Аз ли съм толкова странна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз ли съм толкова странна?
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 6222 пъти
НЕ знам защо, но се чувствам доста странна и различна. Не става въпрос за начин на обличане или поведение, а за мисленето ми. На 14 години съм, момиче...
Всичките ми съученички са на вълна момчета, някои имат гаджета, други вече са го направили, трети се 'зарибяват' с момчета. Нещо съвсем нормално, но аз не искам да преминавам към това.

Няма 1 момче, което да ми харесва и да искам да бъда с него. Има много свестни и симпатични, но ги чувствам като приятели, не мога да погледна на тях по друг начин. Сигурна съм, че не съм обратна, защото само като си помисля нещо такова и ъхх, просто не съм!

Всички момичета гледат да са елегантни, кипрички с прически, а аз се обличам по-размъкнато (не съм металка), просто ми харесва да ходя по-небрежно. Всяко момиче иска да има хубава и добре оформена коса, а аз моята я отрязах. Имам много хубава и гъста коса, но я подстригах като момче и си оставих по-дълги кичури отгоре на главата и бретон. Не ми се налага да я оформям по 2 часа, обем, глупости.
Не знам защо съм такава. Защо не ме вълнуват момчета, обувки на токчета, гримове...

През лятото ходих при леля си в Швейцария и много ми хареса начина им на живот там. Може би взех пример за небрежния стил на повечето млади хора и много ми харесва. Другите не ми се подиграват, но гледат странно начина ми на обличане и често съм чувала коментари на шега 'изпаднал германец'.
Да, гледат ме странно. Особено момичетата след като им дам отговор 'Честно, това не ме вълнува'.

Може би осъзнах това като бях на морето и на нашия етаж имаше един голям симпатяга, който всеки ден беше с различно момиче. Запитах се що за човек е това? Добре, живее си, но това ли е най-важното? После слязох долу и видях картинка, която ще запомня за винаги. Имаше един мъж на около 30 години, не знам и го видях как си прегърна детенцето и започна да му се радва и да си го гушка. Това ме разнежи доста. После си направих една съпоставка кой бих предпочела "готиния пич или грижовния човек' и да...
Това е друга тема, но ако все още четете искам да ви попитам странно ли е?

Не искам гадже, леко ми е и се чувствам супер. Притеснява ме дали не съм с много странно виждане? Искам да започна с тези неща поне след 2-3 години.
Толкова ли съм зле?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7300d9daca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си зле, ти си едно прекрасно момиче, което бих искал да познавам. :)

by j0k3rw0rdZ

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 08d64fbf92
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това да си различна не е никак лошо. Все пак такива хора са като рози в бурените. Винаги трябва да има по някой по-различен иначе щеше да е доооста скучно. Пък и щом ти е добре .. защо се питаш такова нещо

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 122c062297
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Напълно си нормална! Все едно аз съм я писала статията! И аз не виждам смисъл за училище всички момичета(поне в моя клас) да се гримират, правят прически(които отнемат доста време, аз просто не ми се занимава, особено сутринта), и почти винаги някоя се оплаква за теглото си.... не им обръщай внимание! Това, че те са такива не означава, че и ти трябва да си!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f42b09bd60
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много си добре, момиче. Не се захващай отрано с такива нещо, особено ако не го чувстваш, че е редно и го искаш. След време твоите приятели ще бъдат изхабени от връзки и гаджета, изхабени от живота. Това, което си видяла в Швейцария и тук е именно разликата между чалгата и доброто възпитание. Бъди личност, ризвивай се като човек. А всяко нещо с времето си. Аз не съм живял бързо и отрано и не съжалявам. Не се води по чуждия акъл и хорските приказки, бъди себе си.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4ba7583a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ти мислиш нормално- като човек. И аз мисля така. Не си странна а различна от другите, ти си човек, а те са кифли

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 992eb316ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ехо, в ред си! А, за мирогледа няма възраст! Имаш сърце и растеш душевно! Все ще те притесняват връстничките ти, повече са! живота е кратък! Влюби се в това което обичаш да правиш! чети книги, страшно разведряват! особено фентъзи и тери пратчет! живей! мисли! работи с резултати! погледни японски сериали! Имат сърце и топлота! Весели празници!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 29950d93fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   не си обратна просто си мъжкарана :)) което си е хубаво според мен. Понякога и аз съм ;д няма лошо обличай се както си искаш МАЙМУНАТА И С КОПРИНА ДА Е ПАК СИ ОСТАВА МАЙМУНА няма значение какво обличаш!! Бъди себе си и не се променяй!!! :))

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f42b09bd60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не е задължително да е мъжкарана. Просто е различна от куклите, които се контят нон стоп. Ама на мен такива не ми харесват, имат голямо его и се интересуват само от външния си вид. Предпочитам небрежно облечено момиче или спортно, или просто елегантно. Лъскави, натокани, напудрени, гримирани, с токчета, мии не бих се оженил за такава...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: db39fca8e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   В днешно време е "ЛОШО" да си различен - ако не пушиш, пиеш до несвяст, не се обличаш както "другите", не слушаш чалга и т.н. значи си РАЗЛИЧЕН... Винаги различните са били отхвърляни от обществото ...

>>> Тишански <<<

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a767bdec40
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Винаги съм мечтал за момиче като тебе. Бъди себе си и да не те интересуват другите

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 19d0aa97db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ейй, това за метълката ме обиди! ;дд Шегувам се, естествено ;] И да, аз СЪМ метъл и се гордея с това! Не заради самия метъл, а заради това, че съм различна от всички други! Уважавай индивидуалното, бъди различна от онова глупаво стадо овце, които виждам всеки ден по улиците! Продължавай в същия дух, момиче! =)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c572fe4733
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Браво мила!!!
Радвам се да разбера, че има и други като мен в това еднолично и еднообразно ежедневие!
Смятам, че ти, аз и другите девойки като нас сме "по-нормални" от всички останали клонинги сред нас.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 79733b577d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   И аз се чувствам така.... ;( Най-добрата ми приятелка наскоро ми каза, че съм била задръстена и наистина се почувствах доста зле. А не съм грозна попринцип, просто не съм кифла, любимият ми предмет е математика и свиря на пиано. Точно заради това всички ме гледат сякаш съм нещо... не знам... някаква грешка на природата.

Друго нещо, което ме тревожи е, че най-близкият ми човек засега е момче. Моля ви, кажете ми какво да правя. Малка съм, още на 13г., но всички около мен мислят само за момчета и даже някои вече са изгубили девствеността си. Аз не искам гадже, досега май не съм се влюбвала истински, затова се чувствам малко странна... Много ли съм различна?!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1e458777d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Moмичета не се притеснявайте, като порастнете, влезете в университет или поченете работа, такива като вас ще бъдат харесвани, защото имате ценности и принципи.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 87724fc854
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Tочно така! Много се радвам, че има все още такива хора. Повярвай - да си различен, въобще не е лошо.
След като навършиш определена възраст, точно момичета като теб ще бъдат ценени и достойни за уважение.
Хареса ми, как си осъзнала разликата между мъжете.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0078c74279
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Браво! Повярвай ми, супер си! Радвай се, че не си като другите. Аз също съм различен (момче съм) и се гордея с това. Повече такива хора трябва да има, ама за съжаление няма-масата са кифли, идиоти, простаци, педали и т. н. Такива хора като нас се срещат много рядко. Ако те познавах, моментално щях да ти стана приятел. В обкръжаващата ми среда обаче такива момичета няма-пълно е с кифли и идиоти. При теб не знам как е, но сигурно положението е същото. Другите сигурно се контят. Най-хубав е човек, когато е естествен. А те си слагат гримове, токчета, глупости... И какво смятат-че така са по-красиви? Нищо подобно. Освен това външния вид (който те прикриват с най-различни боклуци) не е важен, а е важен характера. Така че можеш само да се гордееш, че не те интересуват такива работи-щом вътрешно си супер, няма нужда да обръщаш много внимание на това как изглеждаш външно. А това, че момчета не те вълнуват хич да не те притеснява. Може просто да се сприятелиш с момче, ако е по-свястно, не е нужно непременно да харесваш някого. И нещо важно-НИКОГА НЕ СЕ ПРОМЕНЯЙ. Бъди себе си, радвай си се, без да те интересуват другите. Дано след време да бъдеш оценена. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 216257c680
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Нищо ти няма. 1во ти си само на 14 имаш време. 2ро просто си свястно момиче и така трябва да е. Честно казано приятелките ти бързат да пораснат. Изживей детството си имаш много време за гаджета и така на татък, трябва да се обличаш както на теб ти харесва и да не позволяваш да ти се подиграват. Гримовете са за да прикриват старчески черти :) определено не ти трябват. Аз бях точно като теб. Изобщо не си странна готина си и ако ми кажеш, че не слушаш чалга ще те прегърна :D

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9eca7ac64b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Яяяя, виждам, че има нови коментари :))
Номер 13: Това е гадно :( На мен никога не са ми казвали, че съм задръстена, обаче зависи и от самото ти поведение. В класа съм едно от харесваните момичета (момчетата се държат добре с мен, дори се учудвам, защото имам съученички, които се мислят за много важни, а постоянни ги бъзикат и обиждат). Аз се държа добре с всички => и те се държат добре с мен :) Леко несериозна съм, ама то пък няма перфе хора.

Номер 17: пращам ти виртуална прегръдка! Хич не ме радва чалгата...да не кажа друго. Иначе слушам от всичко, ама има една Немска банда, която ми е фаворит (много ме надъхват тия хора).
Ми това е като цяло при мен няма кооой знае каква промяна...

авторката :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: dca98609c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   олее имам чувството, че това съм го писала аз. Абсолютно всяка твоя дума се отнася и за мен. Понякога и аз съм си задавала тези въпроси дали съм странна и защо не съм като другите. Дори майка ми веднъж ми беше казала, че не е нормално да не харесвам никой. Също като теб има 2-3 момчета, които са ми симпатични, но само толкова. Мисля, че трябва да се радваме, че не сме като всички останали и, че сме по-различни.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: bd5195475f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Едно ще ти кажа. радвай се, че си такава. Ти се едно прекрасно и невероятно момиче. Ти си наистина различна от тях, но по добър начин. Тоест имаш разум сравнение с други, гледаш на нещата като зрял човек. Ти за дога и наистина уникална, браво на теб.
Момиче на 13.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5526324ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Аз също си задавах тези въпроси, но от прочетеното до тук разбирам, че не съм единствената различна на света. Всеки ден когато вляза в училище съм заобиколена от кифли, тогава започнах да се замислям дали на мен нищо ни ми е наред, но като видях всички тези коментари се успокоих и разбрах, че да си различен е хубаво, а не недостатък.

Не се променяй заради другите, бъди себе си и някога ще бъдеш оценена такава каквато си!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d6cb43b86c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Сякаш аз съм го писала това, само дето съм на 18. Винаги съм била по- сериозна от останалите и не можех да понасям лигльовците. Не знам дали заради характера ми или нещо друго, обаче момчетата на моята възраст изобщо не ме интересуват, те са ми просто приятели. Майка ми от известно време все ме подпитва за гаджета и ми повтаря, че вече на моята възраст било нормално( да не кажа задължително) човек да си има гадже. А аз какво да правя като не ги харесвам тези лигльовци в училище- дразнят ме и не ги понасям.
Различна съм и по това, че не слушам чалга, по дискотеките пускат само това и затова не ходя на дискотека. Ако трябва да съм честна, това го искам-да излизам с приятелки и дасе забавляваме, но като знам, че трябва да слушам мазна чалга и предпочитам да си остана вкъщи.
Има ли и други такива?

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 70fa324ca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Аз мисля че не си никак странна. Казвам ти и аз приличам на теб. Обичам да играя с момчета и момчешки игри. Момичетата са ми доста скучни. Те обичат да се гримират да си правят прически да играяат игри за готвене. Аз тези работи не ги харесвам. То и ученето е ми е никак забавно. Но все пак трябва да уча. Аз исках да се запиша на акробатика но моят баща н ме пуска. А сега аз го мразя.! . Мнноооооооооого го мраааааааааазяяяяяяя!!!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 70fa324ca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Аз съм момиче но ако ме жидиш ще кажеш че съм момче!!! Това да приличам на момче ме кккккееееее
ффффффиииии!!!!
Кзвам се Сиси

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 5f633ca119
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Виж, и аз съм така. От известно време почнах да се ровя в интернет, защото имам същите притеснения! Никога не ме е било грижа особенно за външния ми вид - дънки, суитшърт кецове и "шапка на тояга" :) Дълго време си мислех защо не съм като другите момичета, защо мен не ме интересуват същите неща... Но напоследък спрях да се критикувам, помислих си защо трябва да ме интересува другите как ме виждат? Животът е един предпочитам да го изживея така, както на мен ми харесва, без да си тормозя главата с излишни неща! btw - От както започнах да търся в интернет, ми стана по-добре от факта, че хората като мен са повече от колкото си мислих! И да знаеш всичко, ама всичко ти е наред! ;)

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 5f633ca119
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Пиша 2-ри комент ама... случайно да си зарибена по някой екстремен спорт? :D

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a731bf2557
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Не си зле, просто имаш други виждания, други представи за едно младо 14 годишно момиче. И това е страхотно днешните омичета са превзети от идеята да имат гадже, някои дори ги сменят като носни кърпички. Затова не се притеснявай имаш много време да навлезеш в периода на "любимото момче до мен". Не се притеснявай, бъди себе си. Това те прави уникална! Ти си просто едно момиче, различно, неразбрано от другите, но уникално по свой начин! Това трябва да те радва!
Късмет :))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 827938de18
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Не си никак странна, споко ти си разумна и това не е лошо даже е прекрасно. Рядко се срещат момичета като теб в днешно втеме и то на тази възраст. Трябва да се гордееш със себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker