Какъв им е проблема? - Аз не съм като тях и се гордея с това! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какъв им е проблема? - Аз не съм като тях и се гордея с това!
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 4066 пъти
Здравейте. (:
Първо - Весели празници на всички! (:
Аз съм момиче в нов клас, може би съм най-скромното от всичките в класа ми. Преди ваканцията си говорехме с няколко момичета как ще прекараме идващите празници - Бъдни вечер, Коледа, Нова Година и т. н.
Разбира се, Бъдни вечер и Коледа със семейството почти всеки би трябвало да прекарва, но Нова Година по принцип със приятели, купончета, пиячка и т. н.
Е, добре аз направих "грешката" пред класа ми и им казах, че ще съм си у нас, че няма да се напивам, че ще съм си отново със семейството и те започнаха да говорят, че съм доброто момиченце на мама и тате, че съм много сдухана, задръстена като не пия и не пуша. Омг.

Аз се гордея с това, че съм различна, че не пуша и не пия и ги гледам със насмешка, защото го правят за да са интересни, но всъщност са поредните лигли жадни за внимание. Какъв им е проблема не мога да разбера? Скараха се с мен, само защото им споделих, че не съм такава за каквато са ме мислели? ! И сега ми казват не, аз не искам да дружа с теб, защото повечето ще си помислят, че аз движа със задръстенячка.. Защо повечето са такива гадняри? Хора, бъдете себе си! Няма смисъл да се правите пред другите на интересни с цигари и т. н.

Не искам съвети, просто исках да споделя това, което ще правя през следващата Нова Година и да знаете - Ще си "умра от скука" защото няма да има алкохол и цигарки. (:

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: de81c7781d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз се чувствам по същия начин, обаче аз съм странна и всички са ми го казвали-аз искам да се забавлявам. Какво да ГИ НАПРАВЯ като не могат да се забавляват. Повечето ме смятат за луда, но все пак съм с акъла си. Размишлявам по-добре от тях. На всичкото отгоре се опитват да ме копират обаче нещо не им се получава и става много смешно. АЗ мразя някой да ме копира и винаги се опитвам да съм различна. Аз обичам да седя в класната стая, а моята приятелка все ме кара да обикаляме цялото училище и аз винаги отказвам защото не ми се обикаля тя винаги се сърди и отива с някоя друга/ тя се сърди за най-малкото нещо но после бързо и минава/

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: aa3a091cdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така е било винаги, обществото не харесва различията индивидуалист ли си веднага ти лепакат етикета, сдуханяк, задръстеняк и какво ли още не. За да останеш верен на себе си трябва да си индивидуалист, да не се водиш по мнението на тоя и на ония и да правиш това което сметенеш за добре, а не това което ти налагат другите.

Rebel

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b80c5ee609
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мисленето им е повърхностно. А за протокола когато 1 е черната овца, проблема е негов, дори той да е прав и да е добре. Някак си си е останало така във времето и при теб се е проявило. Ти си различна, а те са те нападнали. Иначе браво! Да си ми жива и здрава! По нова година и аз съм си у нас, господи, от скука не съм умирала, даже обратното. С най-добрата ми приятелка и семействата ни. Я се сетим да уважим празника с 1 чашка, я не. Хич да не ти дреме. Как му се викаше- Ако ти се смеят, че си различен ти им се смей, че са еднакви.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8dbdfaa304
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това не е съвет и искам да ти кажа че различните са те! Не е нормално момиче на 14-15г. (предполагам си на толкова) да пуши, пие и дори да прави секс на тази възраст! Те просто се скапват и на 24-25г. ще изглеждат на 40! Все ще си намериш приятелки. Не всичките са като тях. Все още се срещат тийнейджъри които не пият и не пушат! Много хубаво правиш че не се отдаваш на пороците! Поздравления!
Честита коледа и весела Нова година!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 38b050b83b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Правилно мислиш. Продължавай в тази посока. Дано има повече хора като теб.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 29ff7c60a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей момиче по съдба. Аз също съм различна в моя клас, и също за сметка на това аз съм щастлива. Аз също карам празниците с моето семейство, било то Коледа и предстоящите, смятам че затова са светли празници за да ги караме със семействата си, за да си отделим повече внимание и да се забавляваме. За съжаление си права, моите съученици също смятат че ако няма алкохол, цигари, треви, наркотици и секск не е празник, те с това показват само тяхната ограниченост, но пък ако трябваше да пушим и да пие като обезумели, то тогава Бог ща ше да даде да се раждаме с цигарите и алкохола в ръка. Напълно те подкрепям в твоето мислене и начин на разсъждение, и продължавай в същия дух, смятам че това е смисъла в живота, а не алкохола, дискотеките, и др. боклуци вредни на здравето. Евала че срещнах и друг като мен, вече съм по щастлива. Благодаря ти за споделената ти история, приятелко по съдба.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f70ebeeef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Браво на теб, момиче! Не се интересувай от другите, но и не ги дразни.
Продължавай все така да не се интересуваш от кифладжийски работи. Не е зле да има повече като теб.
ж, 38

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e37357ac42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ти си много готино момиче, остани си такава винаги ще си по-добра от тях.
М19

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c9cecef7ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Когато ти се смеят, че си различен, ти им се смей, че са еднакви! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ebbabb7c1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9 ме изпревари. Вярно е това което казва.
И е смешно дори, че те всички са еднакви и не им ли е омръзнало да говорят помежду си, като са с еднакви интереси и т.н. Всякаш си говорят сами със себе си.
Мен ми е интересно, некой с по-различен вкус, например:
да има питон за домашен любимец, да танцува хип-хоп и т.н.

Е тва е. А другите (преобладаващите в обществото) ?
Чалга, дискотеки, алкохол, цигари и кючеци. Тва е.
Знаеме ги наизуст. А после, що не се движиш с него, що не се запознаеш с тоя и оня. Е нали ги гледам и ги виждам- отдалече си личи какви са. Тия ги познавам, нема за кво да отивам и да се запознавам с тех.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: dda72a9a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   И аз съм като теб. Този живот е ужасен - само се заяждат че си била различна щото си учила щото не си пила пушила и тем подобни. Аз защото винаги си уча и си пиша домашните и те ме мислят за зубър и само ми лепват някакви гадни прякори ужасно е! Но аз мисля че просто ми завиждат заради хубавите ми оценки :) Виж, те просто не стават за нищо и сякаш ние сме им виновни и си го изкарват на нас. Но по-късно се оказва че ние имаме хубава работа и хубав живот а те не.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d1478d938c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Спокоино аз съм момче на 15 и в моя клас почти всички пушат и пият и аз понякога пиа но го правя само на празници. А някои път не пия и на празници. А тези хора които ти казват че си задръстена са глупаци и глупачки ти по добре не пи и не пуши защото тези хора ще пропадтан а ти няма

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9b6cb0a2f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Възхищавам се на хора като теб! Постъпката ти е много правилна! Затапи ги с нещо от сорта: "Замисляли ли сте се колко скучен и отегчаващ щеше да е света, ако всички бяхме еднакви? ! " и да не ти пука!!! След 5-10 години ти ще си живееш спокойно живота, а те ще висят по клиниките за алкохолици... ;)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6ba5abcaf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   хей, номер 10, аз имам игуана, пор и тарантула и не се смятам за чак толкова странна.
това, че не се умилявам на някакво си коте или куче, не ме прави сноб!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3d7a059088
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ти си като цвете насред бунището, продължавай все така, те ти завиждат за моралните устои и за това, че не си пропаднала като тях. По принцип силния плува срещу течението, докато посредствения се носи по него и шляпа, мислейки си че плува.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 678fff160f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Браво на теб! Такова момиче искам, но за съжаление малко са такива. Аз също не пия, не пуша и съм различен, но се радвам на това независимо че разни идиоти ме направиха на нищо. Продължавай да бъдеш себе си и не им обръщай внимание.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1b70f099ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Ти си страхотно момиче, остани си такава и аз съм като теб само, че момче с няколко години по-голям. Мразя пушенето и пиенето и други зависимости. За жалост е пълно с идиоти който се подниграват на различните.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker