Защо момичетата харесват лошите момчета? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо момичетата харесват лошите момчета?
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 8665 пъти
ЧНГ 2012, а дано тия "майЙите" да не са се оказали прави, и да има и 7312 г.

Първо: бих разбрал администраторите и модераторите, ако не одобрят това, което пиша в момента. Знам, темичката е много обща. Но пък ако четете това, чудесно. Проявиха милост. А и за всеки "нормален" момче, а и мъж би му било интересно какво мислите по въпроса, момичета, женички.

Сега. Напълно разбирам, че темата е толкова обща и т.н. Всеки човек си е специален и индивидуален по свое му.

От скромният си опит наблюдавам, че всички момчета/жени харесват и си падат повече по лошичките. А да не обидя някой, не всички, може би 9.99%. Някой смятат, че е заради тръпката. Тръпката, че правят нещо едва ли не нередно, неморално и не зная какво още "НЕ". Други си мислят, че могат да ги променят, да кривнът по правилния път. Като чели не знаят, че ако ги променят, повече няма да ги харесват, или се лъжа?

А може би пък не знаете, мили момичета и мили Жени, с главно Ж, човечеството заради вас страда и е на път да се ... та може би не знаете, че това е същността на лошите монове. Да ви съблазнят, да си поиграят със вас, да ви наранят и напуснат. Не, те не правят изключения. Сега да не си мислите, че ги имам като роботи, програмирани или нещо от сорта. Просто това е тяхната същност. А и не подлежат на промяна и корекции. Имам приятел. От личен опит го казвам. Много сме говорили с него по тази тема. Ок, няма значение, поне за вас, де, не и за нас мъжете. Това винаги ще ни вълнува. Поне докато не ви дойде акъла и спрете с "тия" (да не обидя някого), а това се предвижда да стане точно "никога".

Сега. Мен лично би било интересно да има повечко коментари от нежният пол. (Така дефинират жените в учебника по ГЕО в дас. колко глупаво, нали?). Така че и да има коментари на нашия пол, момчета, то нека да са оскъдни и МАЛКО.

Пак казвам. Всеки си има свой характер. Свое мислене. Да не вземе ме убие някой в коментарите.

И последно. Нека да процедираме по този начин. В началото или краят на коментара напр, ако сте жена на 31 г. напишете Ж31 . Ако пък сте мачо и сте на 27, напишете М27.

Надявам се, че сте ме разбрали. А ако някой се пита на колко съм, 16. А модераторе, бъди готин, нали и ти си мъж, надявам се, че не си жена, че ... Добре. Нека приемем така. Ако тази история я има, значи си мъж и теб те интересува как мислят жените, и какво ще кажат. Ако пък историята я няма, значи ... кисела работа.

Чакам с нетърпение. Онзи.


Модератор - Жена съм и историята я има, защото не виждам нищо нередно в нея. Ако имаше - нямаше да е тук. Това е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: fae1b2ace3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много пъти съм се питал и аз същото, но не съм получил отговор.
Да прочетем мнението на дамите.

M22

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0b6f89e6bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Може би лошите момчета имат особена харизма. Искам да кажа, че моите впечатления са, че жените харесват лошите момчета в така да го нарека детските си годиники, ученическите. В тях добрите момчета не са модерни, търсят се лошите. Така изреждат няколко несполуки, изреждат се и няколко години.

След това, да кажем около 23-24 настъпва някаква метаморфоза. Започват да търсят добрите момчета, започват да търсят стабилни връзки, дори брак. Там идва пък проблема, че добрите момчета са отдавна заети и много жени започват да говорят, че на света имало само боклуци.

Личния ми опит-в училище не бях особено популярен, бях от добрите момчета, културен, възпитан, залягащ над учебниците и спорта. Никакъв успех с жените, особено пък тези по-нагласените хич не ме и поглеждаха. После като завърших висше, уредих се с добра работа, благодарение на годините спорт и добре изглеждащ-същите нагласените мацки почнаха да ми се лепят, аз пък отдавна съм зает.

Винаги съм си мислел, че момичета търсещи все лошите момчета и обратното - момчета търсещи все нагласените момичета са абсолютно обречени на любовни разочарования. Това са повърхностните хора в света и те няма как да си паснат. Мъжете които са били повърхностни винаги си остават такива, а жените-те проглеждат, но на софрата ги чакат само кокалите и безкрайността от лоши мачовци, които са вечно свободни и готови да ги утешат. За кратко. Добрите момчета в повечето случаи си остават такива и като мъже и бързо си намират майстора, защото по-умните жени рядко изпускат изгодните партии. Добрите момичета-това са най-опасните, те са далеч по-лоши от лошичките така да го кажем. В началото не, но после колкото вторите проглеждат и търсят стабилност и стойностност, толкова повече добричките кривват от пътя и тръгват да си наваксват неизживяното, те са новия обект на изоставените лоши момчета. Такива са моите наблюдения и ако може така да се съчетават хората то задължително трябва да е:

Добър мъж - бивша лоша, идеална комбинация, той е предоволен, тя оценява качествата на мъжа до себе си поради опита си и през ум не й минава да търси лоши момчета и нестабилност.

Лош мъж-добра бивша-ще си изневеряват, но за него е нормално, а за нея-наваксване. Ще се разбират, много такива двойки познавам.

М 30

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fae1b2ace3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Нищо чудно, че не са отговорили като не знаят какво да кажат. Да не забравяме, че това им е в природата.
От 1

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 87099e4210
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ж14
Аз специално си падам по лоши момчета не заради друга а може би просто понякога изглеждат по - добре специално в нашето училище е така повечето момчета с ниски оценки има страхотни тела и не са дебели, а пък момчетата зубарите с шестиците на всеки тест или контролно са дебели и задрстени!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cf88b447b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Номер 2- требваше да кажеш просто, че тези които са минали през много разочарования, са си научили урока и са осъзнали нещата от живота, а ония младите-още не разбират и си мислят, наистина, че са пропуснали нещо, като цял живот не са били с тоя и оня само за една или две вечери. Това е.
Номер 2 е най прав.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f0104bec48
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Хората са тъпи и заблудени, и не знаят какво искат.. по добър отговор от това никога няма да получиш.

-Death_Blade ^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 697bb9ac68
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

7.   Може би, защото вярват че могат да ги променят

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a48c074224
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Аз лично никога не съм се влюбвала в някое от т. нар. "лоши момчета", но признавам, че съм имала няколко увлечения. Както и да е, според мен всяко момиче поне веднъж си е падало по някой недотам свестен мъж. Нормално е. Вълнуващи са просто, харизма имат, притежават едно особено излъчване... Но всичко е моментно. В крайна сметка и лошите момчета, и лошите момичета в даден момент улягат, узряват :) И тогава си дават сметка какво е истински важното в отсрещния човек.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ef349c7e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   според мен е зареди тръпката
аз ти го казвам от личен опит 1 година ходих с един наркоман и тръпката беще много яка...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 66c6d9ef38
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте,
Аз съм на 14 години, момче. До номер 4:това, че зубърите, както ги наричате, не са външно красиви значи ли, че трябва цял живот да са сами. Тези хора са страдави много повече от всички, които се оплакват, че лошите ви момчета са ги използвали. Много трудно се преглъща всичко това, повярвай ми знам го от личен опит. И какво като са задръстени. Това, за мен, няма никакво значение. Да, аз също съм такъв и не ме е срам да си го кажа: АЗ СЪМ ЗАДРЪСТЕН ОТВСЯКЪДЕ. Помисли си дали е най-важно тялото

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3d696da97a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Аз съм момиче и като се замисля всичките момчета са били такъв тип. Не знам защо. Може би наистина имат някаква харизма

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f2eccfde90
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На мен лично не ми допадат лошите момчета, сега идва въпроса защо? !
Аз съм момиче и съм имала няколко не успешни връзки, помня че имах един приятел с когото бяхме заедно, той беще от този тип "лоши момчета", неискам да използвам цинизми, но чесно казано те искат да се доказват, гледат само и единствено себе си много рядко да погледнат човека до себе си и най важното ужасно много лъжат.
Но не заради това не ги харесвам, смятам че истинските момчета, коите не се преструват и т. н. са исключителни, мили и най най важното не гледат само себе си, а човека до тях.
Както казва автора, че някои момичета искат да ги променят и да тръгнат по правилния път, това едва ли ще стане. В нешно време малко слушат човека до себе си и както има в ена поговорка "Вълкът си смяня кожата но, нрава не " ( Нещо такова беше )

Ж17

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b9c612b22b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Този въпрос толкова стар.
Както някога бях чел "Момичетата бягат от къщи с рокери но се женят за банкери"
Като малки те нямат нямат представа какво е да си жена и какво правят - имитират фасадата поне тази която е най-масова и приета. В същият момент те си нямат и абсолютно никаква идея какво означава истински мъж и се стремят към момчета които не знаят какво е да си мъж и съответно -имитират фасадата и поведението на такъв според общоприетата представа. И после като пораснат (поне повечето) се разбира кой какъв е.
BV

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 15e9c38d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

14.   Мислим си(и аз съм момиче), че е възможно под лошото момче да се крие някоя загрижена и внимателна личност, и че ние сме тези, които можем да го променим, но НИКОГА не става така(освен във филмите, където всяка любов е някаква извисена и специална, в истинския свят всяко момче(почти) е такова... )лично аз съм свикнала да виждам такива момчета и не ми прави впечатление... става гадно, когато това лошо момче наистина се влюби в някое момиче, и накрая тя да го зареже...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 469e61669c
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

15.   Аз съм абсолютно на това мнение. Момичетата не обичат да знаят, че даваш всичко за нея, правиш всичко за нея, че просто си й в краката - не си й интересен така. Казвам го, защото и аз съм така - когато усетя, че някой се отдръпва от мен и не ми обръща внимание се побърквам по него..

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a00eb1f2d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Определено имат някаква харизма и привличат жените, но обикновенно тези връзки не продължават дълго или са милолетни увлечения. За по-сериозни връзки жените не търсят тях. :D
Ж

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ec3a0af692
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Увереност...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: abbff0446c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Ж14
Аз лично не съм фенка на лошите, а на недостъпните момчета. Но според мен повечето жени и момичета си падат по лоши момчета, заради тръпката да видиш кой чие сърце ще разбие. Обикновено лошите момчета се правят на недостъпни, а това ни привлича, защото колкото по- недостижима е една цел, толкова по- желана е. Аз до скоро си падах по едно момче от класа, което не можех да имам. Канех го на кафе, търсех начини да го заговоря. Обаче той не ми обръщаше внимание. В един момент започнах да се правя, че не ми пука за него и той започна да контактува с мен. Тогава открих, че не харесвам него, а тръпката да го имам. Колкото по- недостъпен беше той, толкова по- хлътнала бях аз. Колкото повече се сприятелявахме, толкова повече ми омръзваше да го преследвам. Една цел е интересна докато е недостижима, после става скучна. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7e310bbbe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Не знам защо, но аз пък си падам по лошите момчета. Не знам... изглеждат по-секси. Аз съм против оценяването по външния вид, но сега едно лошичко момченце ми завъртя главата и може да дрънкам глупости... както и да е. Та мисълта ми е, че лошите момчета са по-уверени, имат някакво студено "излъчване"и това направо ме подлудява. Но да не забравяме, че не всички лоши момчета зарязват веднага момичетата/жените. Някой само внушават на другите, че са лоши, но всъщност са добри и мили. Чували ли сте някога за "Дявол с ангелско сърце"? Е, това е чудесен пример.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7e310bbbe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

20.   Може би като начало е необходимо да направим опит за обрисуване на „лошото момче”. И така:

Лошото момче се отличава с бунтарския си дух. Той никога няма да харесва нещата около себе се на стадния принцип. Той ще търси своите собствени пътеки и най-често те няма да са именно утъпканите преди него. Затова той има собствен стил и този стил е неподражаем.

Лошото момче не притежава лигаво поведение. То никога няма да ви се разхленчи, независимо какво се е случило с него. Ще стисне зъби и с каменно лице ще продължи напред. Ще прояви твърдост и тогава, когато вие хленчите. С него забравете за нощи, в които заедно ще напоявате носни кърпички със сълзите си. Той няма да направи това, а няма да позволи и вие да го направите.

Лошото момче е самостоятелен индивид, понякога чак до мизантропия. Той има много познати, но много малко близки приятели. Не е точно душата на компанията, въпреки че когато е във фаза „веселя се” може да събере всички около себе си. Когато лошото момче не е в настроение обаче, това никога не може да остане незабелязано.

Лошото момче е корав мъж. Той решава проблемите като преминава през тях с мощността на тежкотоварна машина. Той рядко е дипломат, но поведението му е обезоръжаващо мачовско. Той просто не може по друг начин.

И тук някъде стигаме до част от обяснението на факта защо момичетата са фатално и завинаги привлечени от лошите момчета. Защото те са мъже до мозъка на костите си. В тях всичко е тестостерон. И не само това – в тях тестостеронът ври и кипи. Увлича след себе си и не търпи компромиси. А жените обожаваме да сме фатално привлечени, та чак обречени. Всички ние губим ума си по забраненото, силното и нетърпящото възражение излъчване и поведение. Губим го до забрава…

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: edbde79d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Аз мисля че въпросните лоши момчета просто знаят как да омаят момичето. Те имат самочувствие. Могат да я погледнат, да и се усмихнат, да отидат при нея и без да се притесняват да се запознаят с нея.. е поне аз така съм забелязала.. Бях хвърлила око на един, водеше се лошо момче и той ми се усмихваше винаги като ме погледнеше, накрая дойде, запозна се с мен, сваляше ме и накрая ме заряза. Е олекна ми че съм се отървала но после имаше много мъки.
Та мнението ми е че просто лошите момчета знаят как да действат спрямо момичетата..
Ж16

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: fcaa779f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Аз се водех лошо момче но когато срещнах X просто се промених преди ставах с мисалта да отида до еврофутбола след това да се сбия с някои но просто като се запознах с нея дори не бяхме тръгнали и аз спрях с всичко това защото знаех че някои път ще направя проблем с нея такаче мили момичета само една усмивка и един поглед може да направи лошото момче наи примерния

Момче 17

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 70fe2b2e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   До коментар номер 20.
Характеристиката, която даде за, , лошите момчета'' няма нищо общо с тях и със същата сила важи и за, , добрите момчета'' или по скоро - за мъжете. Ти описа един тип бунтарство, мъжки качества. Единственото по-близко качество, което се доближава до така наречения тип, , лошо момче'', видяно от поста ти, е това за неконтролеруемия тестостерон. Това, че не може да си контролира емоциите. Не мисли с главата си, впрочем със сивото си вещество. Не може да взима правилните решения.
Всъщност тук се разбира, че представите за лоши и добри са различни за всички и няма точно описание.
Но както и да е. Момичетата си падат по лошите момчета, защото те са по - освободени. По - лесно контактуват с противоположния пол. Нямат задръжки. Първичното ги тласка. Опитни са и знаят как умело да свалят момиче - с ласки или без. Но не случайно тук се говори за момичета и момчета. Защото идва време, когато паричките на мама и на тате спират да задоволяват капризите. Ти трябва сам да си ги печелиш. И тогава големите, , мачовци'', някогашните големи тарикати започват да се издухват.
Иначе да. Всеки търси и го влече недостижимото, неизвестното, модерното и тнт. Докато не се научи.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e4aa35f57e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Подкрепям 23 - всеки тук има различна идея за "лошо момче". Според някои това е бунтар, според други е бабаит на маса, според трети е повърхностен лигльо, според четвърти - наркоман(и такъв коментар имаше)...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 9ca906c200
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Първо искам да отбележа, че автора говори за мъже и връзки но е на моите години и със сигурност не знае разликата м/у лошо момче и мъж. дама съм за протокола. Исках също да добавя, че когато автора каза как всички момичета си падат по лоши момчета еми, не е точно така влизаш в някои американски супер тъпи клишета което няма общо с истината. Ние искаме просто някои да ни обича ама ако си срамежлив, без самочувствие и не дойдеш да се запознаем поне не очаквай първата крачка да я направи тя аиде със здраве и късмет във връзките.

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: f2a1cae859
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Защо жените ходят с лоши момчета?
Има една страхотна тръпка в лошите момчета. Знаеш, че не можеш да ги имаш, а в същото време само при мисълта за тях настръхваш.



_Black^Jack_

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: b29ff7eaf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Защото в психиката на жените е заложен мазохизмът и за това често търчим след мъже, които само ни нараняват и се държат с нас като с боклуци.
А и има разлика, едно е лошо момче, което си е просто бунтар.
Друго е , когато си увлечена по наистина нестойностен човек, който не е добър за теб по никакъв начин.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 2e21554f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Според мен е заради егото на всеки човек. Природата ни е такава - да не сме благодарни и да сме все недоволни. И при някои мъже се забелязва такова явление. От личен опит споделям, че 3 години се молих на един мъж, колкото ме отблъскваше, обиждаше и не ме искаше аз толкова повече умирах за него, за мен не съществуваше друг. Чудих се защо другите мъже ме харесват и искат да са с мен, а той не. В главата ми се завъртаха какви ли не сюжети да го впечатлявам и с какво повече да се направя на интересна , да се докажа пред него че съм голямата работа. Терзаех се и се измъчвах много, докато един ден се осъзнах и спрях да се излагам. Сега като усетя че някой ми лъха на лошо момче и вижте ме колко съм интересен и страня от такива. Научих си урока и искам нормален мъж, който ще ме уважава и ще бъде тактичен с мен и ще бъде с мен такава каквато съм.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d53edc1f70
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

30.   Кaкто кaзвaте изкaрвaте ''лошите'' момчетa едвa ли не престъпници и лигльовци търсещи внимaние, но не винaги е тaкa (поне aз тaкa мисля)... Имa рaлични ''видове'' от тях. Нaпример: небрежните сaмотници, те не винaги сa лоши и не зaбелязвaщи случвaщото се около тях или минaвaщото момиче- те може дa сa срaмежливи, мили и достa по- добри към момичетaтa. Или нaпример бунтaрите- кaзвaте че никой не може дa ги промени, не винaги е тaкa, просто еднa усмивкa или прегръдкa от прaвилния човек може дa ги промени. Или биещите се в училище, или нaркомaните, или aлкохолиците- зaмислете се aко се държaт тaкa зaрaди лични проблеми?!? И пaк се връщaм нa товa, че прaвилният човек може дa ги промени.. A относно товa, зaщо момичетaтa/жените си пaдaт в повечето случaи по лошите момчетa. Зaщо ли?!? Зaщото те знaят кaк дa подходят, имaт излъчвaне и пре- голямо сaмочувствие. Но в някои случaи под тaзи мускулестa и нa пръв поглед нерaзрушимa стaтуя стои мил, любезен и умен джентълмен.. Тaкa, че не винaги под тях имa студено сърце. Зa протоколa Ж13

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 908aaf3b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Първо да кажа на мъжете, или които каквото се чувства, че това не ви дава повод да се променяте! Сега давам бас, че доста от вас са се мотивирали да стават "лоши" момчета, заради това, че тази тема даде по-отрицателни мнения, че са по-готини или секси. Никой не може да даде индивидуална правилна дефиниция за едно лошо и добро момче, някой изглеждат лоши, а са добри, също е и обратното. Аз съм момче на 17 години, въпреки че не приличам на толкова, доста по-развит съм от наборите ми говоря в телосложение и в лице. Мускулите нямат нищо общо с това кой е лош и добър, честно казано от моето училище аз и още едно момче сме с най-добрите телосложения и говоря доста добри, не тези swagger-чета, които харесвате 60 кила хартия. Мен ме оприличават като "лошо момче", понеже така изглеждам и по принцип не обръщам внимание на много момичета, а да погледите им постоянно са към мен и НЕ не ми е голямо егото, просто давам шансове на тези момичета, които се борят най-оскъдно за мен.
Всеки по индивидуалност трябва да бъде себе си, защото не знаеш момичето пред теб по какви си пада, ако имаш късмет ще те огрее.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 2179ae9b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Ж16
Ами аз пък винаги съм харесвала само "добри момчета" по простата причина, че тя не биха разбили сърцето ти по начина, по който биха го направили "лошите", те не искат само да се... с теб и те уважават. С тях може човек да води интелигентни разговори и да си прекара пълноценно времето. И какво като някои от тях носят очила или имат грозна прическа? Ехо! По-важно е какво има под прическата и очилата! ;)
до номер 4 - има и "добри момчета", които са не по-малко сладки от лошите". И какво ти харесва в тях? Това да не те уважават ли? Това да се държат грубо с теб? Да не можеш да проведеш смислен разговор с тях? Никога да не знаеш дали обичат теб или тялото ти? Отстъпвам ти всички "лоши момчета", не го ща!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker