Загубих девствеността си - избързах и съжалявам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Загубих девствеността си - избързах и съжалявам
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 18177 пъти
Здравейте, пише ви едно уплашено момиче, което е само на 13.
Разбирате за какво става дума от заглавието. Имам приятел, който е на 15 и... просто се случи. Не знам как, не сме говорили за това по-рано, просто се почувствах сигурна и готова и го направихме. Той беше толкова внимателен, че дори не усетих болка. Хареса ми, а и той сподели същото. Използвахме презерватив, дойде ми преди няколко дена и уж всичко е наред, но аз се чувствам виновна, та аз съм само на 13 какви ги върша, - уж съм добра ученичка, грижа се за къщата, не се карат с наще, а пък...

Искам да ви попитам, ще се отрази ли за напред, започването на полов живот в толкова ранна възраст? Ще съм благодарна, ако ми отговорите и съм наясно, че ще има обиди, но заслужавам си ги! Разбирам грешката си и ми се иска да бях започнала воденето на полов живот по-късно (16-17), но... така се случи, почувствах, че това е момчето за мен, а и още го чувствам. Благодаря за отделеното време, и ще съм изклучително благодарна на модераторите, ако публикуват историята ми. :) Лек ден и усмивки!


The Smile: 13

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7a5dd4d65f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Че за какво пък да съжеляваш? Почувствала си се готова - направила си го.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: eab902e8d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно, малко ти е рано, но в крайна сметка си го направила, връщане назад няма. Гледай за напред да го правиш само със сериозен приятел и да не станеш бройкаджийка

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d60b1c46f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Здрасти. Първо искам да ти чиститя, че си станала жена. Не съжалявай за нищо - стореното - сторено, а и момчето явно е читаво, щом се е погрижило да ти е добре и е ползвал кондом. Можеше да ти се случи къде-къде по-страшно нещо, било и на 20.

Мило дете, не си избързала много, а само с една година. В България след 14 г. НАВЪРШЕНИ е легално да прави мъж секс с теб, но за сега.... просто можеш да вкараш момчето си в изправителен дом без да искаш (ако вашите разберат например).
Затова, мълчи си поне годинка. Не обвинявай момчето - нали си се сългасила?
Не мисли, че си загубила нещо, особено, ако ти е било хубаво... И на 17 да беше почнала, същата работа - девствеността се дава веднъж, но да ти кажа честно - макар, че я дадох едва на 18, съжалявам, че не го направих с едно момче доста по-рано.
С нищо това няма да промени живота ти, ако се пазиш от забременяване. Винаги ползвай кондоми и да не ти дреме.... Пази само тайната си ревностно, не се доверявай на „приятелки“ и нека момчето стори същото - защото може да ходи в затвора най-малкото.
Запази доброто си име и си гледай уроците и игрите. Едното не изключва другото. Все още можеш да се насладиш на детското в себе си, да се пързаляш навън, да си играеш с по-малките.
Аз съм на 27 и все още го правя. Липсата на девствена ципа и годинките не ми пречат. Скоро си взех и плюшено за Коледа... Запази и детето в себе си, но не съжалявай ЗА НИЩО!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: eaa45a26e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подкрепям номер 2. Също така искам да ти кажа, че наистина ти е доста рано, за да го направиш, но няма връщане назад вече. Поне после като пораснеш няма да се срамуваш, че не си го правила и да трябва да лъжеш, че си. Още ти е малко рано да почваш с гаджетата, но ако се стига до секс, прави го само с момче, което ти е наистина сериозен приятел, а не да ставаш к**ва. Не искам да те обиждам, наистина, просто ти давам съвет :) Успех

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2eae74a93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   здравеи, макар че си на 13 години, ти вече си девоика.
не бива да съжаляваш просто си срешнала, умен красив и нежен мъж с които сте били интимни.
похвално е че сте използвали презерватив.
пазете се от венерически болести, рано ти е да ставаш маика. Няма да ти се отрази съществено започването на полов живот. Късмет в любовта. Просто това е началото на пубертета.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 372bf5053f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Авторке, ще ме извиняваш, ама много, че ти излизам от темата и да питам другите умници- Кой, по дяволите, реши, че момичето става жена след като го направи? То може и на 27 да е девствена, ама какво- юнуша ли ще я водим, или ще вика майка си да я пита дали може да си вземе определен сутиен? !

Така, към темата. И да съжаляваш и да си тъжна, ама да се спукваш от рев- все същата си е. Направила си го и тва е, от тук нататък сама си решавай. Ако не беше писала като наранено дете, а като горда тинейджърка щяха да те нападнат, с това ти казвам, че както ти приемаш нещата- така ще ги приемат и останалите, в твой ръце е положението.
Нали вече си голяма, нали вече си достатъчно разумна за сексуален живот, нали над мене те изкараха девойка- еми докажи го де! Всичко е на твой гръб, ако забременееш, ако хванеш някаква венерическа болест, ако отидеш на гинеколог болна от нещо предавано само по полов път- мама ще се зарадва, ако момчето скъса с тебе след ден.... секса не е спорт, не е и само удоволствие, това е такава отговорност, че поемеш ли веднъж връщане назад няма!

А твоята работа е след дъжд качулка, мисли се преди секса, а не след него. И ако всички други ти държат ръката и те успокояват аз няма да го направя, не се нуждаеш от лъжи. Хората го правят на 15/16, защото тогава могат да поемат риска от всичко, а ти на 13, щом си решила- давай.
Ако можеш да се справиш- супер, хубаво, прави го всеки ден. Но, ако не можеш- е съжалявам, прекалено е късно за всичко.
Зу-За

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bbbe0f5a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   Извинявам се, че ще бъда малко по-груб, но не смяташ ли, че няма как да ти излекуваме гузната съвест? Мислиш си, че като ти напишем колко си мила и добра и ще ти мине, ненапразно си споменала колко си добра и т. н., за да ти кажат всички, че ти всъщност не си направила нищо лошо. Не на мене тия...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5b0bdc87fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

8.   Към номер 7.. Всъщност въпроса ми беше "Искам да ви попитам, ще се отрази ли за напред, започването на полов живот в токова ранна възраст" Не съм търсила съжаления, нито съчувствие, нито някой да ми лекува "гузната съвест". Не съм споменавала нищо с цел да ми кажат че не съм направила нищо лошо, а просто исках да опиша как се чувствам. Съжалявам, че не си ме разбрал правилно.

Номер 6 знам, че е на мой гръб, никой не товаря нито приятеля ми, нито семейството. И много добре знам, че отговарям за всичко.

5-Благодаря ти..! :)

4- Не, не съм някоя к*рва, направих го с приятеля ми, заедно сме, очите ми не се оглеждат за друг и в скоро време не мисля да го повтарям. Благодарна съм ти :)


3- Наистина ми даде много ценна информация. Искрено благодарна съм ти. Не съм разказвала на никого, нямам и намерение да го правя. И много се радвам, че има такива положителни хора като теб!



2- Мерси. И няма да ставам бройкаджийка. Не съм от този тип :)


1- Изклучително благодарна съм за подкрепата ти!


Весел и усмихнат ден.. Само хубави неща ви желая. :)


Авторката :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d60b1c46f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   До Авторката от 3.

Мерси.

Иначе, да не ти дреме. Аз лично се пазих до 18 и какво? Един идиот почти ме изнасили и ми трябваше доста време, за да си стъпя на краката.
Само изпуснах много щастливи мигове с момчето, което знам, че щеше да ме направи щастлива.
Само гледай да не забременяваш. Явно момчето ти е качествено, но и ти си вземи кондоми в теб да си имаш просто. Ако се спука, не се панирай, а си вземи без рецепта Ескапеле в рамките на 72 ч.
Аз лично много съм доволна от кондомите - за 10 г. ми се е пукал 2 пъти. Нито съм забременявала, нито имам други гинекологични проблеми.
Иначе - ти няма, защо да се пазиш от венерически заболявания. Сигурна съм, че си също или първото, или второто момиче на момчето. Спокойно. Само от бременност да се пазите много, ама мнооооого строго.
И дори да скъсате, не бива да казваш на никого, защото не мисля, че е честно да вкарваш момчето в затвора (за 5 г. ).
Правете си, каквото правите, но си го правете за себе си. Ако не направите „белята“, няма да имате проблем. Не е нито неморално, нито признак за лош морал. Обичате се и си била само с него, както и той само с теб. Просто си много малка и трябва да внимаваш за забременяване. Само и единствено това ти е най-големият проблем. Затова те приветствам в света на жените. Вече имаш женски проблем - да се пазиш, но пак ти казвам - сексуалният живот с момчето, което обичаш не е някакъв порок, както и няма да ти се отрази по никакъв начин и на душата, и на тялото, и на детството, оценките... ако ти не позволиш това.
Продължи с живота си и не отдавай прекалено голямо значение на половия си живот. Всички навън имат. Отдавай значение на обучението си, както и на игрите, приятелите, семейството... , а ако решиш да имаш секс с любимото момче, ако ползваш кондоми и се пазиш, то това ще е просто една част от шареният ти живот. Годините минават, изживей живота си без огризения за стореното. Поеми си отговорността, а тя е само една - да не забременяваш и да си мълчиш, докато станеш поне на 14.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 40630e6b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 1 пише глупости и, ако си на повече години от авторката много жалко за теб. :( От едно изречение установих, че си около 13 и ти. Не си жена мойто момиче, ти много си избързала, жена не се става като си загубиш девствеността на 13 години.
Не знам къде в историята на момичето прочетохте нещо за мъж? ИЛИ това е 15 годишното момче?
Не може от нормално мислещ да чуеш по различно, че на 13 години, ако стане белята и бебе ли ще гледаш? Преди около 10 години не си спомням толкова масово оглупяване да е имало. Жалко, че ще се раждат деца от деца, те няма да имат нужното възпитание.. Съжалявам, но и аз нямам намерение да крия какво мисля, нямам какво друго да кажа освен, че това е отговорност, ако знаеш какво е значението на тая дума? Никой ли не мисли? То си е за вас и после ви е плачете.. A ти номер 3 да научиш законите хубаво! Пишеш глупости, но ти си го знаеш според мен...
Всеки си има мнение, но сайта е за полезни съвети и, ако си мислите, че повечето ви коментари са полезни за авторката се лъжете.
Споделяйте повече с родителите и вярвам, че ще има по малко подобни истории. Няма нищо по ценно от това едно дете да си изживее детския живот по детски.
Не поущрявайте деца да вършат глупости, говоря за 1- ви и 3- ти коментар. :)

Кумчо Вълчо

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c56f951fa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Не ти ли е малко ей така раничко? Не знам как хората се чувстват готови на такава ранна възраст и мисля че ще ти се отрази ако постоянно мислиш за това. Пък ако продължиш живота си без проблеми-здраве да е! И може да имаш някакви усложнения заради ранната си възраст. Но да видим и ромите-на 10 си губят девствеността и какво-нищо ама абсолютно нищо им няма. Нито болести ги гонят нито нищо.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d60b1c46f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Кумчо Вълчо да прочете параграфите 149 следващи в НК.

от номер 3

П.П. 15 годишното момче, макар и непълнолетно, е подсъдимо... има изправителни домове за такива, ако авторката не си мълчи. Така че...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 61ec97721f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Добре е че си си взела поука и си осъзнала че е грешно.
Рано си е, наистина, но не съжалявай, тъй като вече си го направила, няма връщане назад. Важното е, че си си взела поука, защото някои, като теб не си взимат поука и продължават в същия дух и на края бременни на 16-17 години и пишат тука и търсят помощ. А каква помощ като те са си виновни и не са мислили с главите си?
И запомни, търси любовта, истинската и недей следващия път да бързаш, дори и да си на 18 години. Важното е да си обичана цял живот от един мъж, а не да си използвана цял живот от много.
и това ти го казва момче :) да знаеш.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 40630e6b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Еми каквото и да си говорим авторката си е дете, ти как мислиш номер 3? че е жена? По горе е написано достатъчно от номер 6. Не е правилно да се мисли, че като е загубила девственост е станала жена. :) На 35 години, значи си още дете, ако не си правил секс? Вие го описвате така, ако не се лъжа;) и много почнахме да се комплексираме, което е тъжно.
Нали това са зрели хора и авторката е голяма вече.
Като нямате търпение.. ще четем такива истории.

Кумчо Вълчо

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1031b348b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Кофти....
Дано някой ден нямам такава дъщеря...
Трябваше да почакаш поне до 17... даже и тогава ти е рано!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8a9aa8942e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Номер 3, това ли според теб е критерият за жена?

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4049c53a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Съветвам те, от тук нататък да бъдеш много по-внимателна. Пази се, най- вече уважавай тялото си. Ако, спазиш тези правила няма да има последствия. УСПЕХ И УМНАТА!!! ^^^^ЛуДкАрКаТа^^^^

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5ea3cef00a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Реших да отговоря на въпроса ти точно "ще се отрази ли за напред, започването на полов живот в толкова ранна възраст? "
Това зависи само и единствено от теб и решенията които вземаш в живота по нататък. Ако си останеш с това момче, не започнеш да сменяш партньорите често и се пазите от забременяване/болести няма никакъв проблем.
Аз съм на 40год на 14 постъпих като теб на 17 се наложи да направя аборт но това съвсем не се отрази кой знае колко на живота ми, имам семейство две големи деца и какво като започнах по рано полов живот нищо. Има един плюс в това още от рано говорих с децата си за секса позволих им да го правят в къщи вместо по пейките в парка и не се срамувам от това.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1031b348b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Номер 3, де да се ставаше така жена... хаха

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6f5a759842
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Ами избърза ла си, да беше пратила твоят приятел на шаврантия и да му омекне мерака. Та ти си още дете. Какво си мислиш че правиш

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4780963c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   номер 20 - +1
до авторката - ко да ти кажа освен - пусни му пак :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 91a80cb58d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Ами моят съвет е да внимаваш в бъдеще - противозачатъчните на първо място

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c7855110e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Бих казал, че завиждам на авторката - аз съм момче на 18 и първият ми път беше с проститутка

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: afa506ccc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Вие окей ли сте!? Мислите, че за днешните деца на 13 години е нормално да зочнат полов живот още от сега и няма да им повлиае! Нали знаете- на 13 прави сефтето си, на 14 дава и в дупето, на 15 сменя ги като носни кърпи, на 16 не е с един и така на 18- пълнолетна проститутка! Моля ви! Това, че не трябва да съжалява за нищо е ПЪЛНА глупост! Та тя е още ДЕТЕ! Трябва да се спреш малко, скъпа! Все пак-13 години!! Има за какво да съжаляваш! Какво ще си помисли майка ти като разбере че малолетната, подчертавам МАЛОЛЕТНАТА, й дъщеря, която е още дете, прави вече секс??? Щом си готова вече да поемеш такава отговорност можеш и да се изнесеш от вас, да започнеш самостоятелен живот, защото майка ти не би ти позволила, а знаеш, че родител трябва да се слуша! Какъв родител ще станеш незнам! По добре не си и помисляй повече да правиш секс до 18, защото ще стане зле! До таканаречения "номер 3", искам само да ти кажа, че ти не си била на нейно място, че да одобряваш постъпката й!

НАНА

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: aed5618023
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   ЗА НОМЕР 25.
Слушай, може да е направила грешка, но се чувства виновна и търси начин за напред да не и се отрази, търси помощ.. Добре, че се е почувствала готова, ама не трябва да я обвиняваш за неща, за които тя САМА си отговаря за последствията.. искала го е- направила го е, щом се чувства виновна има за какво.. това е истината.. и относно това, което си написала: " на 13 прави сефтето си, на 14 дава и в дупето, ... " и т. н. не я познаваш така, че не можеш да я съдиш каква ще стане, отново тя сама си решава, ама предполагам, че е умна достатъчно!

КЪМ АВТОРКАТА!
Здравей, аз също съм на 13 и в момента имам приятел, който е на 14, разбирам те напълно какво ти е, защото и аз се чувствам готова, но предпочитам да изчакам до 16 поне. Не намеквам нищо просто искам да ти кажа, че трябва да криеш известно време от майка си, а това е голяма отговорност, защото едно момиче преди да направи нещо трябва, да има думата на майка си.. Амм, не казвай нищо на никой и не прави секс до 16, преценявай момчетата и не повтаряй грешката си да момента, до който можеш да станеш искрена.. Целувки! :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 2850c02086
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Всеки си решава кога да започне полов живот. Всеки си има избор, почувствала се е готова и това е. Без нападки. Пък и момчето е било свястно и внимателно. Може би е трябвало да почакаш поне до 14.... поне... И го пази в тайна, каквото е ставало между вас си остава там.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 95ee5c8a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Не се пиртеснявай, че си го направила толкова рано аз съм на 14 иго направих за 1 път лятото. От тогава досега с приятелят ми сме го правили 7 пъти, но той също е много внимателен. Хубаво е че си използвала презерватив, продължавай и за напред така, защото аз за 1 път го направих без и после бях доста изплашена. Не се пиртеснявай щом си го искала и се се почувствала готова :).

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d683496231
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Добре момичето е легнало с момчето на 13 години, ще походи с нея няколко години още и живота ще ги раздели. После тя пак ще се влюби в някой друг, но сърцето и винаги ще помни първата пълноценна любов. Тогава тя ще може ли да обича с цялото си сърце мъжа, с който да живее до края на живота си? Не се ли изхабява емоционално един мъж и една жена ако започнат отрано със секса и дали ще бъдат щастливи? Нейните години сега са най-благодатните да учи и да спортува, да се изгражда характер. После цял живот ще работи, ще гледа семейство, деца, мъж. За какъв чеп и е да се обвързва, а не си гледа приоритетите в живота, а това на първо място е образованието. 359

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7e54ca4c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Алоо моралистите.. я първо се уверете, че Вашите деца не се

чукат на 13 и после давайте акъл на момичето!! И оставете кой

както иска да си живее живота.. К'во сте започнали да давате

уроци по етика и право.. Тц Тц Тц, , ,

Малката, само едно ще ти кажа - живей както искаш, прави

каквото си поискаш и бъди щастлива. И никога не

съжалявай, не проси милост и най-вече гордаа.. Независимо

какво се случва.. Една жена не е ли горда със себе си.. Не е

жена. :))

АнаБел

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6eafb152be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Колко мъдро съветване от малко по голяма "жена". тц.. :(

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 8ac79b7cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Номер 25, моля те не се превземай и ти. И какво като го е направила на 13? ! Щом се е почувствала готова, дори и да не е наистина, защо да не го направи? Това си е неин избор. Да, и на мен не би ми било приятно дъщеря ми да започне полов живот на 13-14, но явно така са се получили нещата при момичето (: Чакай малко, бе, кой е казал, че ще става проститутка? Сама си осъзнава грешката и е написала, че не смята да го повтаря скоро време. За какви *урви говориш ти? ! Леле, моля те стегни се! Не мисля, че си прочела и разбрала целия проблем, който е споделила авторката...

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: cc27d5355e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Абе 25 ти си някъв пълен тъпак момичето се е решоло направило го е голяма философия а й е стара история

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a8d78c0845
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Абе на никой не му е рано или късно.. Ало се почувстваш готова- направи го. Естествено не говоря за 10, 11 години. Да избързала си, но говориш при свършен факт... :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f8c6498879
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   Най-важното е после да не съжаляваш. Ако да речем момчето не е било внимателно, или те е боляло много или въобще... не ти е било конфортно тогава би трябвало да съжаляваш. Но щом няма проблем защо съжаляваш? Пък и станалото станало всеки прави бели...

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e617534450
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Към номер 6 ... Тя става жена... след като й дойде цикъла.. и на нея и е дошъл .. затова й казват , че е жена ;)) много безполезен коментар..по-добре да не го беше писала :)))))) А по темата : Напълно съм съгласна с номер 1 и 2.. :) няма смисъл да повтарям същото. :))

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 35eecd506b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Не знам за другите но аз съм съгласна с номер 25.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 4baf095779
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Някой момичета на по 17, 18 още не са правили секс не защото не искат а защото няма с кого. А при теб е дошъл късмета още на 13 и се оплакваш. Стегни се малко.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: bb95b3c130
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Ами, почувствала си се готова и си го направила. Аз лично съм на 16 години и имам сериозен приятел но ме е страх от първия път, защото казват, че боли. Сега като чувам от теб, че е най - важно да си сигурна, че го искаш ще се осмеля да го направя. Но внимавай много, защото нарушавате закона.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 827e3f687e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Хаха хора в кой век живеете? Какви са тези глупости, с които се правите на много мъдри? Как щяла да обича човека, с когото ще прекара живота си? Ами да вземе да си сложи фередже! Наистина й е било рано, може би 16-17 щеше да е по-добре, но моля ви, не се излагайте. Според вас ще е по-добре да се омъжи на двадесет и няколко и тогава мъжът й да й е първият/а той да си е имал сексуални партньорки/ и тя да е напълно неопитна. Аз предпочитам да имам опит и да знам какво искам преди да се омъжа. Вместо примерно да сгреша и той да не е човека за мен или като сме женени от 10 години примерно, дори и страшно да се обичаме, да се измъчвам дали не съм загубила като съм била единствено с него.. И не започвайте да си излагате тезите, че нямам морал. Мисля, че отдавна е минало времето на уредините от родителите бракове и окървавените доказателства/чаршафите/ за невинността на девойката. Или вие още си живеете там? Света се промени. Нищо не е така черно-бяло, още повече отношенията между мъжете и жените. Сега съм на 17 и искам да го направя, нищо, че съм готова отдавна/от преди2-3години/. Имам си приятел, с който се чувствам добре и съм сигурна в него. Изчаквах, защото се притеснямам от мнението на другите, от това какво ще стане след това, пък знам, че когато започнеш половия си живот по-рано не е добре за развитието, защото организма все още расте и е крехък.. Обаче като човек го желая защо не. Пък и е хубаво човек да си доставя удоволствия и да разпуска, естествено, че трябва да се внимава и да се пазя, но няма проблем мисля, че ще се справя :D А и за разговорите с родителите-говоря постоянно с майка си и то за всичко от както се помня.

Към авторката:
Та в крайна сметка, искам да кажа, че щом си се чувствала готова и момчето е било внимателно с теб няма от какво толкова да се притесняваш.. избързала си, но поне приятеля ти не се е държал зле. А иначе не се измъчвай, станало е. И не слушай "моралистит", които 100 процента съжаляват, че навярно родителите им примерно са им налагали строги правила и сега като не могат да се върнат назад говорят как всички трябва да сме като тях и да се пазим от ИЗКУШЕНИЯТА НА ДЯВОЛА. /звечи смешно, особено в 21 век/

Освен всичко искам да кажа, че секса не пречи на ученето, на морала или на нещо такова. Кой идиот ви е насадил идеята, че като не си пазиш ревностно девствеността преди брака, моментално ще станеш проститутка или ще си пропаднала и ще няма да си силна ученичка. Просто трябва да си с един човек, не да ги сменяш постоянно, и да продължаваш да учиш и да не забравяш, че секса не е края на детсвото, както някой беше споменал по-горе. Успех! А "умниците" - огледайте се! Не живеем в 18 век!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 37c99a3d51
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Свирено!

 
  ...

...
преди: 8 години, 27 дни
hash: eb43ac2cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   моето момиче да не ти пука направила си го и какво света няма да свърши голямата работа а за напред нищо няма да се промени пак ще се изживееш детството пак ще се радваш на подаръците но ще си имаш една малка тайна ;)

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d3b8d93926
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   За мен не си права малка си недоразвита още! както психически така и физически та да бъдеш готова за секс... но както ти самата казваш! случило се е! така аз го разсъждавам защото се поставям на мястото на Майка ти и баща ти ако знаят колко разочаровани ще са! толкова сте малки и не ориентирани още съжалявам че ще го кажа надявам се коментара да ми бъде одобрен но не знаете как дупетата да си избършете след голяма нужда но секс правите.. нямам думи! може това да те засегне но ти си знаеш че крити ще има тъй че!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker