Защо момчетата са толкова неблагодарни? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо момчетата са толкова неблагодарни?
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2063 пъти
Защо, когато не ги въртиш, а им казваш, че между вас просто няма да се получи, са тоооолкова нагли и НЕБЛАГОДАРНИ!? Когато някое момче има интерес към мене, ако не го харесвам, веднага му го казвам, но се надявам да оцени искреността ми и да си останем приятели, или поне познати, ако не сме си толкова близки. А те почват да се държат ужасно. Почват да ме отбягват и да се държат ужасно.

Имам една приятелка, с която сме в една компания. Тя им увърта, дава им надежди. Те тъкмо се откажат и тя пак ги хваща и така винаги си има резерви. И те са готови да й вържат през цялото време.

Защо така става? Не им давам напразни надежди, а направо им казвам, че нямат шанс, тя ги върти всичките (нея я давам само за пример, не че имам лоше чувства към нея), и постоянно са й под ръка?

Това го осъзнах преди време и вече и аз действам така. Гадно е за тях, но те така си го правят. Сега си имам гадже и пак има 10 човека, които ако им дам сигнал веднага са готови. Знам, че тая постъпка е много егоистична, ноооо те са си виновни.... аз опитах. Няма да получавам лошо държание само защото някакви пикльовци, не осъзнават, че аз им помагам всъщност.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: cde817054e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какви са тия глупости? Ти от къде падаш? Светът е нагласен така както прави твоята приятелка. Така се прави. Гледай себе си и наистина близките хора. Какво го мислиш какво им е

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 556a271ec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   е пак зависи как им ги отрязваш, ако си била груба те ти го връщат. гаджето ти сега не ревнува ли, да не те натири заради тия 10 човека къде въртиш

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: aaf216721c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не можеш да кажеш, че момчетата са неблагодарни. ВСИЧКИ СМЕ ТАКИВА. Няма как да сте приятели отново щом си ги скъсала, за какво са се въртели около теб... и ти си неблагодарна - те те харесват, ти не им отвръщаш на чувствата.. Отбягват те защото искат да спрат по някакъв начин тези чувства дори и да се доведе до обиди.
Зарежи я тая приятелка, ще си намериш друга.. Недей така да ги използваш, постави се на тяхно място! Те не са ти направили нищо и ти хоп - почнала да им го "връща".. Кажи им, че си имаш гадже и толкоз..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1633e3cf11
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ме разбрахте. Говорех за момчета, които да кажем сме се познавали. Били сме в една компания или нещо от сорта. Даже ми се е случвало с момче, което бяхме приятели. Не най-близките, но все пак. Абе вече все едно.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5540bd6ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Хаха.. авторке... жалка си, мислиш се за умна, мислиш се за хитра, а в същото време лъжеш само себе си.. те ти се увъртат единствено защото едноклетъчно безгръбначно създание ще е по-умно от тях. Това че ти нямаш способноста да мислиш не означава че "момчетата" ( в случая 5-6 човека, които ти познаваш ) са неблагодарни.. повечето мъже разбират от дума.. ако им кажеш че не искаш да си това, което те искат от теб, тогава те най-вероятно няма да виждат смисъл да се занимават с теб, поради много причини, които твоят недоразвит мозък в скоро време няма да разбере. Такива надуди момичета като тебе са толкова отблъскващи, че ви надушвам с километри. Хвани прочети една свестна книга, поумней малко, тогава имай смелостта да се сравняваш, или въобще да мислиш, защото ни най-малко не ти се отдава.

-Death_Blade ^

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker