Лош човек ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Лош човек ли съм?
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 3133 пъти
Така... значи става въпрос за едно момче( не го харесвам). По принцип не обичам да говоря лоши неща за хората и по всякакъв начин се опитвам да избегна това, но когато се изпусна винаги става нещо гадно! Точно за това искам помощ.

Значи стана точно преди да ни пуснат в коледна ваканция и бяхме излязли с класа на ресторант. Класът ни е нов, но аз познавам някои хора от преди и въпросното момче познавам от години. Той не беше с нас на ресторанта и бяхме само около 10 човека от класа. Аз и още няколко човека бяхме на една маса, а другите на друга (те бяха повече).

И ние си говорихме за хората от нашия клас и какво мислим за тях... та аз изведнъж казах за това момче, че от няколко години много се е променил и е станал надут, и точно когато го казвах това, другата маса спря да говори и всички ме чуха :(. Просто не знаех какво да направя и след 1-2 сек. всичко си беше както си беше, но съм сигурна, че може би хората сега ще ме намразят. Не знам!

Хора, моля ви, помогнете ми, дайте ми съвет, кажете ми какво мислите, защото се побърквам. Изобщо не съм близка с момчето, но не искам да ме мрази някой и сега ще си проваля цялата ваканция, защото мисля само че съм ужасен човек! Дали аз приемам твърде навътре нещата, или наистина е трагично? Просто не обичам да обиждам хората, защото сякаш аз съм тази, която ще казва кой какъв е.

Мислех си да му се извиня, макар че той не знае, но все пак. Но той е от тези "известните" и не знам как ще го приеме, защото ние дори не сме приятели. Много ще съм ви благодарна ако дори само дадете мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1c257bfef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ауу кофти. Той като момче от "известните" ще е свикнал на всякакви коментари зад гърба му, така че в най-лошия случай да те затапва из коридорите и то докато следващия не каже нещо. (не отнема мн време)

Иначе се успокои. Не си ужасен/лош човек. В смисъл сигурно си в пубертета, да те сложим на 14години, значи няма нищо ненормално у теб. Сега специално всеки един говори гадни неща за другия и най-добрите приятелки го правят и най-големите врагове. Стига да не прекрачваш границата между градивна критика и обида си добре.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 05c030984a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Споко щом той не знае няма страшно

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9411ecafd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не си съсипвай ваканцията заради такава глупост. На вашата възраст (предполагам си около 14 годишна) е нормално да се обсъждате, да изказвате мнения за някой и след 2 дни вече да мислите нещо различно.
Най - вероятно нищо няма да стане, ако все пак някой му каже тогава му обясни защо си го казала и по какви причини. Опитай си да си деликатна и ще се разберете.
А и не си казала кой знае какво. Епитетът "надут" не е особена обида, на мен доста ми го лепяха като бях в училище и да ти кажа не ме трогваше особено.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8ff7a9cbb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   изказала си мнение, това не те прави лош човек и не виждам нищо лошо в това. Кофтито е че си се изказала така по адрес на това момче без дори да го познаваш, както ти самата казваш. Редно е да не определяш и коментираш човек който не познаваш добре. Какво значи надут между другото?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker