Писна ми всеки ден да ми го натякват... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Писна ми всеки ден да ми го натякват...
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2503 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 15 години. Всеки ден седя на компютъра по повече от 5 часа. Постоянно съм в интернет, постоянно съм в скайп, просто не излизам навън, нямам приятелки и съм адски затворено момиче.

Постоянно ми натякват майка ми и баща ми, че компютърът не е моят живот, че животът е навън, но аз нито ги слушам, нито нищо...

В интернет започнаха със същите лс-та. Че съм била супер ограничена да съм по-цял ден във фейс-а или във други сайтове... Какъв им е проблема? Я, да си гледат живота, защо ги е грижа за някой, който дори не познават?! Писна ми, да ме съдят за това, което съм. След училище - компютър ; Това ми било целият живот ами да така е! Проблем?! Обичам да си седя на компютъра като всеки нормален тийнейджър, но какво? Наранявам ли някого? Просто не мога да ги разбера повечето... Не искам съвети, защото знам, че няма да се променя, но въпреки това - Исках само да споделя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 53b009af7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би критиката е оправдана. Аз на твоите години само четох книги, което си е още по-самотно занимание, нашите само ми се караха. Значи... реших да съм възможно най-краткро време у нас.
Запиши се на някакъв спорт. Нека вашите, щом искат да не си пред компа, да инвестират в най-добрия фитнес клуб например. Ще се почувстваш супер, ще се запознаеш със супер хора. След фитнеса - на кафе... В кафето - интернет!!!!
Колкото до поведението ти в нета - ами пиши или тук, или под различни имена - направи си няколко фейса. Не досаждай.
Аз фейса например почти не го ползвам повече. Намери алтернатива.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 577c9fc7fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Послушай родителите ти, моля те.. опитай се да намериш приятели извън интернет пространството. Аз нямам много приятели /имам 3-4 в моя квартал, в училище са повече, но са от друг град/село и не мога да излизам с тях / и също седя много на компютъра, но когато и малкото, които имам ме викнат, аз веднага излизам, стига да не е твърде студено и да не съм болна. Намри си приятели извън интернета, много по-забавно е ;)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 62cb709528
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз съм в същото положение така бях около 3 години и сега какво на 15 съм ще ходя на очен лекар щот едно време не съм мислила за очите си като съм стояла пред компютъра и сега също нямам фр освен една от даскало и тя пътува с автобуса след даскало понеже живе в едно село. Понеже градчето в което живея е малко и всички се знаят абе селска му работа и няма нито един фетнес абколютно нищо НО аз намерих начин да си убивам времето като уча и тренирам в къщи http://fitnesinstruktor. com/ много е популярен в него ще намериш полезни неща относно спорта и здравето. Също така започни да учиш така и мозъка ще си развиеш също както се развиват мусколите като се тренира и ще помниш повече ще схващаш по бързо а от компютъра можеш сао да затъееш нищо повече и си вдигни самочувствето и не искам да те плаша ама си почнала якята да затъваш и надявамм се да се измъкнеш от дупката в която си и да не свършваш като един аутсайдер защото е много трудно измъкването след това и направо ще ти се разбие психиката от всякъде а колкото до номер 1 фитнеса е добра идея!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2d7170a6fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се затваряй в себе си, най - малкото пред компютъра. Знам, че може и да ти харесва, да ти е по - спокойно така, но не това е правилното решение. След време ще осъзнаеш, колко много си изгубила и колко много, всъщност искаш да си живееш живота, но тогава вече ще е късно. Промени нещо в себе си. Разнообразие живота си. Малко от малко. Знам, че повечето от днешните деца са ужасни. Груби, невъзпитани и тн. Знам и, че трудно се намират истински приятели и такива, с които да ти е добре. Но трябва да си намериш някой, с който да излизаш. Да се забавляваш по - различен начин, от този пред екрана. Трябва постепенно да се промениш, иначе просто ще изгубиш живота си за нищо, а той е само един.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker