Никой не ме иска - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Никой не ме иска
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 4860 пъти
От много време влизам в този сайт и се чудя дали да пиша и най-после се реших.
Значи аз съм момиче на 14 и (сигурно ще ви се стори банално) никой не ме иска. Имам добри приятелки и семейство, което ме подкрепя, ноо тук идва проблема с момчетата. Вече съм на 14, а нито съм целувала, нито съм излизала на среща с момче. Не искам да звуча надуто, но дори не съм супер грозна. Просто съм обикновена и мисля, че от там идва и проблема. Самочуствието ми си е нормално и както на шега ми каза една приятелка "трябва да е много по-високо". Досега съм се "зарибявала" само с две момчета, които буквално ме зарязоха преди да излезем на първа среща.

Малко съм срамежлива и понеже нямам никакъв опит с момчетата не знам как да се държа и се страхувам, че като излезна с момче като види колко съм срамежлива ще ми се изсмее в лицето. Не искам да го правя, защото другите така постъпват, но просто искам да почувствам какво е да те харесва едно момче, да те целува и да е само твой. Знам, че съм само на 14, но се страхувам, че ако порастна още малко и не съм излизала с момче ще се излагам още повече пред него.

Спирам да ви занимавам, защото изписах наистина много редове и просто Ви моля да кажете да се тревожа или не. И какво да правя. Ще съм много благодарна ако няма злобни коментари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: d5b11221e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Май бързаш много не мислиш ли? Къде пише, че е задължително щом си на 14 да се целуваш? Според мен много гледаш от другите. Сподели на родителите си, че ти е неприятно, защото не си излизала с момче.
Интересно какво мислят по въпроса
Няма злоба в написаното от мен, ами просто искам да ти кажа, че няма причина за притеснение.
Смешно е да гледаш от другите.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1212fd5ebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Не се тревожи, не го мисли. Сигурна съм, че си една красива, малка дама, която след време ще има опашка от ухажори! :) Просто не е сега времето, не пришпорвай нещата. Изживей си хубавите години, излизай, учи, спортувай - нещата сами ще си дойдат на мястото!

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5f92373fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Между другото ти си ми точно копие и аз имам същия проблем като теб разликата е, че съм момче.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a771ab36b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей,
И аз имам същия проблем. Пак съм на 14, само че съм момче. Не мисля, че трябва да се безпокоим за това. Има време. :-)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: cd2178e66b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Здравей :) Преди около 2 седмици навърших 17, но за пръв път се целунах момче когато бях на 16. Всички около мен вече го бяха правили и около тях постоянно се въртяха момчета, но не и около мен. Чувствах се като супер задръстена и нямах търпение да ми се случи и на мен. Трябва да ти кажа да спреш да мислиш кога ще ти се случи и на теб и да се притесняваш относно любовния си живот, защото наистина е вярно това, че когато най-малко очакваш - любовта ще почука на вратата ти :) Просто бъди себе си, дръж се естествено, шегувай се, грижи се за външния си вид и не мисли за това кога ще се целунеш или как да се държиш с момчетата и т. н. Един ден когато най-малко очакваш, ще ти се случи нещо хубаво, повярвай :) Лично при мен, но и при много, много хора така става. При мен случката беше лятото. С приятели бяхме на почивка и аз като теб все още чаках тази първа целувка, но знаех, че не трябва да мисля за това и просто правех това, което ти казах и ти да направиш. Като не мислех за момчета и такива работи, толкова се забавлявах, чувствах се свободна, беше ми супер яко! Но 1 ден след като се върнахме в града, една приятелка от тези, с които бяхме на почивката ми каза, че едно момче от нейното училище е питало за мен. После с това момче взехме да си пишем ии в крайна сметка излязохме заедно и се случи тази първа целувка! Извода е - да не мислиш за любовта и тя ще ти се случи когато най-малко очакваш и когато ти се случи, знай, че ще бъде невероятно хубаво! Успех, момиче :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c98a5e5e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Изцяло подкрелям коментара на ЛОША. Младежи, за всичко си има време. Това, трябва да ви най малкия проблем. Разбирам ви, че искате от всичко да опитате, но БЪРЗАЙТЕ БАВНО!!! Желая ви УСПЕХ!!! ^^^^ЛуДкАрКаТа^^^^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7144b5af04
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   Пилеее, не бързай! Хванах си първото гадже, когато бях на 16 и тогава се и целунах за първи път. Недей бърза, че после ще ревеш от момчетата, когато проимаш! Сега съм на 18 и да ти кажа честно от това, което видях и опознах се отказвам да търся каквото и да било :)!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a771ab36b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   до номер седем: Защо до реве от момчетата? Ако тръгне с подходящия няма да реве. Това, обаче, потвръждава, че има време, за да го откриеш, така че не се притеснявай

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7144b5af04
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Към номер осем: Защо ли, защото момчетата са по-голями п*тки и от момичетата. Нали, не казвам, че всички са такива, но в по-голямата си част са точно такива, особено, на тази възраст. От някъде 14 години натам единственото, което им е в главата да се нае*ат (с извинение) и нищо друго не ги интересува. Да не говорим какво поведение имат повечето! Познавам момчета на по 18-19 години, моя възраст, е сори, ама все едно са на 13 по държание, правят хипер големите глупости, лигавят се повече от девойките и се кефят като пребият някой! Те за това! Но пак казвам и дебело подчертавам не всички са такива, не искам да обидя никой :) Приятна вечер!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a771ab36b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 9 (7): признавам, че си права, за това, че повечето наистина мислят за с*кс, независимо от това как се чувства момичето. А и аз казвам, че ако почака, ще намери този, който няма да я нарани. На 14, но не бих се обидил. Та аз съм на 14 дори не съм си и помислял за това, да правя с*кс и още повече да наранявам момиче. Това си е моето мнение. Аз знам, че не съм като твоите приятели. Но въпреки, че съм момче, няма смисъл да се лъжем, че почти всички са такива. Права си мислят за с*кс, но когато аз казаху че не е задължително да реве от момче се има едно на ръка, че няма да се е хванала с първият глупак на улицата, който ще се чуди как да и го вкара.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c45cfa332c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Аз съм на 17 на твоите години бях малка лигла, която беше свикнала с вниманието на целия свят, но повярвай ми когато разбрах че Земята не се върти заради мен се наложи да си преобърна като цяло начина на живот. Имаше много момчета, които ми пишеха, но на мен ми беше кеф да ги режа просто ей така за нищо. Сега знам каква глупачка съм била. Може би заради такива като мен повечето момчета искат само едно нещо и то не е любов. Не го мисли толкова не бързай да ставаш лелка, защото повечето ти омазани с фондьотен връстнички на това приличат. Бъди себе си и когато дойде подходящия всичко ще стане както трябва! :)

Wall ;]

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2c79100b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   Много ама наистина много Ви благодаря на всички. Чувствам се наистина по-добре. Не че бързам да порастна просто бях депресирана, но наистина много ми помогнахте. Вече наистина не ми пука и ще се оставя времето да реши кога какво да направя. /само не искам да останете с впечатлението, че съм няква пикла дето иска да се нае*бе.. лично според мен първия ми път трябва да съм поне на 16 :)) /. Отново Ви благодаря вече наистина съм по-уверена и не ми пука особено. Както някой от вас казаха - всичко с времето си.
авторкатаа ^^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6eedd94e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Авторке, радвам се за теб! САМО ТАКА И ГОРЕ ГЛАВАТА!!! ^^^^ЛуДкАрКаТа^^^^

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 852d0a8dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Това се дължи на някакво влюбване и осъзнаваш чувството любов. А аз съм сигурна, че ти много добре знаеш какво е влюбване и как се чувстваш. Но съм сигурна, че все някой те харесва, но не си признава. Така е при момчетата те не могат да си признаят, че те харесват, а направо те целуват (с изключения). Не се безпокой знам какво приказвам и знам, че все някой те е забелязал. УСПЕХ :) :) :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8d013dc371
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Аз съм по същият начин никой не ме иска в училище и не ми обръщат внимание :все съм им досаждала. Искам да се променя не мога да заглеждам момчетата и не знам как се заглеждат и какво да правя като харесвам някой. Моля ви помогнете и на мене

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker