Ледената пързалка при езерото Ариана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ледената пързалка при езерото Ариана
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 4391 пъти
Така моля ви пишете коментари защото е спешно! Така аз мога да карам кънки, но малко ме е страх има един процент вероятност да падна и да се пребия на леда и тогава какво ще стане с мен ще ме премажат и моята приятелка какво ще прави - аз съм момиче на 13 години и това ми е проблема след 2 -3 дне ще ходим на кънки и тя се притеснява както и аз, че ако някоя от двете падне може някой да мине с кънката през нас и просто ме е стра, а трябва ли да се страхувам? ! Моля дайте съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: ef657786c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма нужда да се плашиш. Дръж се за мантинелата. Не са дръжте за ръце а се учете да балансирате сами. Стойката трябва да е - от кръста леко се наведи напред, много леко - това те пази да не паднеш. Тръгваш с един крак напред - правиш движение навън, после другия крак и така. Ако искаш да спреш трябва да обърнеш носовете на кънките един към друг - като при ските. Не съм чувала досега някой да падне и друг да мине през ръцете им. Но може да паднеш лошо и дори да счупиш я крак я ръка - това съм го чувала. Сложете си дебели чорапи на краката и кънките да са по-големи та да не стягат вътреки топлите чорапи. И ръкавици.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8bccde2b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе аз карам от 3 годишна и да паднеш някой ще ти подаде ръка и ще станеш. Знаеш ли има хора сам сами отиват и падат
стават... Ще карате бавно ще се държите за мантинелата.. Не е болка за умиране и да паднете голяма работа падаш и ставаш. Деца на по 6 7 годинки дето никога не са карали са сами вътре. Не се изглагайте....

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: dfcf11874d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката - аз мога да карам и ролери икънки притова много добре, но просто се притеснявам, защото тя може би малко ме наплаши и затова! Радвам се, че модераторита са одобрили историята ми ще хордим след няколко дни, а може и утре ще ви пиша как е минало!

Благодаря за съвеите на номер 1.
А ти номер 2 знам, но просто тя ми каза, че други нейни приятелки са ходили и са се връщали със счуперни крака или ръце и аз въпреки, че карам от 6години - сега съм на 14 - пак има някакъв страх у мен. Казвам си, че ще се справя, а също искам да попитам - нали е невъзможно някой да ти мине през ръката или някой крак та да ти го среже, защото моята фр доста ме наплаши, а въпреки това знам, че не е страшно ходила съм и преди, но тя ще ходи за 1-ви път и и затова ме е още повече страх иначе, знам че и тя може да кара, но пак си испитвам някакъв страх! Иначе ще ви пиша как е минало слад като се върна!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4fcb4ef8aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се плаши и аз се страхувах първия път, но приятеля ми може да кара много добре и ме накара да се хванем за ръце, той караше назад и един вид ме дърпаше усещането е невероятно, но трябва да се отпуснеш и да не мислиш за друго, защото когато се панираш и падаш. Поне така беше при мен и когато паднеш не се страхувай хората около теб не са слепи ще те видят и все някой ще ти подаде ръка поне мен не бе болеше като падах, а ми беше супер смешно.
Най-важното забавлявай се!! Дано да съм ти била полезна.
Хей и да не забравиш да си стегнеш хубаво кънките, защото ако са ти по хлабави при падане си чупиш крак.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8bccde2b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Никой няма да ти пререже пръстите хората не са кьорави.
Като те е страх не ходи.... Номер 2 е права има деца на по 6 7 години който ги качват за първи път и то сами двъж се за мантинелата и никой няма да ти пререже пръстите.

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: dfcf11874d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От авторката - прави сте днес бяхме на ледена пързалка и там се пързаляхме, беше много забавно първоачално и там ме беше страх, но се отпуснах и карах, паднах само веднъж на първата обиколка, но веднага станах, и та паднах защото имаше дупка в леда, обаче забелязах, че имаше много хора който падаха повече от мен, имаше един човек който на всеки 10 метра падаше 3 пъти имаше и двама стари мъже на около 50 години - беше леко странно, защото те се влачеха по леда като гъсеници! Иначе да стегнах си кънките, защото иначе найстина може да си счупя крак и така още си ме е страх, но не чак толкова и се надявам да продължавате да ми давате съвети как да избягвам тези ледени цепнатини, зада не падам загубвайки равновесие! Благодаря ви, аз всъшност освен заради страха си пуснах темата, за да е нещо различно, защото повечето тиинейджъри на моята възраст пишат за несподелена любов или някакви вражди с техни съученици! Благодаря ви отново че сте писали тук!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 94bc20b0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А, супер ти е темата и много по-приятна от разни мръсни секс историй дето дори са измислени като да радват педофилите. Жалко, че с думи само не мога да ти опиша как точно да правиш движенията, но като идеш на пързалката ще видиш по-напреднали и проследи какви са движенията. Обърни внимание на стойката. И сигурно ще падаш и ще ставаш това си е нормално, но ще е добре да умееш да падаш безопасно, тоест на дупе или на страна, така че минимално да се нараниш. Като усетиш, че губиш равновесие, вместо да си протегнеш ръцете и да падаш на ръце, гледай просто да се завъртиш та да паднеш настрани.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ee9ce354f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Боже, не се плаши за това. Стига да не се държите за ръце, няма да паднете, а и да паднеш, според мен, няма да ви се случи нищо. :-)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2239fa3352
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Сега пак същия проблем, ще ходим с класа и общо зето и още 2-ма 3-ма от другия клас - ама те са много зле с карането на кънки! Просто знам, че нетрябва да се притеснявам за тях и не се обаче, може да залитнат да ме бутна абе пак изпитвам страх! И ако може някой да напише работното време на пързалката, защото никъде не го намирам! Благодаря ви!
Авторката :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6fb7657279
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   здравей! и аз се боях, но сега аз опитвам много опасни трикове. Аз не се боя, че като падна ще ме згазят. Нали хората ше видят че съм паднала и ще ме заобиколят. Дори хората понякога са мили и ти дават ръка. Просто се опитай да се забавляваш.
ПОСЛЕПИС:Ако не можеш да се отпусниш и забавляваш се хвани за оградата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker