Красива като другите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121160)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Красива като другите
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 4668 пъти
На 16г. съм момиче. Винаги съм била комплексирана заради външния ми вид. Другите момичета на моята възраст са някви адски красиви- хубава коса, която е гъста и хубаво пада надолу, а не като моята гадна и чуплива; изчистени лица и перфектен тен, а не като моето лице, цялото с черни точки, подпухнали очи и неравен тен; какво още- очи, вежди, гладка кожа. Всички са перфектни. Само аз съм единствена. Какво да направя? Ходя на козметик да речем 3 пъти в годината. Не ми се дават толкова пари за козметик, затова не ходя редовно. Майка ми не ходи, пък камо ли аз. Просто искам да съм хубава като другите. Някакви идеи? Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: eb33679115
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Другите не са толкова "хубави", а просто се клепат с 400030429430 тона грим - затова им е перфектен тена, топират си косата и си слагат изкуственяци отдолу - затова е дълга и гъста, изправят я и т. н. Прави го и ти и си готова!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 84bb928e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моята коса също е бухнала като я искапя и исахне е някво гадно чуплива.. и като я среша става бухнала! затова или я къдря с пияна за коса или я исправям с пресата. За гладко лице може да ползваш фон дю тен, но не е много хубав по добре използвай пудра аз от 1 седмица започнах да я използвам и прави лицето по гладко има всякъкав вид пудра ако искаш да имаш хубав тен вземи по тъмна или попитай продавачката каква пудра ще ти препоръча. Също така може да използваш молив за очи и да си ги очертаваш слагаш малко сперала за по дълги мигли и си перфект! За черните точки купувай крем има сякъкви кремове които премахват пъпки, черни петна, черни пъпки и т. н. Пожелавам ти късмет и не мисли че всеки човек е натурално красив! Повечето ползват гримове сякъкав вид маски и т. н. Също така може да отидеш на фризюр и да попиташ какво може да направиш с косата какви маски и балсами да ползваш или просто да платиш за да ти направят някакъв вид прическа и после сама да си я правиш.
Момиче на 14.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3faa261ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ау познато. Познавам тези момичета, как ги нарече- "Идеални". Напротив! Гримират се, скубят си веждите, изправят/къдрят си косата + лак, козметици, кремове..
Къде виждаш момиче в пубертета без пъпки и с идеална коса (говоря за естествено момиче)?

-Намираш си подходящ шампоан и балсам, аз лично я мия през ден-два, после слагам кристали за коса и нямам проблеми. Даже да съм на такава вълна, че да не искам да пусна пресата не се уврежда много и изглежда добре.

-Пъпките и черните точки. Да те хване истерията. Сутрин и вечер си мий лицето, сега има някакви специални почистващи гелове, после го бърши с хавлия (отдели си една специално за лицето). За кремове съм доволна от Акне аут, всичките им и забелязах, че ефекта върху приятелки за Грниер е добър, но нямам личен опит.
Значи не съм стъпвала при козметик и все пак направих си експеримента за 3 месеца да опитам така, още на втория всичко се изчисти. Но трябва постоянство.

Зу-За

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ab3d169954
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, аз съм малко по-малка от теб. Косата не ми е мазна, защото си я мия всеки ден. Може да е вредно, но на мен ми действа добре. Права е, не използвам никакви преси, гелове, лакове и т. н.

Преди ми беше и на мен чуплива, трябваше да я изправям всеки ден с преса, но незнайно как, тя сама се изправи после. Имах преди много пъпки, петна и черни точки. Челото ми беше ужасно. Беше покрито с огромни, червени /с бели връхчета/ пъпки. Ходих едно лято 3 пъти на козметик и челото се изчисти, но после пъпките ми се пренесоха по брадичката. Беше ужасно - мазна коса, петна и пъпки по брадичката. Това лято имах проблеми с цикъла и мама ме заведе на гинеколог. Гинеколожката ме прегледа и каза, че имам кисти и ми изписа противозачатъчни /от по-слабите, като за моя проблем/.

След 2-та опаковка, лицето ми се изчисти напълно, косата ми се изправи и се омазняваше много по-бавно от преди, но все пак я мия всеки ден. Бях опитвала всякакви мазила за пъпки - кремове, тоник и др. Нищо не ми помогна. За другите не знам, но на мен само хормоналното лечение ми помогна.

Сега също не съм перфектна, имам си още някои недостатъци. Няма перфектни хора, а тези, на които кожата им изглежда идеална, използват фон-дьо тен или пудра. Всеки има поне едно петно, една пъпка или черна точка. Никой не е идеален.
*Яса

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3a3933aff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И моята коса е къдрава и лети навякъде след като я нареша защото се наелектризира! Майка ми не ми дава да слагам спирала или молив, а мойте съоченички си топират, изправят косата сагат доста грим и заради това си имат гаджета, а аз съм доста невзрачна!!

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 28238b2ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Хранете се добре момичета. Внимавайте какво ядете, не прекалявайте с яденето за да не сте дебели, обаче, всичко което ядете ви се отразява на кожата, на тена и косата, ноктите. Вижте кои храни какви вещества съдържат, кога и как да ги ядете и се старайте да се храните правилно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5e80383390
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А тези, на които кожата им изглежда идеална, използват фон-дьо тен или пудра. Къде виждаш момиче в пубертета без пъпки и с идеална коса (говоря за естествено момиче)?

До номер 3 и 4 - моята кожа е гладка с равномерен тен и нямам никакви пъпки. А косата ми е гъста и дълга. Аз съм такова естествено момиче. Вярно, че няма идеални хора но тези които изглеждат добре не са с 1 тон грим, изправена и топирана коса.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d6e66f3651
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей! Аз съм момиче на 17. За косата мога да те посъветвам да не използваш преси и маши много често (е използвай но например 3-4 пъти в седмицата). Моята коса е много дълга и гъста, а също така и чуплива. Най много се харесвам като си я направя с пяна за коса, но за да ми се получи прическата използвам от по-скъпите пяни около 6-7 лева. Такаа другото ако искаш да имаш обем използвай шампоанчетата на Shauma, едно че са евтини около 3-4 лева и другото е, че са доста качествени. За пъпки, черни точки и разните други неща по лицето мога да ти препоръчам да използваш продуктите на Garnier. Те също не са скъпи около 7-8 лева. За грим ти препоръчвам спирала и лека пудра, която да матира кожата съвсем малко, след това един наи-обикновен гланц и си ГОТОВА а и като прибавим прическата с пяната ефектът става УАУ... И повярвай ми, че за момчетата ще изглеждаш много по-добре и със свежо лице, отколкото момичетата с топираните коси, изкуствената коса, многото фон дио тен (и да подчертая тамен фон дио тен :Д:Д:Д, с който приличат на мумии). Успех :):):

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 262e776f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Значи ти неси нищо по малко от другите момичета. Ти си себе си, не ти е нужен грим за да си красива. Просто от време на време си връзвай косата на конска опашка или кок, прави си я на една плитка ходи с пусната. Например пусни си косата и си сложи някаква красива фиба или диадема така ще си всеки ден различна.

Колкото до хубавата кожа потърси по аптеките крем с мед и мляко много помага а и има приятен аромат. За черните точки и пъпките ще ти препоръчам маска за лице на Гарниер три е едно много помага, за седем дни има видим резултат. Колкото за веждите и миглите може леко да си ги подчертаваш с молив за очи и вместо спирали за по естествено отиди на някой козметичен магазин и си купи оформяща миглите ножичка. Спокойно тя няма да ти отреже миглите тя само ги огъва все едно си с спирала но изглежда много по добре и по естествено. Мисля че това мога да те посъветвам, мисли позитивно. Успех!


Христина - 14 год.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9509cb19e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мила, не яж шоколад, от него се получават пъпки... Не мии косата си толкова често-омазнява се повече, аз направих тази грешка и сега съжалявам.. ;) Моят съвет за черните точки е да опиташ с измивнта пяна на Елея... аз я използвам и съм доволна, но нали знаеш, че при всеки действат различни козметични продукти.

Относно № 3 ами какво да направят момичетата, да се оставят с дебели и неоформени вежди ли? ! А относно грима-не трябва да се прекалява с него, гримът е за това да се прикрият някой недостатъци, а не да се направим на палячовци. :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6a9f7c08d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Иди да ти изчистят веждите, но да не ги правят прекалено тънки защото след време може да останеш без тях. Внимавай какво ядеш. Ако плочката на нокътя ти е хубава можеш да си пуснеш дълги нокти. За косата мога да ти препоръчам CLEAR или Gliss, не знам как ще ти действат, но на мен косата ми е прекрасна от тях. : ) ходи при фризьор и попитай какво ще ти препоръча за твоята коса. Ако родителите ти позволяват, слагай лек грим БЕЗ ФОН Дьо ТЕН ; ) или ако си му толкова навита си вземи някой по-лек. Другото е въпрос на избор.

.. ии все пак ЧОВЕК Е КРАСИВ ТАКЪВ КАКЪВТО Е : )
;*
Bubb.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1aeaab2324
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравей! Прочетох за твоя проблем. Не се притеснявай от външността си! Другите момичета са хубави, защото си слагат 1000000 тона грим!
Но ако все пак имаш голям проблем попитай своя фризьор какво да правиш с косата си и своя козметик-с кожата си! те ще ти помогнат!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 153fc3777f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз съм адски грозна, но на мен грима не ми помага. Грима състарява кожата и ще видиш как след 20 години ти ще си красивата!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 44403bc4ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   14 - вярваш ли си?
Гримът не състарява кожата, напротив. Ако състаряваше всичките козметични компании до сега да са фалирали. Щом си грозна, хвани и малко направи нещо по въпроса. И като стара ще си не по-малко грозна. Старостта загрозява, красивите и поддържаните обаче винаги ще изглеждат много по-добре от теб

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c90c079dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Към 15 аре малко по-леко. Без да се обиждаме кой ще бъде грозен или не след 20 г. Наистина на някои хора грима не им се отразява добре на кожата, а на други пък им се. Има хора, чиито проблеми не могат да се корегират дори със тонове грим и не е мн. яко да им се подигравате.

Към авторката :мисля че получи достатъчно инфо за проблема си. Единствено те съветвам да не слагаш фон дьо тен. а пудра или коректор.

П. П. Темата е стара ама аз да си отговоря

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ad38cfbf4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   И така. Значи хубавите, дълги коси на момичетата на твоите години са такива, защото се изправят или къдрят сигурно, направи го и ти, ако искаш. И моята коса е чуплива, но се изправям. А за техните ,,изчистени'' лица с ,,тен'' - лицата им са такива защото използват фондьотен (или там както се пише) и пудра, аз лично не използвам, защото лицето ми не е зле, имам 4,5 пъпки (незабележими) , а тена ми - нямам хубав теб . Веждите - скубят ги, и аз ги скубя. Очите ги подчертават с черни моливи, спирали, очни линии и такива. А за очите ти има специални лекарства, да де то е като козметика или нещо подобно.
Момиче на 14 години.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 8e6565ebee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Няма такова нещо като "Не ми се дават толкова пари за козметик, затова не ходя редовно. Майка ми не ходи, пък камо ли аз. " и после да казваш "Просто искам да съм хубава като другите. "
Като си грозна и като искаш да се чувстваш и да бъдеш красива наистина ще направиш нещо по въпроса. Ще ме извиняваш, ама такива като тебе дето само хленчат и не правят нищо по въпроса въобще не могат да предизвикат съчувствието ми и се извинявам на модераторите, че не спазвам това правило предварително.
Разучи малко за гримовете и козметиката, спести малко пари от закуски и върви до някой магазин за козметика. Не знам къде живееш, но Inglot продават добра козметика или поне аз съм доволна от нея. После виж кое как ти стои, не е толкова трудно...

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: af69f86886
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   А ти знаеш ли,че с колкото и грим да си,каквато коса да имаш и как си си оскубла веждите с това нищо няма да спечелиш. Вярно,че повечето момчета харесват такива момичета с няколко тона грим обаче ти се замисли преди всичко трябва да бъдеш себе си,да бъдеш естествена.Сега ревеш за това а след време ще ревеш,че момчетата не те харесват....Аз излизам и без грим само една прическа слагам,червило,молив за очи и спирала и толкоз.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 8ce182133e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   помоли майка си или някоя приятелка, по- голяма от теб или на твоите години, да те научи да се гримираш. не използвай тежък фон-дю тен, има такива с хидратиращо действие ( малко по скъпи са), сестра ми използва такъв. прави си парни бани на лицето, поне 1 в седмицата. колкото до косата - отиди в някой магазин за козметика и попитай за подходящ шампоан за твоя тип коса, сигурна съм че ще те упъти. и запомни - перфектни хора не съществуват.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker