Искам да уча в друг град. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да уча в друг град.
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2108 пъти
Искам да уча в друг град - в този, който съм израстнала и все още живея гимназиите са почти едни и същи, обръщат внимание само на някакъв език, който въобще не ме вълнува и няма да ми трябва. Има училище (но в друг град), което изучава език, които ще ми трябва и ми е много интересен и научавам бързо (аз го знам малко от онлайн уроци)

С родителите ми не си споделям много, само ако евентуално те попитат нещо. Не знам как да им кажа, че искам да уча в друг град - срам ме е, за това всъщност си мълча и за много други неща. Баща ми е учил в друг град и с него се разбирам по-добре отколкото с майка ми. Майка ми ме смята за неотговорна и едва ли ще ме пусне сама... Постоянно ме питат къде искам да влизам и аз си мълча..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: dabfa7bcfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз не виждам нищо... СРАМНО в това да учиш в друг град. Сподели с баща си щом се разбирате и евентуално да поговорите после и с майка ти.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2adced3c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен е добре да завършиш гимназия в твоя град, а винаги можеш да ходиш на частни уроци събота и неделя по този език, който искаш да учиш - надали ще е по-евтино на вашите да те издържат в друг град отколкото да пътуваш примерно всяка събота и да ти дават пари за уроци. От друга страна, винаги изглежда много лесно да се живее сам в друг град, особено че на някой места това си е направо мода, но всъщност не е нито толкова лесно, нито толкова приятно, нито условията на живот по общежития или в квартири със съквартиранти са много прекрасни. Определено не е невъзможно, но за мен на 13-14 е прекалено рано да се изнасяш от вас. Аз заминах да уча в друга държава на 18 и ми беше трудно в началото, пък да не говорим за 13-14. Имам мой приятелки изнесли се на тая възраст - една част се върнаха по родните места, една част издържаха, ама за сметка на много други неща като нормална семейна среда, подкрепа, сигурност и т. н.
Ана

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 06355ddbcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Авторката: Аз дори и не си помислям, че може да е лесно да останеш сама в друг град - нямаш приятели, семейство.. Оставала съм дълго време без родителите си или изобщо други хора у дома през лятото(седмици;месец). Станах самостоятелна от ранна възраст. Да - липсват ми, но това е повече защото не излизах с никого навън(всички са извън града) и бях абсолютно сама.. Странен характер съм и подкрепа не ми е нужна, но постоянно съм несигурна в решенията си или бързо се отказвам от идеи, защото ме е страх от провал.. Това за което ме е страх са парите - не искам да им се 'натрапвам', понякога изобщо ме е срам да им искам пари, още като малка бях такава, въпреки че нямат финансови проблеми.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker