съм на твоя страна - не са прави да те наричат. За жалост, това значи, че колкото по-скоро си стъпиш на краката, толкова по-добре. Тоест, сама да се издържаш и да се отделиш от тях. Работа, сама си изкарваш прехраната и сама се уважаваш, без да разчиташ на никой друг. И на много други деца се случва същото за съжаление. Трябва бързо, бързо да узрееш и сама да управляваш живота си. Имаш ли приятели около себе си?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 985a8ca821
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Според мен просто идваш от асоциално семейство и принадлежиш към т. н. white trash в кралството. Честито. Днес точно четох Daily Mail и в него се описваше, че точно бели момичета като теб биват считани от тамошните мюсюлмани за жени-боклук, лесни за минаване. Има дори едно английско момиче, което са убили, защото взела та се раздрънкала...
Бягай от пакитата, от турците и всякакви такива, връщай се в България при първа възможност (пълнолетие), за да се махнеш от средата на майка си и това „семейство“. Мизерийката и тук и там, само че у нас поне ще си нормално момиче, няма да си курвичка и няма да си дъщерята на асоциалната си майка.
(особено, ако си в Лондон - чесито)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f85324a01f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Направила е грешка, че живее с турчин! Те са 70 млн население и си имат жени ама се женят за нашите. Уважаеми българки, къде гледате има цял свят, а вие към турците гледате. Няма ли българи????

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker