Изгонен от вкъщи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изгонен от вкъщи
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 4939 пъти
Здравейте, хора. Имам един "малък" проблем, надявам се да ми помогнете някак и то бързо, че скоро оставам и без компютър за дълго.

На 19 съм - имам тежки отношения с всички в семейството, просто съм попаднал на наистина лоши хора в пълния смисъл на думата. Сега ме гонят от нас - просто ме изхвърлят на улицата като парцал, защото не ми били длъжни да ме гледат, не ме искали в къщата си.

Нямам нищо - под нищо имам предвид - нищичко. Нямам работа, нямам дом - нищо. Имам единствено себе си и не знам от къде да поема. Търся си работа - няма работа, а сега след това положение оставам истински на улицата. Не искам да се забъркам в нелегални дейности, имам оръжия, знам как да ги използвам, но за мен пътят не е да наранявам другите хора. Дайте ми съвет - без пари и дом има ли някой, който се е оправил. Ако дойде поне един, който каже - пич бях в твойто положение сам цял живот и се оправих, ще ми вдъхнете много кураж, защото съм страшно объркан, тъжен, ядосан... не мога да опиша колко емоции имам.

Всякакви съвети ще са ми полезни - знам, че никой не е "длъжен" да ме гледа, но не искам да го чувам от хора на които родителите им плащат по 200 кинта за дискотека петък вечер, просто ако сте такива си запазете мнението и се радвайте на това, че имате нормални хора до вас. Като куче навън и какво - обири ли трябва да започна да правя? Със заплата от 300 лева на някоя работа която бързо мога да намеря, как ще си плащам нощуването където и да било?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9d0eca7a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен трябва да смениш плановете и изобщо „чипа“. Захвърли гордостта и помоли родителите си за прошка, разкай се. Обещай да се промениш и наистина го направи. Възползвай се от тяхната подкрепа и жилище, за да се изградиш към самостоятелност. Недей скача изведнъж. Родителите ти са опрели до тази крайна мярка с надежда да се стреснеш и промениш, да се осъзнаеш и събудиш. Направи го. Промени се. Зарежи стария живот. Млад си, можеш много да промениш. Върви към градивност. А тя иска труд и не е лесна, но с усилия и работа всичко ще е наред. Крайно време е за теб да поемеш правилния път. Стига вече с лошото. Занеш притчата за „Блудния син“. Нека тя ти е за поука.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9f9c68eafa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пробвай с http://www.jobs.bg/f1311267. Обучението е 6 месеца в Лондон. След това пътуваш по света. Точно сега и точно в това положение, в което си, му е вречето за такова начинание. Ще си полезен, ще видиш свят, ще имаш за храна, дават и джобни. Заплата не плащат, но ще видиш такива места, за каквито не си си и мечтал.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: cac64ae78b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   пич няма как на 19 да почнеш работа за 1000 леа на топло в офис и да си купиш изплтен апартамент. за 300 ше почнеш. въобще не се и прибирай през деня да им гледаш муцуните, кажи им че не си им приритал за мизерната дупка и че си търсиш квартира. намери си някой таван или мизерна стая. ако ти искат 50 леа дай им 40 и то на края на несеца а не в началото, после живей 3 месеца без да плащаш и лъжи че всеки момент плащаш, чорбаджията ти казал утре за 2 месеца заплата плаща и така, кради ток кради вода кради парно, ако не знаеш как научи се, придвижвай се гратис, открадни колело, въобще кво да ти кажа животеца в таз държава е един голям голям кур и това е което никой няма да ти го спести, не го спестявай и ти на другите. достойнството в бг е просто дума.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 68ea6e3204
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Най добре е да се изнесеш на квартира!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 2193fa7c99
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Аз в момента съм на 21. Нашите ме изгониха от нас когато бях на 17. Не ги обвинявам. Аз само двойки им донасях вкъщи. Но тогава и аз нямах нищичко. А и още учех. Имах тогава едни спестени около 100 лева и трябваше да се оправям сам. Бях на улицата за известно време. Не беше най хубавото време през животът ми но нямаше как иначе. Но това ме научи да ценя всичко което имам и да давам на хората в нужда. Почнах работа като чистач в един магазин без договор. Плащаха ми малко но беше достатъчно колкото да ям. Постепенно нещата се оправиха. От чистач си намерих работа като барман в едно заведение и от там почнах да си стъпвам на краката. И не слушай онези които ти казват, че в България ако си бездомен ще умреш и такива глупости. Все пак може да се свържеш с роднини или приятели и да останеш там за малко. И да може би няма да си намериш работа за 1000 лева. Но не ти трябват чак толкова пари когато си сам. Това е моята история. Надявам се да съм ти помогнал поне малко. Желая ти успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker