Местя се в ново училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Местя се в ново училище
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 5292 пъти
Здравeйте.. Значи от заглавието става ясно че се местя в ново училище. Момиче на 13 години съм. :) Притеснявам се, мъчно ми е, объркана съм, смесени емоции общо взето. Във всеки един момент, wkojto не се разсейвам, сълзите ми просто се стичат.. Местя се сега втория срок, понеже нашите са разведени (живея с баща ми и баба ми в малък град), заради работата си баща ми трябва да замине в Сащ за 6-7 месеца и баба ми не иска да ме гледа. (ядосвала съм я, тя полудявала заради мен.. - не я разбирам тази жена). Много ми е мъчно за приятелите ми, тази година осъзнах кой е с мен и кой не. Във толкова ситуации приятелите ми не ме оставиха, винаги са ме разсмивали и обичали.

Сега като се преместя няма да имам познати в точно това училище, в което отивам, няма баща ми да е до мен, толкова ми е тежко, че нашите са разведени, tолкова ми е трудно да се раздвоявам между двамата. И двамата ги обичам и двамата са много грижовни, но просто не са един за друг. Баща ми сигурно има приятелка, но не споделя нищо за нея. Майка ми си има приятел, който ми представи наскоро - добър човек, с който си пасват, грижи се за нея, има желание да се грижи и за мен, но аз дълбоко в себе си го мразя, не мога да обясня защо..
Притеснявам се, че няма да ме приемат, макар че съм общитетлна, забавна, според кръга от хора около мен. В повечето градове където съм ходила и съм се запознавала с някой обикновено съм била мразена от женската аудитория. Знам как да общувам, знам какво да казвам- кога и как, но не знам - завиждат ли.. Изглеждам добре. Един приятел ме беше описал ;д като се сетя и ми става смешно "мацката с якото тяло, големият буст, голямото дупе, тренираното коремче и краче"".. абе нещо такова ;д и в лице не съм зле - месести устни, бели зъби, чип нос, кафеви очи, нормлани вежди, чиста кожа. Не се хваля или нещо такова просто искам да си създадете представа за мен. Много се комплексирам заради ръста си, висока съм едва 153, а съученчките в големия град ше са едно 10-15 см над мен.

Пред очите ми е как всички ме мразят, как ме отблъскват и колко самотна съм.. Стана ми по-леко като споделих. :) Бих искала, ако има някой в моето или подобно положение да споделли историята си или пък как бихте приели една нова ученичка.. Изклучително благодарна съм че прочетохте историята ми, и още по-благодарна ще съм, ако модераторите удобрят историята ми :). И само хубави неща Ви желая!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7a09006d3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Съжалявам, че така се получило при теб.. , но само не мисли, че в новия клас ще те мразят, обиждат или ненавиждат. Общувай с тях, това, че си забавна ти е в плюс. Аз лично бих приела добре нова ученичка, бих се опитала да се сприятеля с нея. Не се безпокой за ръста ти. Има много момичета с твоя ръст. Не може всеки да е висок. Аз съм момиче на 13 и също съм 153 висока, но не ми пречи. Другите са с поне 10 см над мен, но това не ме прави изобщо грозна. И на мен са ми казвали момчета, че съм хубава т. н. Важни са пропорциите ;)
Успех в новото училище!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f692d37d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не мога нищо да направя. Само да те утеша. И моите родители са разведени, в много лошо финансово положение сме, но трябва да си силна. И в целия ти живот така.

Между другото мъжете (момчетата) предпочитат по-ниски момичета ;) Ако не вярваш - напиши нещо такова в Google и ще ти излязат десетки резултати за това :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f7ce17c36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   О мила и аз съм на 13 и нямам този проблем, няма как да ти помогна, но ще те утуша - така успокой се като отидеш в новото училище всеки вече ще си има приятели и приятелки, затова просто отиди до някое от момичетата там което седи само - ако има такива - и я попитай дали можеш да седнеш до нея, при нас дойде едно момиче когато бяхме 5-ти клас ощя щом я видяхме се зарадвахме и сега ми е най - добрата приятелка, така че не се притеснявай за това, на кого му пука колко си висока! Аз съм доста висока - 163 - и просто ми е гадно, защото като ни редят во височина, винаги аз съм най - отпред, спокойно не е лошо да си ниска! За родителите ти няма как да ти помогна, но се наддявам да ти е добре в новото училище, а чесно да ти кажа момичетата завиждата само ако момчето по което си падат те харесва, тогава може да те закопаят! Но не се притеснявай, ако стане така просто не обръщай внимание на момчето - ако момичето ти е приятелка - или пък не обръщай внимание на момичато - ако момчето ти е симпатично, а момичето не ти е приятелка! Надявам се да съм ти помогнала и лек ден мила!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: dda1dcc924
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Миличка спокойно :) аз също съм на 13 и сега февруари месец началото заминавам с майка ми да живеем в Германия (това е била най-голямата ми мечта) аз също няма да познавам никoй и на мен ми е много тежко но пък се радвам много :) спокойно отначало ще е така но после ще имаш много приятели :) щом ти казват че си яка мацка :Д.. значи си спокойно винаги ще има някои които да не те харесва но нали ги знаеш завиждат ;).. и какво че си ниска според мен изглежда много сладко да си нисък сестра ми е на 19 а е почти колкото мен а аз съм 158 :) и не знам много сладко ми изглежда :Д изобщо да не ти пука какво мислят за теб :) ако искаш остави скаип да си побъбрим защото и аз съм г/д като теб :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c0bec74381
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Здрасти много съжалявам не се притеснявай няма да те обиждат. Наскоро ходих в Гърция там е дядо ми науцих малко гръцки език и реших да се зяпозная с едни деца отидох при тях и ги поздравих те също ме поздравиха и ме поканиха да отида с тях на разходка съгласих се и така станахме приятели. И сега ми е много яко всеки път, когато ходя при дядо си играем дори това лято ще доидат при мен. Много се раджвам. Не си ниска ти си на 13 и си 153, а аз съм на 12 и съм 150. Да ниска съм, но това не ми преchi.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 64a7076a9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Здравей! Аз съм момиче на ?? години. Моите родители не са разведени. Всъщност са много щастливи! :-D Но до темата!
Аз също се местя в друго училище. В класа в който ще съм имам позната приятелка. Тя е от моя блок и с нея се разбираме чудесно!
Тя ми разказа за класа. Единственото нещо, което мога да ти кажа е,
че трябва да бъдеш себе си!!! И ако ти се подиграват- не им обръщай
внимание!!! Няма грозни хора, но има хора които мислят другите за
грозни!!! Желая ти късмет!!! ??????????????

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 52f9a81a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей аз съм на 12 и нашите също са разведени :( и двамата си имат ,,гаджета'' аз живея с майка ми и. Преди живеехме в едно село но сега трябва да се преместим в Пловдив про нейния приятел-който аз мразя! Познавам едно момиче което ще е в моя клас но тя не ме харесва и си мисля че ще настрои и другите срещу мен иии офф просто ми е много гадно а пък и приятелоте ми хипер много ще ми липсват в предишното мо училище аз бях готина но сега незнам.... че и аз като теб съм ниска 1.59 но пък другите са по 1.65 даже има и по 1.70 мен ще ме вземат за третокласничка... Оххх моля ви помогнете!!!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2966bf59f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Аз

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: df1349d59e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Сигурно, ще ти е трудно, но се дръж здраво стъпила на земята и внимавай с какви компании се забъркваш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 589f337da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Човек, ти си супер яката. Искам да знаеш, че тия патки 100% ти завиждат жестоко! Направо си умират отвътре да приличат на теб! Ех, да бях и аз толкова красива като теб. Най-вече ми се иска да ти имам нослето, моят е голям, не ми пречи, но не бих отказала на малък. Също и за ръста ти. Спокойно, момчетата обожават ниските момичета, а по-високите завиждат. Аз съм нормална - 161 см, но пак искам да съм нисичко. Аз бих ти станала приятелка, изглеждаш сладка и мила. <3

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker