ТОЙ и нарушения ми вътрешен мир... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

ТОЙ и нарушения ми вътрешен мир...
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2095 пъти
Здравейте, момиче на 15 години съм от Бургас. По принцип съм от хората, които обичат всичко да им е както трябва, но откакто в живота ми влезе ТОЙ се чувствам ужасно неуравновесена. Мнозина биха сметнали, че появата му е незначителна, тъй като ние дори не се познаваме.

Той е на 17 години от моето училище, от по-горните класове и е пълната ми противоположност. Несериозен, движи се само с компанията си, купонджия, агресивен (под агресивен имам предвид, че винаги е надъхан да се бие). Говори се, че с приятелите му се друсат и пушат трева, но най-вероятно е само слух. Всички го смятат за готин и се стремят да му се докажат и той самият е с много високо самочувствие.

Докато аз - отговорна съм, въобще не мога да се похваля с много приятелки. Имам две-три, на които знам, че мога да разчитам и не се оплаквам. Не пуша, не пия и не съм привърженичка на партита, купони и общо взето шумни места. Много по-добре бих се чувствала вкъщи с книга и чаша горещ шоколад.
Освен това никога не съм се стремяла да бия на очи и да бъда център на внимание. Имам спокоен живот, който не бих заменила.

С НЕГО всеки ден се виждаме, но не се познаваме лично. Проблемът е, че напоследък не съм на себе си. Зарязала съм ученето, тренировките и всичко, което до преди няколко месеца беше най-важно за мен. Чувствам, че вътрешния ми мир е нарушен. С каквото и да се захвана, изпитвам голямо нежелание. Сякаш всичко е загубило смисъл.

По принцип мога да владея емоциите си, но този път е различно, всички забелязват внезапната ми промяна... Не мога да се запозная с него, защото нямаме общи познати. Прекалено срамежлива съм и не ми стиска просто ей така да отида сама при него.

Забелязала съм, че си пада по кифли. Отначало се държи с тях, както всяко едно момиче би мечтало да се държи приятеля и, а после (след седмица-две) ги захвърля като кърпички. Докато аз съвсем не съм кифла, въпреки че не мога да се оплача от външния си вид.

Не знам оттук нататък как се очаква да постъпя. Най-разумно е да си продължа предишния живот, но просто не мога... Докато ако продължавам да мисля за него ще е пълна загуба на време, никога не бих позволила да ме третират по този начин. Винаги съм гледала от високо на хора като него и съм се стремяла да бягам възможно най-далеч от тях. Не знам защо този пъ стана така. Може би, защото се случиха едно-две неща, които ме накараха да мисля, че под повърхността се крие съвсем различен човек.
Ох, написала съм цял роман, време е да спирам. Благодаря предварително на хората, които са прочели историята ми и са отделили от времето си! : )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0fd8657e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   я кажи какви неща, нещо добро ли е направил, някакъв жест ли е проявил спрямо теб?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f87cc127b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката: Не е нищо особено. Една позната, с която се бяха запознали, точно в този период беше в затруднено положение и той се държа като истински джентълмен. Каза, че ще и помогне, ако има проблем с финансите или нещо друго. Това го прочетах в една хронология в един общ чат. Впечатли ме вниманието му и отношението му. Веднъж бяхме в коридора с един приятел от другия клас и си крещяхме и той мина и му каза нещо от сорта "Ей пич остъй момичето.. ". Което си е доста странно, защото по принцип той и компанията му имат навика да се държат грубо с всички. Едва ли е кой знае какво, но аз съм човек, който търси винаги доброто в околните, дори понякога да няма такова.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4a5a12da49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Леле, само не тръгвай да го променяш, миличка. Явно ти е интересен, защото е различен. Но това не означава, че трябва да зарежеш заниманията си. Намери сили да мислиш за него и да продължиш заниманията си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 097ddcf4e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Супер! Ти си огромна късметлийка. Повярвай ми лошите момчета са най-добрата партия... Възползвай се от това... Направи му някакъв жест, накарай го да си мисли, че го интересуваш. Той сам ще ти отвърне подобаващо. Щом си написала това нещо, значи определено, че той те влече с нещо... Много се радвам за теб! Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: b7f58e7480
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Това, че се е държал подобаващо с някой веднъж, не го прави автоматично приказен герой, по който да си умреш от захласт. Опичай си акъла, защото с такива често може да се опропастиш.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8e24d39da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   има 2 пътя. единият е да се опариш от котлона, другият-не! всички ще ти кажат не пипай котлона, ти самата си казваш не пипай котлона! накрая ще направиш каквото решиш! мога само да ти помогна със следното-то ще ти помогне и в други сфери:
започни да си правиш самохипноза-така че да имаш полза след това. запознай се с учения от рода на йогата, така че да можеш да се контролираш във всеки момент. когато се колебаеш за нещо отложи го, защото още не си узряла за него. питай се каква ще е ползата ти във всеки 1 случай! според мен избий си това момче от главата, не се влияй от другите

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8e24d39da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   главният ти проблем не е това момче, а ти самата. поведи войната в себе си. не бъди мърла, въпреки че си изкушена.
прави само това което мислиш, че е правилно! запознай се с учения, които позволяват да контролираш мислите си! това същото важи и за тялото! прочети за медитация, йога. напротив,
увеличи тренировките си, до такава степен, че да го забравиш! дори когато се хванеш, че мислиш за него измисли си наказа-
ние! колкото повече мислиш, толкова по-голямо наказание! а това, че някога е добър, това е за разнообразие! дори в природата има дъжд, а след това слънце! нима ти си само добра? за мен това момче не е за никоя, камо ли за теб

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker