Никой нямало да го спре! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Никой нямало да го спре!
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2190 пъти
Запознах се с едно момче, пишехме си обикновени неща, докато не се стигна до въпроса дали си имам гадже. Аз бях искрена и отговорът ми беше отрицателен и това стана повод да ми предложи. Аз отказах. Той обаче не се отказа. Искаше да се видим. Аз отказах и това. Продължаваше да ми предлага и аз всеки път му изреждах безброй причини, поради които не можем да сме заедно, а той се опитваше да ме разубеди.

Казах му, че не го харесвам като мъж, а само като човек ми допада. Той отговори, че щял да чака, колкото е нужно, за да го харесам. Опитах се да го накарам да разбере, че като характери сме различни и няма да си паснем като двойка, а той ми заяви, че няма как да знам това и говоря глупости. Трябвало да опитаме, за да разберем дали ще си паснем. Излъгах го, че си имам гадже. Той каза, че можело да се виждаме тайно и гаджето ми нямало да разбере за нас и така пак щял да е с мене. Опитах да съм по-груба с него. Той се обижда от отношението ми. Сърди се три-четири дни и после започва пак старата песен. Само веднъж ми се сърди по-дълго време - цяла седмица. Заплаших го с баща ми. Смешно е, но бях опитала всичко, което ми дойде наум. Той каза, че не го интересувал никой. Никой нямало да му попречи!
Постоянно разпитва къде ходя и с кой излизам. Ако го блокирам, започва да ми пише смс-и и да ми звъни по телефона или идва пред нас.

Отначало си мислех, че иска от мен само секс. Имаме общи познати, а и живеем в малък град и клюките се носят като топъл хляб, така че не беше трудно да разбера за похожденията му. Спал с някакви момичета. Въпреки това продължава да ме търси. Не мога да разбера защо след като получава секс, когато поиска, продължава да се занимава с мен и да е толкова настоятелен. Може би това е някакъв негов каприз, но аз усещам, че изпадам в безизходица...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8aa029c0a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Браво бил е паралия щом са му връзвали. :)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: cf560e31c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно бе. Една на три жени е попадала на такъв тип. Хвани го под ръчичка и му обясни, че не го харесваш, няма да си паснете, не искаш приятел и това което прави е безсмислено. Иначе какво, тръгвате, но ти нямаш чувства... еми не може, така всичко куца в цялата връзка. Жалко само, че знае къде живееш. На колко си все пак?

Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 06bfb55443
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Заплаши го с полиция в краен случай. Тоя явно не е наред с главния мозък..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b26886fbb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сменяш си телефонния номер, блокираш го го от скайпа, като дойде до вас казваш на баща ти да се разправя с него и ако нищо от това не подейства подаваш една жалба във полицията, най малкото ще го привикат или кварталният полицай ще отиде лично до тях да го предупреди да не се занимава с тебе. И ако пак започне да ги върши тия работи става много неприятна работата за него, след като е предупреден от полицията.

Rebel

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0610a215d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Явно отдавна не е ял хубав пердах...

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 84984e3897
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хах, чета коментарите и сега ще ти кажа моето мнение. Преди и аз бях попаднала в подобна ситиация. Само че нямаше как да кажа на някого от семейството ми, защото всички искаха да съм ученолюбиво момиче и само да уча дори и почти да не се срещам с приятели. Абсурд да става дума за гаджета! Аз знаех,че няма да ме остави! И си казах добре ще тръгна с него!
Срещахме се 2-3 седмици и му омръзнах и скъсахме. Тогава се убедих,че е вярно твърдението, че има такива момчета, които не обичат лесните победи! И харесват тази,която не ги харесва. Това ги привлича! И се нахъсват още повече!

Така че, аз не ти казвам да правиш същото като мен, но те съветвам или си смени номера и го дай само на най-близките си,които има за какво да те търсят, или не му вдигай. По скайп не го блокирвай, за да не идва да те търси, а просто му пиши. Мисля, че така или иначе след време ще му писне все пак, просто трябва да имаш много търпение! Надявам се, че съм помогнала! :)

Коелка

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 14a8760b9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Коелка, благодаря ти за съвета! Определено ми помагаш. И аз мислех да тръгна за малко с него, за да му писне и да ме зареже. Само че една приятелка беше тръгнала с едно момче, за да го разкара после. Докато ходеха я търсеше постоянно. Скъсаха и той започна да й досажда да се съберат отново. Затова се опасявах да постъпя и аз така, но пък онова момче беше влюбено и отчаяно, а не психар. Благодаря и на останалите за съветите!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker