Симпатягата... който е на 27 и е австриец - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Симпатягата... който е на 27 и е австриец
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2952 пъти
Все на мен ми се случват такива "интересни" неща.
Аз съм момиче, на 16 години. До сега не съм имала гадже, не мисля, че е имала и момче, което да ме е харесвало по такъв начин.

Преди няколко месеца братовчедка ми замина за Австрия и си комуникирахме само във фейсбук. Една вечер взех да разглеждам приятелите и и упс, видях един страхотен австриец, просто... като му видях снимката и полудях. Погледнах на семейно положение, оказа се, че е необвързан. Голяма радост. Най-накрая се престраших и му поисках приятелство. На другата сутрин видях, че е приел поканата. Бях на 7 небе.

Така в продължение на седмица той си стоеше в приятели и нищо не се случваше. Харесах няколко негови снимки и поставих на стената си една песен на немски. Видях, че я е харесал и йеааа!! После му писах, но само как е там, какво правиш. Втория път същата работа. Бях се отказала, когато ми изпрати нещо и ме поздрави. Оттогава започнахме да си пишем редовно (къде на английски, къде на немски). Споделях му много неща. Беше ми много лесно, защото знаех че и да разкаже на някого- в Австрия не ме познават, апък и ме разбираше и съветваше.
Разказах на братовчедка си, защото тя има повече опит и би ме съветвала. Каза ми ''Познавам го, но е прекалено голям. Намери си някой с 10 години по-малък" Аз обаче съм твърдоглава и продължих комуникацията си с него. Пита ме по-точно за училището, в което уча, градът. Миналата седмица ми се случи най-вълнуващото нещо. Оказа се, че е дошъл в България, за да ме види. Не можах да повярвам, как го е решил, как се е оправил с всичко. Еее... предвид възрастта му не е кой знае какво, но за мен беше много важно. Разкарахме се из града (който не е голям, но има много забележителности). Прекарахме си страхотно.

Проблемът са родителите ми. По принцип са... как да кажа. Не са много консервативни, ама в никакъв случай няма да се зарадват, че се срещам с мъж, който е 11 години по-възрастен. Като добавим, и че е "шваба" направо по-добре да се гръмна. Нашите мразят германци и австрийци. Може би заради Хитлер... нямам идея.
Не знам как да скрия. Той като дойде ми подари една плюшена играчка (достатъчно голяма, за да я видят нашите) и аз я скътах в раклата, обаче не може все там да стои. Брат ми пък ми набара телефона и видя наши снимки заедно. Веднага изтропа на майка ми и аз викам, че съм се снимала със съученици ама...

Знам, че историята е много дълга. Знам, че сигурно повечето ще ме нахокат и ще кажат, че е някакъв извратен, или иска да си задоволи нуждите, но съм с други впечатления. Една моя приятелка ни покани у тях. Имахме терен, и той започна да се натиска, но спря и каза ''Може да изчакаме малко". Което за мен беше много важно. Не съм някоя кифла да се натискам наляво, надясно с тоя и оня... Ама за такъв човек бих се "жертвала". В крайна сметка се познаваме от доста време. Рано или късно и този момент ще дойде.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7282acf51e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче, губиш си времето. После ще плачеш и ще си скубеш косите защо си била толкова глупава.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bcf554b8da
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ха-ха-ха, разсмя ме, авторке! Чудесно можеш да разказваш, прочетох го на един дъх и ми се оправи настроението!
Първо ще ти кажа, че изобщо не е голям за теб! Връстник ми е, а и по случайност живея от 3 години в Австрия и изобщо не са извратеняци хората, напротив. Възпитан, културен народ, работливи са и си падат по празниците и софрите, за разлика от немците. Да не го нарешете „шваба“ (и без това няма да го разбере) или германец, ще го обидите. Австрийците са много горди с историята си и изобщо, не се дават на немците. Страдат от комплекси, разбира се, можеш да се пошегуваш - те наричат немците Piffke на шега, а немците тях - Ози (?si). Много се дразнят двата народа.
Майка ти и баща ти са тесногръди балканци и ревнуват, страх ги е да не те загубят, да не ти провали бъдещето.
Можеш да ги увериш, че австрийците на 27 не мислят за бебета и за семейство, а тъкмо си живеят животчето, искат да има приключение, търсят себе си, любовта, пътуват (ти го видя вече), трупат стаж, четат книги, пишат книги, такива неща. Няма значи да те забремени или нещо такова. Просто си те е харесал чисто човешки, а и като момиче. Това е.
А на теб мога да кажа, че ще се родиш с австриец. Ще те уважава и почита, защото тук жените са охажвани и обожавани. Кой знае - може и да те дръпне да учиш тук, университетите са едни от най-добрите в света, а такси (все още) няма, но смятат да въведат, но няма да са повече от 350 евро на месец (в германия са към 500 например).
Гледай си значи уроците и твоя австриец.
На 16 си, голямо момиче си, можеш да си решиш, но просто бъди отговорна и другия път като се видите и имате терен, гледай да имаш кондоми в себе си, не че той няма да има... Трябва да му кажеш, че си Jungfrau, за да внимава повечко.
Ох, младост, ох, първи любовни трепети. Много ми се искаше да съм на твое място и направо да бях срещнала австриец, ама загубих доста годинки, за да срещна и аз любовта.
Много поздрави от Алпите!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3af5a5f373
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   ХЕХЕХЕХЕ номер 2, адцки ме разсмя с това да му каже, че е jungfrau :D :D.
До авторката. Току така никой мъж не ти пристига пред вратата както се вика от друга държава, харесал те е, а и щом ти е казал да исчакате малко, значи не иска да се възползва от теб. Все пак не бързай да се влюбваш до уши и веднага да му пускаш, да не съжаляваш после. Връзката ви(ако изобщо се надяваш, че ще има такава)би била много трудна, освен ако не реши да се премести в България, все пак едва на 16 си, до 18 има още 2 годинки през които зависиш от мама и тате =)

cheRRy***

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a3ec76253e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Муаха, номер 2, и ти ли в Алпите :-) Сьевас, гриасде :-)

И мен историята ме позабавлява, но честно казано не ми се види много реална. Авторката не казва за какъв период от време става дума, но кой е тоя нормален човек (австриец или не), дето след 5 реплики разменени по Фейсбук ще се дигне до гз на географията, за да бодне чушката? И то на всичко отгоре да не били избързвали... е докога смята да чака? За кой град става дума изобщо? И как е стигнал до там ей така, без никой да знае и да е с него? Къде спи, не вярвам да е у вас? Нещо работа, тва-онова няма ли? Ако има работа, как така от днеска за утре си дига чукалата за няколко седмици?

Не казвам, че на всички тия въпроси няма смислени отговори - има, и на теория цялото това е възможно. Но са твърде много съмнителни работи накуп.

Кубрат

П. П. Наистина не казвайте на ?si-тата, че са шваби, че ще ви изядат с парцалите. Всъщност и на немците не казвайте, че са шваби, освен ако не сте сигурни, че НАИСТИНА идват от Швабия - което е доста ограничено географско понятие.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d5ba6a2358
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Да бе да 27 годишен австриец се е разкарал просто така до България за да види някакво си 16 годишно момиче... след на земята, бейби!

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5509a7442a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ееее Кубрат, недей така. 100% serious съм, за други работи може да се филмирам (най-вече като не съм си научила xD), ама тоя път казвам нещата както са. Спестих подробности, за да не става историята много дълга. Ние си пишем от... края на октомври някъде. Пфф за града не ми се искаше да споменавам... Не е много малък, смисъл към 50 хиляди човека, Област Стара Загора. Тука си имаме могили, самата история е доста интересна, и града така или иначе се посещава от чужденци. Не сме толкова изпаднали, достатъчно хотели има, че да си намери къде да спи (леле да дойде у нас=подписване на смъртната ми присъда. На мен товами е проблема, че нашите нищичко не знаят). Иначе и мен ме изненада как се е оправил, най-близкото ни летище е в Пловдив, ама не знам, наистина. Ако братовчедка ми му е разяснила (макар че тя не е много съгласна с нас). Апък и не съм и писала от сума-ти време.
За работата- те си имат някакъв семеен бизнес с родителите му, не знам как точно е станало апък и точно това не ме интересува чак толкова.
Така де, ето отговори. Знам, че наистина звучи странно. Като разправях на приятелката ми, че си пиша с него и тя "мхм, да" все едно "мхм, много добре... ще ти се"


Хиляди благодарности за коментарите :)
авторката

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 50682661d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, авторке, и може ли да ми кажеш от колко време той седи сега на хотел в твоя град и чака ти да се наканиш? След като е на хотел, значи винаги има терен на разположение, няма нужда да ходите у приятелка да ви дава терен. И няма нужда да ходите по купони, за да се натискате. Също ми е много интересно какво прави тоя пич по цял ден, докато ти ходиш (надявам се! ) на даскало и си пишеш домашните. Той не знае бъкел език, не познава никого, в малък град предполагам и не всеки знае английски, че да може да завърже някакъв разговор...

Така че продължавам да си мисля, че в историята ти меко казано доста неща куцат. Не ми се сърди, но вярвам на акъла си повече, отколкото на теб.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d95b3bc304
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Кубрате, да все още живея в Алпите през голяма част от времето, ама съм от Източната страна на границата...
Ти може да живееш в Германия, но ?si-тата действително са по-различни.
Тук например има едно предаване "Das Gesch?ft mit der Liebe", върви вече от 3 години всяка седмица. Показват как изпаднали някакви австрийци си търсят любовта в Източна Европа, най-вече в Румъния, Словакия и ко. Мисля, че реалитито е нагласено, избират винаги много красиви и умни мадами, а мъжете винаги са много зле - за сейра, но доста хора видяха, че на Изток живее хубава женска плът, достъпна за австрийските шматки и кукута.
Източно-европейките тук например лошата слава на леки момичета (както е в Германия), а и са много търсени за жени, домакини и майки. Австрийската империя някога се е простирала и на Балканите, така че нямат Ber?hrungs?ngste (сори, няма точен превод на български, нещо като страх да допуснеш някого близо до себе си) към източно-европейките. Културата ни си е част от тяхната и можеш да си живееш, ако знаеш езика, без да се напасваш много, както е в Германия да кажем. Австрийците са сърдечни хора, обичат дългите трапези, клюките и почивчиците и изобщо - нещо средно между българи и немци, дори я има омразата между столица и провинция, селяни-граждани и други подобни чудесии. Интересна държавица.
Освен това са романтици и галантни кавалери, а жените са много поддържани, истински дами.

Как се е оправило момчето в БГ-то? Ами с навигационна система, много лесно става вече. Голямата хамалогия е да се оправиш в една държава-джудже - направо караш и все ще стигнеш.

... остана ми малко време тук, но определено австрийците са симпатяги и големи шматки, не им дреме много и като нищо ще палнат колата до някоя българска мома. Те и без това не пътуват извън бившата Австрийска империя много, е за момата ще сторят изключение, но австриец в чужбина не се чувства у дома. Иска да си е в Австрия - по-хубаво и без това няма за него - е, България е сходна по много неща, може би и у нас биха се чувствали добре, но не и при омразните Пифкета!
П. П. на 16 авторката за тях е озрял плод. И тук, както и в България, е позволен сексът с лица над 14 години. В Германия годинките са 16, но и тях ги има авторката. Ако се е показала като скромна мома, добра ученичка и, ако е писала два-три пъти, че помага на мама в кухнята - перфектна е!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5509a7442a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ее Кубрат, няма причина да ти се сърдя :)
Това му куца на българина, че е черноглед и прекалено предпазлив- във всичко трябва да има някаква измама. И друго- човек до голяма степен съди по себе си. Ти не би тръгнал да видиш някое момиче или има шанс, ама за да "топнеш чушката". Това не значи, че и другите ще постъпят така. И аз да попитам нещо:
Това е хотел, не бардак. Не може някакви лица да влизат и излизат, когато им скимне. Може ли, особено като нямат 18?
Пак казвам- не ми вярваш, то е естествено човек да се довери на себе си. Понеже от известно време влизам в този сайт видях, че хората дават "стабилни" съвети и аз също поисках такива- номер 8 също казва как стоят нещата като човек, който живее в Австрия (danke) ^. ^. Честно казано и аз нямаше да повярвам, че ще стане ама специално този човек е достатъчно чалнат. До кога ще чака- ами до петък, защото тогава имам повече време на разположение, иначе през седмицата може да се виждаме ама за половин- един час.
Остави, няма смисъл да обяснявам повече.
Peace Out! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 50682661d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9, не съм черноглед, нито "прекалено" предпазлив (макар че определена доза предпазливост е силно препоръчителна), а просто разсъждавам логично.

Няма нужда един хотел да е бардак, за да правиш секс в него. Във всеки хотел се прави секс, и това е пределно ясно на всеки хотелиер. Също така когато си гост на хотела не е проблем да ти идват хора на посещение, стига да не нощуват там, и никой няма да те пита на колко си години. Явно никога не си била на хотел, щом говориш така, което не е проблем, и аз на 16 съм бил само с нашите по почивки, но поне недей да говориш толкова убедено...

Кубрат

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker