Най-нагло ме изостави...явно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Най-нагло ме изостави...явно?
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3013 пъти
Здравейте на всички!
Случвало ли ви се е от обида, и унижение толкова много да ви тежи, че усещате едва ли не че ви задушава?

Има(х)м връзка с женен мъж близо две години. За хората който веднага ще започнат да ме опрекват, по добре да си го спестят така или иначе е станало. Тогава тамън навърших 19 години, бях толкова влюбена, че зареди него търпях всичко:жена му, непрекъснатото криене. сцените на ревност и прочие. Дори забременях и абортирах, ПАК зареди него въпреки, че си исках бебенцето мислех пак за него, да не съм му провалила живота и тн. Минаха се 2 години, и така след Нова година неочаквано жена му прочела всичко което сме си писали по интернет. Как е успяла не знам, обаче за последно го чух преди 2 седмици. Един път ми се обади с молбата за няколко дена да не се виждаме, да се прибирал навреме докато се успокой всичко. Аз естествено се съгласих, оттам нататъка обаче всичко се промени. Изведнъж си изключи телефона вече 2 седмици му е затворен, опитах се по интернет да говоря с него(видях го на линия), обаче той не ми отговори. Мили хора сериозно ви казвам сълзите ми не спират. Къде за Бога е този човек? Поне може да ми каже от някъде ако има желание, че няма даже и да се чуваме. Обаче по всичко си личи, че той се опитва да ме отхвърли от живота си, и тъй като е един голям СТРАХЛИВЕЦ даже не може да ми го каже в очите. Знам къде живее, даже ми мина през ум да го причакам пред тях като се прибира от работа, но какъв е смисъла само да се унижа допълнително. Ако иска да се разделим, ще го разбера той е в правото си да запази семейството си, но мисля че заслужавам поне да ми го каже, а не да ме захвърли ей така. Хора не мога да спя да ям, очите ми изкапаха да го чакам да мине на линия. Моля дайте ми съвет, да го причакам ли пред дома му, или да оставя всичко на съдбата. Но не вярвам да не се згромоля психически вече. А уж се обичахме... или поне аз го обичах, а съм се хванала на най-стария номер на женения мъж....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: dbcdd743d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ние няма да те опрекване, ще те Упрекване...

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 37ef04a545
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма да те критикувам - достатъчно ти е тежко. Успокой се и опитай да изтърпиш този болезнен период. Уверявам те, че болката с времето наистина ще премине.
Не го търси. И през ум да не ти минава да го търсиш повече или да го причакваш. Унижението ще е непоносимо и след време ще се намразиш, защото си позволила това да ти се случи.
Не си задавай въпроси: "Защо? ", "Няма ли да ми го каже в очите? " и т. н. Безсмислени са. Просто е така. Приемаш фактите - било му е хубаво, но сега е решил, че друго му е важно и се страхува от теб. Ти си млада, емоционална - това го е привличало, а сега ужасно го плаши.
Смачкай го с безразличие. Вярвай ми - той пак ще те потърси. Няма да е скоро, но ще е след месец, два, пет. Ще те потърси, за да разбере дали го мислиш за гадинка и въобще - да замаже нещата. Тогава ще е твоето време да го отрежеш с безразличие.
Сега просто си поеми въздух и приеми, че всичко е минало. Точка.
Хубавото в цялата работа е, че си научила един ценен урок - не се доверявай на празни приказки. Гледай какво прави един човек, за да е с теб. А не какво ти казва, че ще направи някога си :)). Другото хубаво е, че си наистина свободна да разполагаш с живота си. Ако не беше се случило това, от което те боли сега, щеше да пропилееш още много години в очакване и напразни компромиси. И пак щеше да се стигне до подобен край. Така че - приеми нещата от добрата им страна.
И умната оттук-нататък :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e0c616f98d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Мила, здравей! Аз няма да те съдя, защото тези неща са съвсем нормални. Не ги слушай измислените моралисти с пълен гардероб скелети. Така си преценила - така си направила. Това е твоят си избор и път. Никой не трябва да те вини. Аз съм в същата ситуация като твоята, само дето въпросният мъж не е семеен, а си има приятелка, с която дори не живеят заедно. Открих себе си в написанот от теб, само дето не плача. Ако модераторите разрешат да публикуват мейла ми, моля те да ми пишеш, за да се опитаме взаимно да си помогнем.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c178d03e02
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съветвам те значи да се овладееш. Вземи си капки валериян от аптеката. Спи достатачно и се концентрирай върху проблемите в живота си - почва се от битовото (чистене, готвене), през учене и работа. Ако трябва, прекарвай цялото си време по библиотеки, но рядко се прибирай у дома и рядко оставай сама.


В момента може би помощта на психолог, психиятър е най-доброто решение, защото те са поне задължени да мълчат. НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙ НИКОГА НА „ПРИЯТЕЛКИ“. Тайната ти винаги може да бъде използвана против теб.
Казвам ти - решението е да спреш да го търсиш, да се отдадеш на учене, работа, спане, ядене, спорт. Спортът ще ти помогне много.
Проблемът е, че този човек не може да изчезне от живота ти, защото е твърде слаб за това. Ще те потърси отново, тъкмо когато си стъпила на краката си. Дали ще го приемеш обратно, дали ще продължиш да го поддържаш, за да може той да си играе на добър съпруг, зависи от теб. Спри да се унижаваш, търсейки го. Моля те, запази самоуважението си!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 988f33c446
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   много си наивна, ако мислиш, че заради теб ще остави семейството си, айде за жената не говорим, но ако има и деца. Много сте ми смешни такива, ти какво очакваше, след скандала да си събере багажа, да зареже всичко и да ти цъфне пред вратата ли? Трябвало е отдавна да си знаеш мястото и да си тежиш на него. Как мислиш щеше да продължи всичко, цял живот криеница и крадено щастие. рано или късно истината излиза на яве. Семейството си е семейство, а такива като теб много.... Прави си изводите.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9b62b09c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами казва ти го 13 годишно момиче - този е голям страхливец не си заслужава да се унижаваш още. Опитай се да го изтриеш от ума си.. не си заслужава за такива хора да се измъчваш. Ти си млада живота е пред теб, намери момче което ще те обича, ще те цени, и няма да има нужда от криеницата..
Просто го забрави.. ако те потърси не се оставяй отново да те използва.
Това е моят съвет, дано да съм помогнала :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bb278cdbcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Скъпа авторке, съжалявам за това, което ти се случва. Със сигурност е много гадно преживяване при положение, че неутешимо страдаш. Моят съвет е да избършеш сълзите си, защото заради този страхливец просто не си струва. Разбирам да си загубила някой, който много те обича, който е давал всичко за теб, който не те е поставял на второ място и за който ти си била най-важното нещо на света, но за този мъж просто не си струва.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c2fa6629cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От опит ти казвам - с женен/омъжена не се захващай. Много тъга и разочарования носят..

*Syndrome

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b5718fb99e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От всичко написано имаш право единствено за това, че заслужаваш поне да ти каже, че приключва с теб, но в очите! За останалото си наясно, че тук няма да получиш много съчувствие, пък и нормално - забърквайки се на тази възраст с женен мъж, правейки глупости заради него, унижавайки се до крайност... сама разбираш, че кой каквото сам си направи, друг не може. Съветвам те да си изтриеш номера му от телефона си, дори си смени картата най-добре, изтрий и интернет контактите си с него (скайп, фейсбук, e-mail). Всъщност не мисля, че ще го направиш, защото си много слаба, нямаш воля. Допускаш един мъж, за когото си била забавление да обсебва живота ти. ''Ако иска да се разделим, ще го разбера той е в правото си да запази семейството си, но мисля че заслужавам поне да ми го каже, а не да ме захвърли ей така. '' - какво има да се разделяте, след като реално никога не сте били ЗАЕДНО, не очаквай от човек, лъжещ жената до себе си да е прям и искрен с другата. И не, за бога, не го причаквай пред дома му, достатъчно си се унижавала, поне в края имай малко себеуважение и достойнство, и постъпи като разумна млада жена. Ако наистина го искаш, де. Не забравяй, че си в прекрасна възраст, в която ти е време да се забавляваш, да излизаш с приятели, да търсиш любовта, има достатъчно страхотни НЕОБВЪРЗАНИ мъже!!! Не си съсипвай живота, защото изведнъж може да се окажеш на 30-40, изгубила годинки по това да преследва вече застаряващ мъж, който продължава да е женен и да не е напуснал семейството си! А и да допуснем варианта, че отново почнете да се виждате, не се заблуждавай, че ще си нещо повече от любовница... и в двата случая много късно ще усетиш, че докато твоите връстници и приятели се женят, създават семейства и т. н., ти си тази, която се меси в едно такова и тъпче с години на едно и също място. Плащаш безумно висока цена за нещо, което не си струва.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 94e949a3ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нагло е да се вреш с семейство! Казва ти край, но ти продължаваш! Един ден като се ожениш и имаш деца, се моли някоя като теб да не пише в нета на мъжа ти и да реве за него или пък по-лошо-да те оставят заради нея!

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 76978194fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   А така, айде сега се постави на мястото на бедната му женица която сигурно го обича повече и от колкото ти ;), и както се пее в една песен:"Много като тебе вече плакаха". =)

cheRRy***

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: df42983e04
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 11 от 4 - и с какво я измери тази „повече любов“?
В килограми, милилитри, грамове - с кантар или с мерилка?

Авторке, повярвай ми - това семейство няма бъдеще, не заради теб - просто е фасада, зад която бие на кухо, но просто не си заслужава да си пропиляваш живота заради брачните проблеми на другите.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a89926fd3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Добре, няма да те хокам, въпреки че заслужаваш.
Според мен, той най-после е дошъл на себе си, и иска да си запаси семейството. Ти си била просто другата жена, искал е да си припомни какво е да си с друга, нищо повече. Изобщо не го обиждай с думите "страхливец" и не му прави сцени, защото има ангажимент към тази жена. Абе - остави го на мира. Може да е всякакъв за тебе, както искаш го наричай, ама моля ти се, не му прави сцени. Намери си някой НЕ женен по дяволите. Ти си поредната, която си мисли, че е влюбена. И какво ако е така? Наистина ли си вярваш, че след като има брак ще го зареже заради едно 19годишно момиченце? Слез на земята, Жулиета! Няма да се върне при теб. Две години са много време да се осъзнае, но добре, че се е взел в ръце!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 276ba9780f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Можеш ли да имаш очаквания за адекватна постъпка от страна на подобен морално пропаднал тип?
Как си представяше по-красив края между вас - дълго любовно сбогуване с парфюмирано писмо?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8fab2622ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Някой тук изобщо замисля ли се как се чувства жената на този мъж? ! Ще кажете - момичето не е виновно, кой знае каква е жената, а и съпругът си поема последствията, но авторке, не си ли се замисляла някога, че страхливеца, изневеряващ на жена си един ден ще постави и теб в същото положение ( или поне подобно, защото и с теб е обвързан по някакъв начин )? А за онези, които ще ме нарекат моралистка - представете си, че човекът, когото обичате, смисъла на живота Ви ви мами? Вашият съпруг? Аз съм заедно с моя мъж от пет години и ако разбера, че има друга просто ще умра от болка.
Пак от гледна точка на жена- ако простя ( а аз не бих ) една изневяра и видя другата пред вкъщи най-нагло да чака мъжа ми.... ще и вгорча близкото бъдеще!!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2191bab73b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Мила няма да те съдя и упреквам в никакъв случай бях в подобно положение до преди 8 месеца. Бях с него 2 години и 6 месеца... Криехме се, видим ли се на улицата бяхме като непознати, аз си мислех че го обичам както и той мен. През цялото време сълзи за него, напразни обещания изпилени нерви ми писна реших да го оставя... Защото като се замислиш заслужаваш ли някой да се крие че е с теб, да не ти се отдава на 100%, да не си ляга до теб всяка вечер а до някоя друга, ти искаш и мечтаеш да е само с теб НЯМА да е (нищо че може да е обещал), замисли се че може да има още 1-2 като теб "любовници", щом те е оставил така, му е все тая дали ще е с теб била си лесен удобен начин да се забавлява и да излезе за малко от реалността била си просто лесната удобната. И аз бях такава... Просто няма смисъл сама себе си да унижаваш... знам че искаш поне обяснение и го ЗАСЛУЖАВАШ!!! Сама каза че е страхливец... а какво изобщо тогава очакваш от него??? Ако ти стиска иди си го поискай това обяснение... на мен нямаше да ми стиска... Но няма смисъл да сте заедно и да те употребяват и заминават...
Аз след 1 месец намерих човека... уж беше за ей така за да има защото не исках нищо друго просто дадох всичко а не получих нищо... нямах сили за още... а сега го обичам повече от всичко дава всичко за мен и аз за него не вярвах че са останали такива мъже но да има ги.... (Страхливецът казва "Майната й.. "и се отказва. Достойния казва "МАЙНАТА ВИ, ще е моя! "и се бори! ) Пожелавам и ти много скоро да намериш твоя- достойния

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7237a90bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Авторката: Хора днес научих, че даже е заминал за друг град... с друг телефон. Благодаря за коментарите. А до номер 11 благодаря обаче не се утешавам с чалга парчета. Търсех мнение от добри хора и се радвам че поне 90% бяха достатъчно разбрани.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 28796a942e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   17, това с "Много като тебе вече плакаха" не е от чалга парче, а е на Ъпсурт.

Май чалга парчето си ти.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7a1311e595
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Наистина си се насадила на пачи яйца. Това да ти е за урок, за напред. Разбереш ли го, че е женен, плюй си на петите и бягай. Естествено, че такива типове дават най- нежната част на страничното. Ти си била нещо интересно, нещо апетитно. Докато бедната му жена и секса с нея са му станали безинтересни.
Тук се намесват много фактори. Може и тя, донякъде да го е поотблъснала. Примерно-ражда им се дете, тя отделя всичкото си внимание на него, нощем не спи. Няма желание за секс и... се появява страничното. След няколко сладки приказки- хайде в кревата и му задоволява всички прищевки.
Ех, какви тъпи овце сме ние жините! Не щем и не щем да разберем, че за мъжете в повечето случаи, 99% нещата опират само до секс.
До секс и до нищо друго. Няма любов в такива отношения, разбери го! Другата го е дарила с дете! Мислиш ли, че така с лека ръка, ще захвърли всичко това. С другата са минали под венчило. С другата! Тя е жената, която го е накарала да скъса с ергенския живот и да се отдаде на семеен. С нея имат общо семейно гнездо, тя му готви, чисти, пере му нацапаните гащи. Срещу всичко това на кантара си ти. Едно плачещо, ревящо момиче. Като нищо вече те смята за досадна подробност от миналото и не иска да си спомня.
Колкото и да ти е трудно, везните, не клонят в твоя полза. Постъпи хладнокръвно и рационално. Забрави го. Има всякакви начини за това. Иди на плуване. Спорта отпуска, или на някакъв курс, където, ще има млади хора. Иди и се учи на готварство, например, има много момчета. Стани от този компютър и направи нещо с живота си!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6daa76a635
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Ха-ха-ха, №15! Мъж съм, но ако трябва и жена ще стана, за да оплета мъжа ти в мрежите си И да те видя тебе как умираш от болка!
Бре наивност, бре - чак смешна! Ако не попреглътнеш егото - само болка те чака, миличка.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 276ba9780f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Номер 22, не е нужно да ставаш чак жена, за да спиш с мъжа й. Достатъчно е само педераст.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7a1311e595
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Номер 22, жената явно има стабилен мъж, и дори да му се нанижеш, няма да я изостави, или да се отрази на брака им.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4ea5d5243c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Скъпа, няма да те упреквам ти сама го правиш, но ще ти кажа че женените мъже рядко си зарязват семейството за да градят ново. Повечето изневеряват за разнообразие, да видят какво е с чужда и после се връщат в къщи. А за вас остава самота и сълзи и надежда. Те са наясно с това но не им пука. Ще го превъзмогнеш и ще знаеш че трябва да стоиш настрана от женени мъже.
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 021304d036
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Подкрепям номер 22! Номер 15, много плитко мислене, мила. Много. Не че 5 години в една връзка са супер много, но не са и малко, така че би трябвало да си надраснала тия детински неща.

Наистина при изневерите много рядко третия човек е виновен. Обикновено "втория човек" си е търсил нещо, или дори да не го е търсил, а да се е блъснал в него, то поне се е навил. (Което долко е "вина" е друг въпрос, но не е тема за сега. ) Аз ако съм ти мъж и се окаже, че видиш другата да чака пред къщи, ще ти кажа да я оставиш на мира и да се разберем ние двамата. Може да е по-неприятно за мен, но ще е по-честно.

Що се отнася до "вгорчаването на живота" - ако наистина си мислиш, че това ще ти намали болката или по какъвто и да е начин ще ти реши проблема, значи наистина не виждаш по-далече от носа си.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5f20e08e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Минала съм по този път. Не го търси, нищо няма да постигнеш, само ще си причиниш още болка. В началото си мислиш, че ще умреш, но наистина времето лекува. След време ще си спомняш с облекчение за този момент и ще се радваш, че всичко е свършило, като да си се излекувала от тежка болест. А след време ще срещнеш мъж, който да те обича истински.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker