Спрях да чувствам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Спрях да чувствам
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 3324 пъти
С бившият ми приятел се разделихме преди около 4 месеца, точно на 18-тият ми рожден ден. Беше доста болезнено за мен, но така беше най - добре, защото се случиха много неща и нещата нямаше как да продължат.

От тогава аз тръгнах по грешния път. Излизах почти всяка ечер по дискотеки с приятелки и ми беше добре, целувах се с различни, но не съм правила нищо с тях. Искаха да излезем на кафе, да се видим, но аз отказвах на всички, просто не ми идваше отвътре.
Някак прях да зпитвам чувството да ми харесва някой и да пърхат онези пеперуди в стомаха ми. Не проявявам никакъв интерес към никой. Не искам да излизам с тях, а са красиви момчета, които ми харесват. Не знам какво се случи с мен, сякаш спрях да чувствам.

Не мога да кажа, че причината е, защото го обичам още, защото не го обичам по онзи изгарящ начин. Свикнах да го виждам с други, да не си говорим, да не се търсим, а не мога да изпитам онова чувство да искам да излеза с някой и да се получи нещо.

Сега имам отношения с едно момче, което е от неговата компания и ми е адски сложно. Знам, че на бившия ми не му пука за мен, но все пак мисля, че не е редно. Просто защото ще трябва да си излизаме само двамата без други хора, а това е адски глупаво. Разбирам така да е в началото, но после има нужда и от други хора.
Не знам как да постъпя дали да се отдръпна, или да остана...
Дайте ми съвет как е редно? И защо мислите спрях да чувствам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: cb80934028
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съжалявам, не мога да ти помогна, но мисля че и аз съм като теб. Но пък никога до сега не съм си имал приятелка.
Просто се убедих преди 1-2 месеца, че момичетата не ми обръщат внимание и просто вече не ме интересува нищо.

Знам си, че съм скучен и знам, че няма кое момиче да ме хареса такъв какъвто съм. Депресиран и отчаян съм и като си погледна недостатъците и това, което искат на пръв поглед да видят момичетата в едно момче, за да си го харесат и просто се сдухвам още повече и някак си не мога да си представя как едно момиче ще си ме хареса такъв какъвто съм, защото-да, искам хората да ме харесват, уважават и обичат такъв какъвто съм (интравертен съм вече) а не да се насилвам да се правя на какъвто не съм, а и вкусовете ми са, като гледам, съвсем различни от на другите хора.

Не знам, не се виждам просто. Но съм много обичлив и мисля че разбирам от любов повече от всеки друг :) за което съм щастлив, а и... вярвам, че и аз ще си открия половинката, не губя вяра и надежда.

И ти също не трябва да губиш нито надежда, нито вяра в любовта. Може би и двамата, честно казано, сме в някакъв такъв период на отчаяние, но ще ни мине.
Спокойно, почини си, мисли за друго, нещата ще се подредят сами.

Горе главата. :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 52be8d034f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Много често чета форума, но много рядко пиша в него..
Не съм срещал никой до сега, който се е чувствал така като мене да не чуства нищо към никой/я.. Никой/я да не те превлича.
Според мене недей тръгвай с приятеля на бившия ти.
Доста често ще го виждаш и няма да ти влияе добре, защото го обичаш още..
Не чувстваш нищо към никой. Твоето сърце обича някой, които вече го няма...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 358b387da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   О да трагикомично е

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 022babf213
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Към 1 и споделилият
ас същу съм различна не сум си имала гадже но знам много за лобовта според мен нещата няма да се подредят съвсем сами трябва и вие да положите усиля тук е живота а не приказките трудно е знам но сега трябва да намерите нещо което ви прави щастливи мен музиката ме прави щастлива и обичам да рисувам просто трябва нещо малко да промените в себе си и за писателя не търси лобовта тя сама ще те немери когато имаш нужда от нея.......

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2a5753a6a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Все едно чета моята история, включително и частта с приятеля на бившия ти! Според мен обаче бившият ти още е в сърцето ти. Трябва да мине време, за да го заличиш от там. Някой друг ще дойде и ще го измести оттам. Не те съветвам обаче да се занимаваш с приятеля му, защото ще си усложниш живота. Както виждаш, насила хубост не става. Затова бъди силна и търпелива! Не си тръгнала по грешния път, щом само си се целувала. Аз лично не виждам лошо в това. Ще видиш, че някой ден сърцето ти отново ще затупти силни, пеперудите ще запърхат отново в стомаха ти, тръпката ще се върне. Намери си някакво хоби, за да не мислиш за него. На мен ми помогна.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 33b880db24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 2 е прав зарижи го, излизай по дискотеките и си намери готино гадже и не се отчайвай пък ти номер 1 спокойто аз пък съм така с момчетата - виждам си недостатъците , знам че съученичките ми не са по - красиви от мен, но не са и по - гразни, просто мен момчетата не ме заглеждат заради братовчет ми, защото той е от 8-ми аз съм от 7-ми и всички от 8-ми са му приятели и ако някой ме хареса той им се кара и така по мен си падат само задръстени зубари или дебелаци!!

Ужасно е а пък след като единственото ми гадже ме заряза точно така но на свети валентин - това беше тази година - 2011 - аз мразех всички момчета, не харесвах никое от тя и сега след няколко месеца вече си падам по едно момче но както винаги то е от 8-ми, а е страшно сладко има руса коса, сини очи, слабо е, и грае футбол и тенис и е страшно мил!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b9a53e1269
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Авторката :. Благодаря ви. Не само това ме притеснява дно много привлекателно момче на 26 години постоянно ме обсипва с какви ли не съобщения, почупва ми телефона от звънене и аз никога не се зарадвах истински. А той е буквално мъж с уникална визия на която жените наистина се лепят.

С него преди да се запозная с дългогодишния си приятел, се познавахме и се целувахме просто на една дискотека и след това аз тръгнах с приятеля ми. Така бившият ми много ме ревнуваше от него и точно тогава аз като го видех и сякаш ми се приискваше нещо с него, но до там приключваше всичко.

След като се разделих с него това момче започна да ми пише на дискотеки пак се виждахме, но нещата стигаха само до целувки. Той сега чува за мен от неговите приятели как аз се целувам по дискотеките с различни, а в същото време си говоря с него, вижда как го режа постоянно ато каже да излезем, вужда как му казвам, че ще му с еобадя после и не му званя, но продължава.
А Аз просто не изпитвам нищо. Дори не се радвам.

Незнам какво ми става. Момчето наистина показва, че държи на мен, а аз неспирам да се държа грубо с него и да го режа и смао на дискотека като го видя и се целувам с него и до там приключва всичко. Просто немога да си го обесня това което се случва с мен.
Иска ми се, но сякаш изпитвам някакъв безумен страх да не бъда за 3-ти път наранена. Или може би на момента искам да си върна на бившия като ме види с него. Незнам ПОМОЩ!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: cb80934028
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Аз писах коментар номер 1 и искам да се обърна към номер 4- права си за това, че любовта сама идва, когато не я търсиш-тогава. И тогава е най-сладко.
Когато ти е писано-тогава.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 87e15bc318
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Само прочетох историята ти не сам чел на никой коментарите ама само едно ще ти кажа въпреки че сам малък на 15 съм, но
съм ходил с много момичета и от всичко това разбрах, че най-добре е да не чустваш нищо към никого. Гаджетата са просто репутация в училище и да има с кой да се целуваш... не ходи с никой, не вярвай на никой, не целувай никой, който не обичаш истински. чесно аз не се хваля с това че мога да ти дам този савет ако ме разбираш избора си е твой не лишавам никой от мнението му просто савет.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker