Животът ми се обърка безкрайно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Животът ми се обърка безкрайно
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2091 пъти
Здравейте,
Не знам от къде точно да започна. Просто живота ми ужасно се обърка и днес трябваше да ме ядоса още повече с уж незначителни, но важни за мен неща.

Така... От началото на миналата година харесвам едно момче (да го наречем А). Знам идеално, че той не ме харесва, но въпреки всичко така и не успях да спра да го искам. Само в началото на тази учебна година дойде ново момче в класа ни и аз се влюбих в него толкова бързо, колкото и спрях да го харесвам. Той ми каза, че ме харесва и даже бяхме гаджета за известно време. Лошото е, че аз спрях да го обичам, а той е влюбен в мен и сега аз съм в ролята на А, на който му е все едно дали ме наранява или не. Не искам да причинявам болка на никого!!! Не искам и мен да ме боли!!!

Е цялото омотаване не свършва до тук. Преди бях горе-долу добра приятелка с едно момиче, но тя само се правеше на интересна и въобще не ме разбираше. На мен ми писна от глупостите и предателствата й и спрях да говоря с нея. Сега пак имам приятели, но вече на са ми толкова близки! Има много хора, които знам, че ме разбират и щяха да са много по-добър вариант за разговор, отколкото да пиша за проблемите си в този сайт, но те почти не ми обръщат внимание! На скайп би се помислило, че са ми горе-долу добри приятели, но щом отида в училище почти не си говорим. Много съм се старала да съм по-добра приятелка с тях, но така и не става. Те си имат своите добри приятели и аз съм излишна! Понякога не мога да си говоря с никой!!

Провалила съм си ужасно оценките. Бягах два пъти от час, защото исках да съм сама, но така стана и по-зле!
Днес се изгубиха 200 лева на майка и нашите помислиха, че аз съм ги взела. Знам, че не е кой знае какво, но много се разстроих, като това ми дойде като капак на всичко! Как може да си помислят, че съм ги откраднала?!?! Напоследък изобщо не се разбирам с тях, но чак пък да ме обвинят в такова долно нещо?!

Животът ми се обърка безкрайно и сега си прекарвам бъдни вечер със сълзи на очите и пишеща глупавите си истории. Не разказах много подробно нещата, а и на някой може да му се видят обикновени проблеми, но нека тези които разбират, че ми са се насабирали доста неща за да се предам така накрая да кажат своето мнение! Моля ви!!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2921cea09b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка това е ужасно :( мога да ти кажа че моят живот не е по различен от твоя само дето с моята БФФ сме излишни на колко години си всъщност аз на 13... таа аз скоро заминавам да живея в Германия при майка ми и само като си помисля приятелката ми че остава сама... :х а те от класа много я обиждат мен не но нея... оххх вместо са ти дам някъв съвет аз разказах моя си живот извинявай :д.... виж какво сближи се много с някое момиче дори до не е от твоя клас поне да не си сама... поговори с майка си за парите и кажи че не си способна да вземеш толкова пари и т. н. дано съм ти помогнала

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 18d6104b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе тая отгоре май не ти даде голям савет то тва е лесно за казване ма кат стане вапрос да го направиш... аз мисля че трябва да намериш каква е била грешката която си направила аз също сум на 13 малко по добре ми е от на теб но и аз си имам проблеми... трябва да си намериш някой с който можеш да говориш и да разчиташ...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7549ea2a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Едно по едно.

Първо, на новото момче няма да му стане нищо, като му кажеш, че не го харесваш вече. Усещам те, че си на възраст, в която тези неща така се правят, т.е. пробваш и ако стане добре, ако не ... край и толкова. Няма да има излишни драми. Кажи му го тактично, директно и твърдо.

Второ, ако толкова ти харесва А, действай. Има си други теми за това как да се сближиш с обект на желанията, разгледай наоколо или пусни нова тема по този въпрос.

Трето, проблема с хората идва от теб. Не може хем да са ти приятели, хем да не ти обръщат внимание. Бягането от час е само един пример за това как сама се отдалечаваш от другите. Движи с тях, комуникирай в училище.

Четвърто, загубата на 200 лева си е сериозен проблем наистина, но ако действително не си ги взела ти, опитай да помогнеш в намирането им. Рано или късно ще се разбере какво е станало с тях.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bb529d80f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила бъди спокойна мен ме обвиняват за всичко белята на - братовчет ми, сестра ми, братовчетка ми!! За всичко съм виновна аз и също съм много чувствителна и плача за всичко, приятелките ми не ми говорят в училище, а по скайпа сме бфф номер 1!! И аз така харесвам едно момче което не ми обръща внимание ама никакво, а пък едно момче друго харесва мен, а аз не го харесвам. Нашите животи са доста сходни пиши ми ако имаш нужда, аз ще следя темата ти!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fcb01243ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   №4, помисли си как е "братовчет" в множествено число. Също така "братовчетка" едва ли произлиза от "четка". Пунктуацията изобщо не я коментираме - явно за тебе такова животно нема...

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7549ea2a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   5, сбъркал/а си мястото за съвети по правопис и български език. Не че и мен не ме дразнят тези неща, но просто на място, в което пишат тийнеджъри, да говориш за правопис, е като в пенсионерски клуб да говориш за старост.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9f51ecb1a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравейте! Аз съм - авторката. За изгубените пари вече почти не се споменава нищо. Опитах се да се оправдая и не знам дали ми повярваха или не, но не ме обвиняват вече (или поне не на глас).
С момчето което ме харесва горе-долу се оправих. Смисъл знам, че още съм му слабост, но вече не ме моли да му дам шанс и тн.
За останалите неща няма нищо ново. Това е от мен. Благодаря за съветите!!! Ще се радвам, ако има още! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker