За да видя единия, трябва да избера другия?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

За да видя единия, трябва да избера другия?!
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 1880 пъти
Всичко стана съвсем неочаквано за мен. През лятото отидох със семейството си на почивка и отседнахме в един хотел, където срещнах едно момче и започнах много да го харесвам. Към края на престоя ни вече бях се влюбила и той започна да ми обръща внимание, но трябваше да си ходим. Мислех си, че това е краят, но не съжалявах за станалото. Не се бяхме опознали добре, но успях да го намеря във виртуалното пространство. Успях да го опозная. Не може да се каже, че го познавам добре, но знам поне в общи линии какво представлява. Влюбих се още повече. Той обаче е доста предпазлив в отношенията си с момичетата, а и е претрупан с работа в хотела, така че не може да си пишем често. Това не са негови оправдания. Видях го, докато бях там, и дори си бях помислила, че няма време за интернет.

Намерих го от страницата на хотела, а мен от същата тази страница ме намери друго момче. Сетих се кой е, защото и той беше в същия хотел, но не сме се запознавали там. Отначало си пишехме най-обикновени неща, но после той ми сподели, че имал чувства към мен. Външно съм му харесала още там, но се радвал, че ме е намерил, защото искал да опознае и характера ми. Той също му допаднал и започнал наистина да ме харесва. Отначало си мислех, че ще му мине, но нещата се задълбочиха. Готов е да ми плати следването и имал планове за нас. Част от тези планове е да отидем заедно на море и да отседнем в същия хотел! Не се знае дали тази година ще отидем с нашите. Съответно и не се знае дали ще видя моя човек оше това лято. Ще го видя със сигурност, ако приема предложението на ухажора си, но това няма да се случи никога. Аз не съм такъв човек. Ако моята любов ме види с друг, няма после да иска да е с мен, а пък и как да използвам някой? Това би било толкова подло. Как ми се ще това предложение да беше отправено от човека, който искам! Но в живота има доста иронии на съдбата...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9db6cc2e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Ти харесваш ли този който ти е предложил, а междудругото не винаги се гледа външния вид и парите... офф прави това което тиказва сърцето ще има много като тях двамата.. споко.. ;))

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c166c061a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Моят съвет към теб е, откажи на ухажора ти! Недей да го лъжеш и да му даваш празни надежди, че нещо може да стане. Само ще се забъркаш в някоя каша.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker