Според мен чалгата е виновна! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Според мен чалгата е виновна!
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 3917 пъти
Здравейте! Тук не съм за съвет, а просто искам да споделя нещо. На 15 години съм и искам да ви кажа, че съм много по-различна от останалите в класа ми, изобщо от цялото училище. Много са ми смешни момичетата, когато започнат да се разголват, да пушат, да пият т. н. Много ама наистина много трябва да си зле, за да носиш алкохол в даскало, като ще те хванат веднага. ( Така и стана и 8-мокласничките си патиха. ;D ) Също така искам да ви попитам нещо.. Според вас не е ли виновна чалгата за тези к*рвенски държания от страна на повечето момичета? Разбирам - Всеки си има право на мнение, със сигурност повечето от вас харесват тази чалгия, но все пак повечето подражават на Андреа, Камелия и още куп изкуствени "мацки" Заради тях те в момента са такива, каквито преди не е имало дори. Момичета даващи се на всеки втори, постоянно се натискат с разни момчета и още какво ли не.

Защо трябва да се правите на някой, който не сте? Бъдете такива каквито сте, защо се променяте заради момчета и главно заради чалгата по-точно подражанието ви на тези "звезди"? Не ви прави нито хубави, нито известни замислете се. ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: e4547ad0c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Права си, аз те подкрепям с две ръце. Аз също съм различна. На 13 съм, 8 клас и мразя алкохола, цигарите, а за наркотици и дума да не става! Спомням си, че на Бъдни Вечер родителите ми предложиха да пийна само една глътка домашно вино /все пак празник беше/.. изпих и не ми хареса.. чудя се на другите как може да им харесва алкохола :D. В предишния ми клас всички ми се подиграваха, че не бях проста като тях, но сега в другото училище не е така. Настина има много хора, които слушат чалга, но има и много хора, които не слушат. Много рядно да срещна някой, който да слуша чалга и да не е прост, така че всичко идва от там. Вече и 7-годишни деца ги гледат тези глупости и попиват всичко.. ужасно е.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9ece929d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка, съчувствам ти. Аз съм на 18 и съм минала през това. Аз също ни понасях чалгата и още не я понасям. Всички покрай мен са чалгаджии, така че знам за какво говориш. До голяма степен чалгата е виновна, както и куп други неща, от които хората се влияят. Жените обичат да са харесвани и център на внимание. Чалгата е точно това, никой не ти гледа певческият "талант", а голотата. Светът стана такъв, че всички хора са станали големи егоисти. Стана модерно жените да са кучки, и да ходят възможно най-съблечени. Повярвай ми, не е само в България така. Където и да отидеш вече е такова положението, за жалост.

П. П много са ми смешни жените, които искат да изглеждат като курви, но се обиждат, ако някой мъж помисли, че са лесни. То им е изписано на челото, кво се сърдят на мъжете ха-ха

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a5e2eb021e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Оф, аман пък от ограничени хора като тебе. И аз слушам чалга (включително). Тея момичета, ако не на Андреа и Камелия, все ще намерат някоя друга курва и ще подражват на нея. Не казвам, че повечето са с много добри гласови възможности (особено повечето от по-новите), не казвам, че не са курви, казвам, че хубав купон без чалга в България не става, а повечето момичета, с комплекси някакви (най-често), стигат до извода, че чалгата и виновна за всичко и казват "аз тва няа го слушам". Просто малко трябва да се отпуснеш и да почнеш да си живееш живота. Не ги взимай тея работи толкова на сериозно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fda604f3d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо да ти кажа, и аз слушам чалга както и всякаква музика. Слушам я заради песните, не заради звездите - и не съм ''курва''както ги наричаш ти чалгарките. Всеки има вкус за начин на обличане и за това дали да пият или не. Ти незнаеш какво им е че да правят това нали? !? И НЕ не е виновна чалгата, виновни за хората с малко самочувствие...
Това че я слушат не ги прави каквито и да е било!!
това е от мен и да кажа момиче на 13 съм..

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e07cca9187
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не е виновна чалгата, а асоциалното училище, в което учиш. По мое време се слушаше най-бруталната чалга - Радки-Пиратки, Кметици с цици, глупости - обличали сме се ужасно, но никога не сме пили или пушили дори в училище или след училище. В моето училище за цигара изключваха. И на учителите беше забраненто, но се криеха с някои ученици в едно кафе наблизо.
Смени гимназията.
Не се мисли обаче за нещо по-добро, ще загазиш с такова мислена

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 29d86800cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Така е, чалгата е виновна. Нищо чудно да я ползва някоя секретна организация по-нататък, за да контролира обществото... всъщност, като се замисля, май това вече е в ход...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: fdec35affd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не мисля, че чалгата е виновна, а родителите и на второ място медиите - интернет, телевизия, списания.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0c861fd20a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Чалгата повлиява на начина на живот.

Начина на живот си говори за самия човк, така, че...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5960fa2787
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!
Миличка, ако не си прочела в някои песни на Запад се пее "чукай ме", "ще те лижа" и т. н. Но понеже явно не е на български и на нас не ни прави толкова голямо впечатление. Кажи ми една българска песен - чалга, в която да се пее подобно нещо. А между другото чалга певиците са едни от на-добре облечените и изглеждащи лица. Да, някои прекаляват с голота, екстравагантност и др., но ги има такива навсякъде. ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8b230b45a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Стани монахиня! Ограничено дете, съчувствам ти за то, че вашите толкова много настояват и те командват. Сигурно вечерния ти час е 19:00 а във 22:00 трябва да си в леглото. Зъбъри :)

Килера :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a21b4fba3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   комплекса убива самоличността всеки има своите комплекси

БеЛиЯ МеЧоК

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4dd280a7bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Българинът гледа първичната простащина - да се наяде като свиня, да се напие и да слуша чалга. Това е! Виж на какво се възхищаваме и си прави изводите какви сме. Не ставал добър купон без чалга? Айде бе! Аз съм на 28г, голяма купонджийка, обожавам разни партита и събирания, но до сега не съм била на чалга парти и съм си изкарвала повече от хубаво. Просташко ми е да мяташ гюбеци по масите, слушайки сексуални текстове, поднесени по грозен начин. И да, авторке, права си. Чалгата е виновна. Но щом на някой самосъзнанието му е такова, че трябва да изглежда като евтина курва - ОК, негова си работа. И чалгарките не изглеждат добре, изглеждат като добри курви. Но на нас балканците това ни е черта - да сме простаци. Няма оправия с тази помия - чалгата. Господ да пази децата ни от нея!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a7bb47f50b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   10, не знам кой е ограничен, но авторката е едно много трезво и зряло мислещо момиче! Учудваме се, че на човек на 15 може да му минат такива мисли през главата, за което ЕВАЛА!

Аз като бях на 15 понаслушвах малко чалга, ама тя тогава (средата-края на 90-те) беше в съвсем друг вид и форма. И още не си беше показала "рогцата", или тъкмо беше почнала да ги показва.

А, и между другото, вечерен час никога не съм имал, уикендите не съм се прибирал по 2 дни, а през седмицата доброволно бях в 22:00 в леглото, щото иначе сутринта няма отлепяне...

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 65f8763b03
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Чалгата не е виновна, виновни са хората които влияят от нея аз не слушам чалга не я харесвам но има хора които я харесват всеки с вкуса си :)

Емануела

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4e3f6be865
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не е само чалгата, а и манталитетът, който клиповете рекламират. Ако ще и техно музика да е, щом се пропагандира някакъв модел на поведение... За мен лично е много отблъскващо момичетата да пушат като печки, да се напиват до припадък и да се държат като леки жени. Отблъскващо и недостойно е.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1fe553007b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Пак започвам с опъването на дълги и мъчителни за четене тези. Като за начало- не слушам чалга, не харесвам певиците, стила за мен е глуповат (това далеч не значи че го мразя) и никога не съм виждала нещо смислено в някоя чалгия- най-много зарибяваща се мелодия и текст. С 2 думи според мен музиката си става за някое велико парти, да се качиш по масите и да се заиграеш, но не и за онези "преоткривам себе си" моменти.

Само дето мога да ти кажа, че си доста повърхностна, ако си мислиш, че някаква си музика и силиконови кукли без лице под маската грим могат, да развалят цяло поколение. Респект, че на 15 не те вълнува пиене и великите групи из училище, аз самата година по-малка от теб си признавам, че пия около празниците и ако имах компания от перверзници сигурно сега щяхме да сме у нас и последното, за което да мисля, щеше да е компютъра.
Знаеш ли къде е истинския проблем? Знаеш ли защо се води такава адски шибана война между Кифли и АНТИкифли? Проблема е, че никой никога не се поставя на мястото на другия. Наясно съм, че въобще няма да ми повярваш, но ако имаше обожателите на чалгарките и поне част от самочувствието им щеше да си едно леко тяхно копие. От друга страна, ако те бяха здраво държан и към земята, разполагащи само със сериозни приятели и повече разум, щяха да са леко копие на теб самата.

Точно в момента нахлуват толкова много нови стилове в България, че чалгата е стара мода. Сега курвите слагат статуси- Аман от девствени курви с високо самочувствие без покритие. ", носят по-различни дрехи, но все пак си остават същите. Да не говорим, че няма как да е от музиката, просто защото и в други стилове се пее за секс. Всеки втори рапър има поне 1 песен с основен подтекст-чукай ме, както и в западните песни си е нещо нормално... очаквам скоро да чуя ремикс на някоя класика от Бетовен.

Повярвай ми около тези като теб и онези другите с големите джуки борба ще има докрай, а аз до край ще ви се присмивам на акъла. За какво ти е темата, я се срещне свестен човек, който да не ти се развика, я поредното загорело* детенце с половин мозък. И някоя друга злобна кучка, като мене, която да ненавижда всички ви равно. Всеки има стил и всеки е уникален сам по себе си, ако ти ги мразиш и те те мразят, ако на теб не ти пука за деколтето им и чия ръка е вътре и на тях няма да им е проблем за принципите ти.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d0b3ce5573
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Може би най - виновна е чалгата, но ако имаш една такава приятелка и ти ще станеш същата дори ида не слушаш чалга, така стана с моята ндп и сега е такава гадина, аз съм единствената нормална от класа. Аз съм на 13 и съм 7-ми клас и да права си не е нормално да се носи алкохол в училище или цигари и др. Да момичетата на тази възраст слешащи чалга се опитват да приличат на онези певици без покритие, според мен никоя от тях не пее като хорама, ама това си е мое мнение.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7fc5b0a56b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Не е виновна чалгата, времената се менят, модата се мени. Всяка тинейджърка иска да е готина, вървежна и модерна. Виждаш, че и пазара е залят с кое от кое по-кичозни блузи, рокли, обувки и т. н. Не само модата, но и мераците на тинейджърките и ценостите им и те са менят. Спомням си аз когато бях тинейджърка тамън "спайс гърлс"бяха нашумели и на мода беше да се хващаш на две опашки и да си мечтаеш за сватба с Ник от "бекстрийт бойс", а сестра ми растеше с "металика" и разни такива ходеше с разгащени тениски и не си решеше косата защото тогава така беше модерно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0c8eb36c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Като гледам повечето които са писали че са за чалгата са от 96 нагоре сегашното поколение(повечето) слушат чалга така е. Права си за това те не усазнават как чалгата им влиае психически... и затова си казвам "тва нее от чалгата просто теи си се харесвам" точно чалгата си е виновна за сегашните момичета а и жени.. Много момчета също слушат чалга.. и всички са някак си извратени.. (мое мнение) искам да доминират сред хората.. сички сме еднакви различен е само външния вид и за тва че в България купон без чалга неставало нее вярно лично аз си падам леко затворен човек.. но това не пречи по мн купони съм ходел но се пуска "хаус""рап""хип-хоп""Диско" а за момичетата искат да подражават на курвите защото нямат само уважение и неса уверени в себе си мислят си "виж я тас Камелия ква е яка сички ч харесват" външната красота нее най-важна.... Момче съм на 14г.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bd6a14895a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Вината не е в чалгата а в родителите учителите обществото като цяло.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a7bb47f50b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ако коментар 16 наистина е на 14-годишно момиче - свалям шапка, чело в земята, гъз в тавана, и така нататък... Респект!

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 052cd65d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Ами аз съм на 17. Сигурно слушам чалга от както се помня. Цялата ми рода от страната на майка ми са купонджии. Вкъщои редовно си слушаме. Но аз съм много различна от другите. Не съм кифла, даже съм с по-момчешки вкус. Мразя обеми, фондиотени и цигари. Но от време на време си павкам тревичка и малко алкохолче, но това само за забавление. И даже не съм някоя отворена и надъхана да се сбие за най-малкото нещо. Напротив, даже съм срамвжлива и неконтактна много. В тоя случай всичко опира до интереси и ценностна система.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 8767996554
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Дали ще слушаш Led Zepplin или Джена.... от пубертета няма да се спасиш... все на някъде ще те избие пиене, пушене, е*ане, който не го прави му се иска. Не бъди такъв сноб, а че чалгата е музика за плебеи... няма спор

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 9fd51ef3dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Чалгата е не само долнопробна азиатска музика, но е и идеология със съмнителни цели и ценности напълно несъвместими с българската култура. Под диктовката на някои хора от вън, успяха да я натрапят на младото поколение и с нея, те успяха да ви принизят до нивото на циганите и турците. Сега виждате какъв е резултата от това. Не случайно хората в Европа ни наричат цигани и азиатци. До като на власт бяха комунистите никой не ни е подвеждал така и не ни е наричал с обидни имена, за разлика от сега. Ако това ви харесва, продължавайте да слушате чалга и да се държите като цигани и турци.
Не се оставяйте да ви водят като овце и запомнете че не е прекалено късно и че все още имате избор.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e02b11fcb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Чалгата е отвратителна циганска музика и за това не е за чудене, че пчитателите и, имат маниери и манталитет на цигани и гейове.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker