Влюбен съм в най-добрата си приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбен съм в най-добрата си приятелка
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 6256 пъти
Хм... нека започна така...
Преди 2 седмици случайно открих това интересно сайтче и започнах да чета историйките на хората, в които малко или много всеки един от нас се "припознава", та така и аз лека по лека започнах да се ровя из писанията на хората, но ето че с времето се запитах дали няма да е добре да споделя какво пък и на мен ми тежи, както са казали споделянето малко или много помага (без значение, че е в интернет :))

Аз съм момче на 18 години, спортист с добър външен вид, силен характер и принципи, на които много държа! Живея с майка ми и сестра ми (която е с 4 години по малка), и в обща сметка се грижа, те да са живи, здрави и щастливи, с каквото мога а мъжка работа из нас колкото искаш :), но не си мислете, че се оплаквам напротив! Радвам се че се сблъсквам с живота от малък (13-14годишен) и сега съм по самоуверен, че бих се справил щом се отделя от "домашното огнище" живот и здраве :)

Реших да пиша тук за "проблем", които ме тормози последно време и както сами се досещата говоря за Любовта! Моята любов към едно момиче. Момиче тъй прекрасно, красиво, умно и сияещо в очите ми!
Тя е на 17, а със нея се познаваме от както се помним, от съвсем малки 2-3-ти клас. С това момиче ми беше първата целувка, дори и да бяхме малки тогава, това си остава прекрасен спомен за цял живот. От както започна малко по малко да ни идва акъла в главите (последните 2-3 години) сме супер близки приятели(най-добри приятели или там както се води клишето ;Д ). Събираме се 1 в друг, преспиваме а у тях, а у нас и всичко си беше наред.

Но (ето идва и кулминацията xD ) през последните няколко месеца, да речем 3-4, започнах да се чувствам някак си по различно около нея, започна да ми става тъпо като ми каже че е с нейн приятел някъде (под приятел имам впредвид, първата и истинска любов която приключи " уж " но все пак 1вата любов си е 1вата любов - цял живот се помни ) и т. н. С нея имаме някак сложни отношения от страна на любовта, имало е случай, при които сме имали по "интимни контакти" но всичко е спирало в зародиш, защото и 2мата сме уж разумни и не искаме да разваляме приятелство, което трае вече 9-10 години. Говорили сме си по въпроса но съвсен странично, но тя самата си казва че не иска да развалим нещо, което толкова много години сме градили. И от една страна е права нали..? Никой не знае дали ще потръгнат нещата макар, че имаме адски много време прекарано заедно и сме привикнали един към друг...

И в крайна сметка около това ми се върти проблема.. знам още сме малки да ги мислим нещата, но да ви кажа пък аз за любовта граници и бариери няма! ТЯ е навсякъде около нас, просто трябва да си отворим очите и да я видим :) Надявам се да не съм ви отегчил с историята ми, и искрено се надявам някои по опитен от мен да ми даде някои и друг съвет какво мога да направя по въпроса, защото наистина в мен "БОШУВАТ" чувства и направо ме смачкват! ..


П. С : I love you (да бе да ;dd ) Извинявам се от сега за правиписни грешки, пунктоация и тем подобни, поради простата причина че се навъдиха много разбирачи из нета, които вместо да седнат и да се погледнат само плюят по другите!

Благодаря на вниманието и се надявам на съвети ^_~
| Cheer | за създателите на сайта :]

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 30ea83355f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Деиставай, награбвай я направо без да мислите... няма какво да разваляте. Само може да спечелите. Изведи я, малко повече алкохол и не я чакай повече!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2c3fccbc9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ами ако искаш вземи да спиш и с други момичета не само с приятелката ти. Тя е права, не разваляйте приятелството. за да стане кажи и да не спи повече у вас и да не ти говори за разни момчета как ги харесва и подобни. запази си приятелката и си харесай друго момиче щото твоята история няма да свърши добре.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 00924bb8b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От Автора :

Такам да допълня -> Не правиме секс и тем подобни, събираме се по къщите ни като приятели, със други момичета не ми е проблема, даже мога да кажа, че няма и начин да се оплача от сексуалният си живот, пробвах с едно момиче да изградим сериозна връзка след като започнах да усещам тия работи към моята приятелка, но всичко приключи, защото нещата не потръгнаха, пробвах доста неща да видя дали просто не е някакво моментно състояние, но... уви! ...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d11f31a799
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами изчакай малко, може и да отшуми. Ако не, опитай да й намекнеш по някакъв начин, ако и тя изпитва нещо към теб ще се усети и щом чувствата ви са взаимни пробвайте, може да излезе нещо. Но ако видиш, че не отговаря или се отдръпва, по-добре спри, за да не си изгубите приятелството и да стане неловко.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2abd3a1a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Ами кажи и например-Ти си страхотно момиче, искам да имам гадже като теб... Момиче тъй прекрасно, красиво, умно и сияещо в очите ми! .... а защо да не си и ти?

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 00924bb8b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От Автора :

Мисля, че няма да се получи ии отиваме към план Б -> известно време ще я избягвам и това е няма друг начин :)..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f7d89d8bde
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе- защо пък план Б, като може да е
План А)сближаване и признаване на любовта
- (първо тире) питай я дали изпитва чувства към теб... може любовта да е взаимна-кой знае?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: bdd3f37546
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   това ти е сродната душа момче! не изпускай любовта на живота си... тя ще си дойде сама към теб.. това е най-хубавата и най-истинската любов - приятелството между момче и момиче! търпение му е майката! тя те обича.. просто не го е осъзнала. Не се отказвай от нея!!!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: dcac34e3f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И какво стана в крайна сметка? Темата е от преди почти година. Как се развиха нещата? :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 21 дни
hash: e384c364a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз имам същия проблем, но при мен е дори по-зле. От 4 години сме в един клас, за всичките 4 години, тя не е имала гаджета, харесвала е момчета, но не съм ревнувал. Аз пък от своя страна, вечно харесвам някоя и вечно съм в някаква драма. Но това, което никой не знае, а аз винаги съм знаел е, че я обожавам и съм лудо влюбен в нея. Тя в мен не е и не знам защо. С никоя не се държа така, адски мил съм, а попринцип не съм. Никога не съм й казвал каквото и да е за всикото това време това е една огромна мъка. С нея прекарваме огромно количество време заедно, всеки ден излизаме, пишем си постоянно, в един клас сме и т. н...

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 72897199b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И при мен е нещо подобно но с разликата че тя ме приема като брат поне така е казала на една друга наша обща приятелка.... тя е уникален човек но явно просто съм си изпуснал шанса...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker