Проблемът на едно отчаяно момиче, което вчера е била нещо за родителите си. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблемът на едно отчаяно момиче, което вчера е била нещо за родителите си.
преди: 15 години, 6 месеца, прочетена 3696 пъти
Напоследък нещата с родителите ми не вървят. Държат се много зле с мен, обиждат ме, заплашват ме с бой. Изведнъж станах ненужна вещ в нас. Имам си гадже, обаче не мога да се виждам често с него, защото те не ми разрешават да излизам много от нас. Лятото дори исках да си сложа край на живота, взех ножа и го опрях на вените си, но просто не посмях да ги прережа от страх. Кажете ми какво да правя!?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 6 месеца
hash: a9b63a5e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка не прави глупости, няма смисъл, опитай се да поговориш с родителите си, ако не стане, просто не им обръщай внимание и продължавай напред, а пък ако вече можеш да си самостоятелна, взимай си багажа и заминете някъде с приятеля ти и изобщо повече не се ядосвай:) успех:) сиси

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: b57ff5f707
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се излагай, просто всичко е до време. Може родителите ти да имат проблеми и да си га изкарват на теб. Седни и поговири с тях или с майка ти, напримир. Кажи им че не издържаш повече и тн. Заплаши ги и ти кажи им какво си искала да направиш. Късмет !!!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 8eb0cfe07d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами момиче недей си ряза вените... не сериозно :D Трябва да бъдеш силна! Търпението му е майката! Някой ден вашите ще разберат какво са ти причинили и ще се разкаят :) Просто бъди позитивна... дори и да ти се плаче! Повярвай знам какво е да ти се иска да удариш някой от тях със всичка сила... :D но дори и да не ти е минавало подобно нещо през главата няма смисъл от каквато и да е форма на насилие ;) Пренасочи си отчаянието и негативизмът към нещо хувабо, примерно към връзката ти. Дори и да не се виждате често с приятелят си, направете така че всяка ваша среща да е специална и незабравима. Ще се очудиш колко помага ;) Късмет!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: ec8cd63f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ЛИГЛА, кво мога да кажа, знаеш ли в моето "семейство" какво е? Щяла да си реже вените, ами да ги беше отрязала!!! Пф, режат си вените тези, които искат да им се размине и само да привлекат внимание! Мразя такива хора! Баща ми на мен не ми се обажда да ми честити рождения ден, как мислиш се чувствам? Не ми пожела късмет но кандидат-гимназиските ми изпити...,ама не съм тръгнала да се самоубивам, не се впечатлявай толкова, ще им мине!

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 3ffbd6a627
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До №4
В какво семейство си израснала ти? Сериозно... прочетох няколко подобни историй, а ти наистина ме заинтирува. Би ли разказала? Макар и тук? - Сигурна съм, че ако го направиш би дала пример на много от подрастващите деца...
SFA

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: ec8cd63f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От номер 4
Щом номер 5 толкова държи ще разкажа на кратко за мен.

Бях 1 клас, когато нашите започнаха да се карат. Само си викаха, а аз все седях у баба ми, за да не им слушам разправиите. Когато се разбра, че баща ми има любовница, започна наистина трудното. Няколко пъти посегна на майка ми (след последния побой се изнесохме), а преди това далеч не беше само до обождане...ще кажа само най-запомнящите се моменти...

Трябваше веднъж (тоест два пъти) да ме вземе от училище, а ме забрави там. Забрави, че трябва той да ме вземе, седях два часа на студа с учителката ми от занималнята да го чакаме, но така и не дойде. Нямах GSM за да звънна на майка, направих от телефона с жетоните в училище. Не след дълго идваше да ме вземе дядо ми, защото при обаждането на майка ми, той най-спокойно отговаряше "Аз съм из града, обади си нашите да я вземат".

И с родителите си се държеше отвратително, не стъпа у тях 5 години, защото нарекоха курвата му "космата маймуна" и го съветваха да я изостави, за да не си развали семейството.Той не ги послува, затваряше на всяка тяхно обаждане и така докато не почина дядо ми, тогава вече дойде, но късно. А на мен не ми носеше дори шоколад за рожденни дни, честитяваше ми като ако се прибереше.

Нямаше го по цели седмици, седяла съм да го чакам до два да се върне и все питах "къде е татко" и мама ко да ми каже, че е при курвето си ли? Преди няколко години разбрах цялата истина, цялата история, така както си е, но не ме впечцатли много, нямам чвства на дъщеря към баща. Сега са разделени ,не ми звъни, дава мизерна издръжка, която не стига до никъде. И както казах не ми се обади за изпитите, нито после да ме попита как е минало, нито какви оценки имам! Това преля чашата и го мразя вече. Аз съм на 14(почти) и тази кодина кандидатствах, имим си резултатите и съм доволна.

Обръщам се към всички деца и към авторката на тази теме, съвземете се и не си трошете нервите...казвам ви го от опит, на мен никога не ми е идвало на ум да проявя подобна слабост като това да се самоубия, не бягай от проблема, изправи се срещу него и го реши!Това мога да кажа, дано съм била полезна.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 59a644ad90
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От 5 за 6
Подозирах нещо подобно... (не знам до колко това ще те успокой, но и аз съм израснала точно в такава среда).

И моите родители непрекъснато се караха, но за съжаление аз нямаше къде да отида - и затова си стоях и си ги слушах ежедневно. Разликата между баща ти и баща ми е е тази, че моят нямаше любовница, беше верен на майка ми, но за сметка на това пиеше като свиня.
Като по - малка всичко това ме стресираше (вероятно и теб те е стресирало тогава...) но с времето станах силна... Ти също си такава, всички тези неща, през които си минала са изградили желязен характер - трудно би се пречупила.

Завършека на цялата история също ни е сходен. Ти си разбрала, че нямаш чувства на дъщеря към баща, аз пък разбрах, че съм била нежелано дете. Появата ми на бял свят го озлобила към мен (чувството, че си в тежест на собствения си баща е убийствено... наистина). Аз също го мразя - казвала съм му го, не веднъж. Виждам, че съжалява за тогавашното си държание, но факта, че се е провалил като баща не може да се промени...

Поздравления, че не си проявила слабости и не си направила някоя глупост до сега. Бори се до край... :))

...С теб, имаме общи неща..
Благодаря, че го сподели.
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: ec8cd63f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз ти благодаря, че ми казваш това номер 5, наистина е важно за мен. И аз съм казвала на баща ми, че го мразя. Наистина благодаря за разбирането.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 59a644ad90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   :)) За мен също е важно... А още по - важно е, че има хора, които ме разбират. Радвам се, че ми кажа всичко това и дано хора като авторката например, да разберат, че бягането от проблемите чрез самоубийство, не е начин. Както ти каза: Човек трябва да се изправи с/у самия проблем и да го разреши :))
Желая ти успех...
SFA

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: d6d095374c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   не прави глупости,жвей си живота те после ще осъзнаят какво ти приченяват :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8ac5ba56d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   кам номер 5 сори за всичко гадно в твоя живот
кам авторката моито момиче не си и мисли за самоубииство само глупости са това има и по лоши неща от това а кам номер 10 няма да се осазнаят каквото и да си говорим е така

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker